دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
جوابگویی سوالات شما
-
آیا هورمونی وجود دارد که به خون نریزد ؟ و قید همواره برای آن صحیح است ؟
-
انرژی تولید شده طی هیدرولیز مواد در روده باریک ، به کجا می رود ؟
-
saba zarei مرسی دوستای گلم .
و یک سوال دیگه اینکه در صفحه ی ۶۸ کتاب زیست دهم در پدیده ی اسمز استاد موقاری میگن کمبود مایعات بدن باعث افزایش غلظت خون میشه و در نتیجه فشار خون بالا میره و پدیده خیز رخ میده ولی در بخش ۵ صفحه ی۸۷ میگن ک کمبود اب در بدن باعث کاهش مقدار اب خون میشه و کاهش حجم خون و کاهش فشار خون در کلیه میشه و نمیذاره تراوش اتفاق بیفته و اینا .الان من گیج شدم که کمبود اب بدن باعث کاهش فشار خون میشه یا فشار خونو زیاد میکنه از اخر.مرسی -
Shaghayegh Talebi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
و یک سوال دیگه اینکه در صفحه ی ۶۸ کتاب زیست دهم در پدیده ی اسمز استاد موقاری میگن کمبود مایعات بدن باعث افزایش غلظت خون میشه و در نتیجه فشار خون بالا میره و پدیده خیز رخ میده ولی در بخش ۵ صفحه ی۸۷ میگن ک کمبود اب در بدن باعث کاهش مقدار اب خون میشه و کاهش حجم خون و کاهش فشار خون در کلیه میشه و نمیذاره تراوش اتفاق بیفته و اینا .الان من گیج شدم که کمبود اب بدن باعث کاهش فشار خون میشه یا فشار خونو زیاد میکنه از اخر.مرسیکاهش اب بدن موجب کاهش فشار خون میشع!!!
-
Shaghayegh Talebi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
و یک سوال دیگه اینکه در صفحه ی ۶۸ کتاب زیست دهم در پدیده ی اسمز استاد موقاری میگن کمبود مایعات بدن باعث افزایش غلظت خون میشه و در نتیجه فشار خون بالا میره و پدیده خیز رخ میده ولی در بخش ۵ صفحه ی۸۷ میگن ک کمبود اب در بدن باعث کاهش مقدار اب خون میشه و کاهش حجم خون و کاهش فشار خون در کلیه میشه و نمیذاره تراوش اتفاق بیفته و اینا .الان من گیج شدم که کمبود اب بدن باعث کاهش فشار خون میشه یا فشار خونو زیاد میکنه از اخر.مرسی
کاهش اب فشار خونو کم میکنع -
Mahan Xodayi خب درسته دیگه سیتوپلاسمش دانه داره بعدش هم سیتوپلاسمش تقسیم میشد و پلاکت بدست میومد
-
رفقا ببینین این درسته ایا ؟
مگه ما نمیگیم ام اس باعث مختل شدن بینایی و حرکت هم میشع پس چرا اینجا میگه نمیتواند باشد ؟ -
Dr.Rashidi سلام. اعصاب جزو دستگاه عصبی مرکزی محصوب نمیشن.
-
Dr.Rashidi این آسیب به عصب بینایی کارو خراب میکنه عصبش آسیبی نمیبینه ولی هر چند من از سوالش خوشم نیومد
-
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Dr.Rashidi این آسیب به عصب بینایی کارو خراب میکنه عصبش آسیبی نمیبینه ولی هر چند من از سوالش خوشم نیومد
اتفاقا بسیار سوال زیباییه. اکثرا اشتباه جواب میدن و عصب رو با یاخته عصبی اشتباه میگیرن. عصب برا دستگاه عصبی مرکزی نیست بنابراین آسیب نمیبینه.
-
Laynad درسته آسیبی نمیبینه ولی مرکزی اثر خودشو میزاره ولی مختل میکنه کارشو
سوال گفته آسیب نه اختلال.
-
Laynad درسته آسیبی نمیبینه ولی مرکزی اثر خودشو میزاره ولی مختل میکنه کارشو
درضم کتاب درمورد مختل کردن چیزی نگفته و فکر نکنم هم مختل بشه.