سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
تغییر رشته , لطفا کمک کنید
-
حصین :شیمی دوم را هم تا اول خرداد تموم کنید ف۱و۳و۴ را حداقل۳۰٪ یاد بگیرید...فیزیک دوم فعلا احتیاجی نیست لذا فیزیک سوم دبیرستان را شروع کنید فصل ۱ را تا آخر خرداد تموم کنید از فیلم های آقای دکتر طلوعی استفاده کنید.تمرین های کتاب هم حل کنید مطلقا فعلا سراغ تست نرید چون باید وقت کنید دیپلم انسانی را با ۱۰ هم که شده بگیرید. ریاضی سوم هم احتمالات را تا اول خرداد تموم کنید تابع را تا نصف پیش ببرید.از جزوه بنی هاشمی برای تمرین بیشتر استفاده کنید.منبع تستی ریاضی هم جامع خیلی سبز منبع مناسبیه.البته برای تیر به بعد .امتحانات خرداد که تموم شد شروع کنید به شدت درس بخونین دیگه مدرسه هم نمیرید اما یادتون نره فقط دوماه وقت دارید.از اول تیر که شروع کردید به خوندن٬ فیزیک را همچنان با دکتر طلوعی جلو برین کتاب تست میکروطبقه بندی گاج را تهیه کرده و تست هارا بزنید.زیست را از ف ۱ سال سوم دوباره شروع کنید فیلم های آقای دکتر رحیمی را گوش کنید به عنوان منبع تستی از زیست الگو استفاده کنید البته پیشنهاد من اینه که تا یک بار کامل فیلم های سال سوم آقای رحیمی را گوش نکردید سراغ تست نرید.برای شیمی صفر تا ۱۰۰ سوم دبیرستان مهندس آقاجانی را گوش کنید. حتما جزوه بنی هاشمی تهیه کنید و سوالات امتحان نهایی را همزمان با تموم شدن هر فصل حل کنید.
-
سمیرا۹۶۹۶ درود دوست گرامی . شرمنده من اینقد سوال میکنم . من رفتم اموزش و پرورش صحبت کردم گفت نمیشه همه ی دروس رو امتحان داد فقط باید زیست 1،2 و شیمی 3 رو باید شهریور امتحان بدید . دیگه مجبورم همینا امتحان بدم دیگه .
-
حصین اگه امسال امتحانات سال دوم نهایی باشه تاثیر معدل را توی کنکور بالا میبرن اما اگه نهایی نباشه همین اوضاع حفظ میشه. فقط یه مشکل میمونه اونم اینکه کتاب ها یکم دارن تغییر میکنند اگه پشت کنکور بمونید باید کتاب های جدید را بخونید.
رشته شما با تجربی متفاوته یعنی اگه از ریاضی بودی فرقش یه زیست بود که توی یه سال میشد یه کاریش کرد اما شما شیمی و فیزیک هم دارید.عذر میخام اما فکر نمی کنم بتونید سال اول پزشکی بیارید پرستاری را میشه اما پزشکی یکم سخته.به خاطر همین حتما باید پشت کنکور بمونید اگه هم پشت کنکور بمونین باید کتاب های جدید را امتحان بدید... -
حصین در تغییر رشته , لطفا کمک کنید گفته است:
سمیرا۹۶۹۶ دوست گرامی . شرایط قبولی تو دانشگاه آزاد دندانپزشکی کرج یا تهران چجوری ؟! رتبه باید تو کنکور چجوری باشه ؟!
سلام.من از رتبه های آزاد اطلاع دقیقی ندارم اما فک کنم باید زیر ۳۰۰۰ باشه.