شما ها وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟
-
81Sobhan من میخوام:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
asma kiani اگه خیلی خسته شدی جدی جدی ی خواب خوب داشته باش خیلی میتونه کمک کننده باشه
-
asma kiani اگه خیلی خسته شدی جدی جدی ی خواب خوب داشته باش خیلی میتونه کمک کننده باشه
81Sobhan نه خیلی خواب و دوس دارم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
81Sobhan نه خیلی خواب و دوس دارم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
asma kiani اها 😁😁
-
asma kiani اها 😁😁
81Sobhan مامانم بهم میگه اگه بتونی بخوابی به خرس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگی برو من جات هستم
-
aida saadati نمیدونم رو تو اثر داره یا نه ولی من همیشه اینجور وقتا مینویسم از هرچی که به ذهنم بیاد و هرچی که نگرانشم و باعث شده حالم بریزه بهم و گوش دادن به آهنگ خواننده مورد علاقم هم حالمو واقعا خوب میکنه حالا ببین کدوم رو تو اثر داره
@Fatemeh_Baghaee نوشتنه رو حتما امتحان میکنم مرسی گلم
-
سلام
هركسي يه جوره مثلن من خودم وقتي حالم خوب نيست مينويسم نقاشي ميكشم گريه ميكنم و نميدونم به خاطر اينكاراس يا چي ك خيلي خيلي زودم يادم ميره و اوكي ميشم@M-FaA چه خوب
-
81Sobhan مامانم بهم میگه اگه بتونی بخوابی به خرس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگی برو من جات هستم
asma kiani خوش به حالت
-
@M-FaA چه خوب
-
asma kiani خوش به حالت
aida saadati نه اتفاقا خیلی بهم ضرر زده
-
@Fatemeh_Baghaee نوشتنه رو حتما امتحان میکنم مرسی گلم
-
aida saadati
آیدا منم مثل یک هفته پیش مثل تو شده بودم.حرف زدن با یه دوست خوب واقعا کمکم کرد دوباره بشم همون آهویی که بودم 😂😂
آهنگ گوش بده،با یه نفر درد و دل کن،گریه کن،نوشتنم خیلی میتونه کمکت کنه!:)
هرچی تو دلته بشین بنویس"نگران تمام شدن جوهر خودکارت نباش تا وقتی دلت آروم بشه بنویس یا خط خطی کن"😉
برای درسم ببین بیشترین درسی که بهش علاقه داری چیه از اون شروع به خوندن کن و کم کم درسای دیگه هم بهش اضافه کن
دعا کردنم خیلی خوبه بهت ارامش میده :) -
اگه کنکوری ۹۹ هستی آهنگ طاقت بیار فریدون آسرایی به شدت پیشنهاد میشه👌
-
maryam111 کنکور انشالله تموم بشه /چه کیفی داره سریال لیسانسه ها رو ببینی
-
SaniDiller (UpMusic).mp3
اینو گوش کنین حالتون خوب میشه
aida saadati@جهاد جهاد تو مگه ترکی بلدی /آفرین
-
@جهاد جهاد تو مگه ترکی بلدی /آفرین
دکتر علی ف بله من تورکم
-