همایش می خریم تو قسمت فیلم و جزوه های من نیست!!!
-
همایش می خریم در قسمت فیلم و جزوه های من نیست!!!
-
واسه من هم همین مشکل افتاده بود تو دقایقی پیش //به مدیر پیام بده اون درستش میکنه
-
@M-an در [همایش می خریم تو قسمت فیلم و جزوه های من نیست!!!](/post/1312
- لیست848) گفته است:
امروز خرید کردین؟
شماره موبایل و کد ملی تون رو پی وی بفرستیدسلام،شبتون بخیر
من همایش ادبیات استاد سبطی و گیاهی استاد موقاری روچندروز پیش خریداری کردم ولی با گوشی که وارد سایت میشم این دو همایش رو توی قسمت فیلم ها و جزوه های من نمیبینم.و مشکل دیگه ای که داشتماینبود امشب فیلم های ۱۲ و ۱۳ همایش استاد سبطی رو با لپ تاپ دانلود کردم ،کامل دانلود نشدن ،فک میکنم فقط ۷دقیقه ی اول فیلم دانلود شده بود...
ممنون میشم راهنماییم کنین 🌹 -
- لیست848) گفته است:
امروز خرید کردین؟
من همایش ادبیات استاد سبطی و گیاهی استاد موقاری روچندروز پیش خریداری کردم ولی با گوشی که وارد سایت میشم این دو همایش رو توی قسمت فیلم ها و جزوه های من نمیبینم.و مشکل دیگه ای که داشتماینبود امشب فیلم های ۱۲ و ۱۳ همایش استاد سبطی رو با لپ تاپ دانلود کردم ،کامل دانلود نشدن ،فک میکنم فقط ۷دقیقه ی اول فیلم دانلود شده بود...
ممنون میشم راهنماییم کنین 🌹 -
- لیست848) گفته است:
امروز خرید کردین؟
ممنون میشم راهنماییم کنین 🌹سلام باید دقیقا با همون مشخصاتی که خرید کردین وارد لینک زیر بشید
alaatv.com/asset
اگه با این حال بازم مشکل وجود داره
شماره موبایل و کد ملی تون رو پی وی برام ارسال کنید
جای نگرانی نیست