واقعیت DVD های اموزشی
-
سلام به همه دوستان
من دانش اموز یازدهم تجربیم و یک سوالی ذهنمو واقعااا درگیر کرده .چند وقتیه که میخوام dvd اموزشی تهیه کنم اما از موسسات مختلف مثل حرف اخر ، کنکور اسان است ، ونوس و.... خیلی بد شنیدم و واقعا نمیدونم که ایا اینا مفیدن؟
با توجه به شرایط کرونا که همه جا تعطیله(مدرسه دولتی هم که واقعا کنکوری کار نمیکنه) میخوام یازدهم رو از تابستون بخونم ولی با چی؟؟
اگر تجربه ای در مورد این پکیج های اموزشی دارید ممنون میشم کمکم کنید💙 -
نتیجه های بهتری از خودخونی دیده شده تا دی وی دی اموزشی
-
سلام دوست عزیز وقت بخیر راستش تعریف از موسسه دیگه در آلا هم کار درستی نیست ولی من دارم اونی ک شما میگین
داشته باشین خوبه /
قشنگ بگم برات
زیست آلا بسیار بسیار سطح بالای نسبت ب اونا دارع
ریاضی میشه گف هم سطح ولی اونا ادب ندارن اصلا انسانیت حالیشون نیس / مثلن چن سال پیش همین منتظری حرف آخر از امینی ما شکایت کرده بود بگذریم
دینی اونا بهترع / بعد ادبیات هم سطح / زبان ما بسیار بسیار خوبه / مساعل شیمی شون خوبه ولی برا حفظیات منفی میخورن نمیدونم دیگه شاید تو ضبط جدید اصلاحش کنن / بعد فیزیکشونم خوبهالبته اینایی ک گفتم اصلا هیچ ربطی ب کیفیت درسی ن آلا و ن سایر موسسات هستش بلکه نظریه ک من براتون دادم
لطفا ب حاشیه نکشید -
سلام دوست عزیز وقت بخیر راستش تعریف از موسسه دیگه در آلا هم کار درستی نیست ولی من دارم اونی ک شما میگین
داشته باشین خوبه /
قشنگ بگم برات
زیست آلا بسیار بسیار سطح بالای نسبت ب اونا دارع
ریاضی میشه گف هم سطح ولی اونا ادب ندارن اصلا انسانیت حالیشون نیس / مثلن چن سال پیش همین منتظری حرف آخر از امینی ما شکایت کرده بود بگذریم
دینی اونا بهترع / بعد ادبیات هم سطح / زبان ما بسیار بسیار خوبه / مساعل شیمی شون خوبه ولی برا حفظیات منفی میخورن نمیدونم دیگه شاید تو ضبط جدید اصلاحش کنن / بعد فیزیکشونم خوبهالبته اینایی ک گفتم اصلا هیچ ربطی ب کیفیت درسی ن آلا و ن سایر موسسات هستش بلکه نظریه ک من براتون دادم
لطفا ب حاشیه نکشید -
نتیجه های بهتری از خودخونی دیده شده تا دی وی دی اموزشی
-
asmw mmdn
ممنونم که تجربه و نظرتون رو گفتید 💙
من تازه به صورت جدی دارم الا رو دنبال میکنم برای همین هنوز خیلی اشنا نیستم با دبیرها و همایش ها
ولی در خوب بودن الا هیچ شکی وجود نداره!Nafiseh S دوست عزیز ی نصیحت سمت هر موسسه ای میری برو سمت کنکور اسان نرو اینقدر وسط تدریس حرف میزنن که اعصاب ادم بهم میریزه بعد مثلا من زبانشو گرفتم ( متاسفانه هنوز با الا اشنا نشده بودم) سال دوازهم رو و یکی از همایش هاشونو نداده بودن که متوجه نشدم بعد که رسیدم به اون درسا دیدم نیست زنگ زدم گفتن دوباره باید پول بدی تا اونارو بدیم فقط کلاهبرداری😔😔
ولی برای شیمی ی دوستی توی همین الا مدرسه شیمی رو بهم معرفی کرد مهندس اقا جانی چندتا مبحث گرفتم واقعا عالی بود البته با تدریس خوبه استاد صنیعی
موفق باشی🌷 -
saaaionadms
قطعا دبیر های خوب نیازه یک دانش اموزه تا بتونه درک کامل و مفهومی از مباحث داشته باشه وگرنه کلا چه نیازی به معلم و مدرسه بود وقتی که میشد همه چیز رو خودمون بخونیم؟؟😔Nafiseh S
من تاحالا سرکلاسای مدرسم نرفتم 😂
بخشی از رتبه های برتر مدرسمونم شرایطشون مثل من بوده
البته بعضی مباحث یکم مشکل رو ک متوجه نشدم رو با الا پیش رفتم -
نفیسه جان ی چیزم بگم
در راه کنکور ی چیز بگم ما ترکا ی کلمه ای دارم ک اصلاحا میگیم{سونگولاماخ لازم نیس} ینی
این موسسه خوبه یا اون خوبعهه رو بیخیال شو هر چی هرکی گذاش ببین من خودم همشو دیدم ولی متاسیفانه اینروزا ک باید جمع بندی کنم یکم سردی میکنم .کارتو قشنگ با حوصله قدم ب قدم شروع کن و اصلا ب دوستاتممم نگی
اینی ک گفتم حاصل زخمایی هس ک بم زدن همیشه میرن تست میزنن میان میگن ماتو جشن بودیم یا تو سفر بودیم تاتورو سرد کنن خدا رو هزار مرتبه شکر ک معلممون مارو با آلا آشنا مکرد و اصلا..
ما کارنامه بیس داشتیم ولی نمیدونسیم اصلن کنکور چییهتوکلت ب خدات باشع