شبکه مویرگی
-
قسمتی از کلیه که در مجاور مویرگ دارای ضخیم ترین غشای پایه کدوم قسمتع!؟؟؟
بنظر من چون دو تا شبگه مویرگی داریم و جفتشونم منفذدارن و غشای پایه ضخیم پس همه قسمت های کلیه از کپسول بومن تاپیخ خورده دور رو شامل میشع ولی فقط کپسول بومن و گلومرول رو دو نظر گرفته !؟؟؟کسی دلیلشو میدونه؟یا اشتباهه!؟؟ -
کپسول بومن هست. غشای پایه مویرگ های کلیه کلا ضخیم تره ولی کتاب مستقیما اشاره کرده غشای پایه کلافک پنج برابر بقیه مویرگ هاست تا موقع تراوش پروتئین ها خارج نشن.منطقی هم هست چون فشار خون سرخرگی آواران بیشتر از فشار خون ورودی به شبکه مویرگی دور لوله ای هست و احتمال خروج پروتئین ها بیشتره پس توی کلافک باید ضخیم تر باشه.
-
کپسول بومن هست. غشای پایه مویرگ های کلیه کلا ضخیم تره ولی کتاب مستقیما اشاره کرده غشای پایه کلافک پنج برابر بقیه مویرگ هاست تا موقع تراوش پروتئین ها خارج نشن.منطقی هم هست چون فشار خون سرخرگی آواران بیشتر از فشار خون ورودی به شبکه مویرگی دور لوله ای هست و احتمال خروج پروتئین ها بیشتره پس توی کلافک باید ضخیم تر باشه.
Maryam80 خب بله گفته های شمارو نمیشع منکر شد ولی مگه جنس و نوع مویرگ های دورلوله ای و گلومرول یکی نیست؟هست دیگه،پس این عنوانو میشع واسه جفت شبکه های مویرگی به کار برد!!!!
-
Maryam80 خب بله گفته های شمارو نمیشع منکر شد ولی مگه جنس و نوع مویرگ های دورلوله ای و گلومرول یکی نیست؟هست دیگه،پس این عنوانو میشع واسه جفت شبکه های مویرگی به کار برد!!!!
Mahan Xodayi بله شما میگین که هردو مویرگ منفذدار و با غشای پایه ضخیم هستن که درسته.اما توی سوالتون نوشتین قسمتی از کلیه که مجاور مویرگ دارای"ضخیم ترین"غشای پایه هست.ضخیم ترینش برای کلافک هست طبق متن کتاب
توی عکس و مکث هم من دیدم که نوشته مویرگ های کلیه منفذدار هستن و با لایه ای پروتئینی پوشیده شدن اما فقط برای کلافک گفته غشای پایه اش پنج برابر ضخیم تر از جاهای دیگه هست
توی سوال هم ننوشته "هر قسمت از کلیه" گفته "قسمتی از کلیه".به نظر من مشکلی نداره سوالش -
Mahan Xodayi بله شما میگین که هردو مویرگ منفذدار و با غشای پایه ضخیم هستن که درسته.اما توی سوالتون نوشتین قسمتی از کلیه که مجاور مویرگ دارای"ضخیم ترین"غشای پایه هست.ضخیم ترینش برای کلافک هست طبق متن کتاب
توی عکس و مکث هم من دیدم که نوشته مویرگ های کلیه منفذدار هستن و با لایه ای پروتئینی پوشیده شدن اما فقط برای کلافک گفته غشای پایه اش پنج برابر ضخیم تر از جاهای دیگه هست
توی سوال هم ننوشته "هر قسمت از کلیه" گفته "قسمتی از کلیه".به نظر من مشکلی نداره سوالشMaryam80 اول اینکه خیلی ممنون که وقت میزارین دوم اینکه با ۹۰%گفته های شما ۱۰۰%موافقم و منکر نمیشم، ولی ببینید غشای پایه همه مویرگ ها منفذدار ضخیمع درست؟و شبکه مویرگی اول و دومی که با نفرون درارتباط هست جفتشون مگه منفذ دارن نیستن؟مسلما هستن!پس جفتشون غشای پایشون ضخیمع!!و راجب اینکه که" قسمتی از نفرون "طبق گفته شما چون از واژه مفرد استفاده کرده پس باید منظورش از بین[ پیچ خوده ها،هنله] و[کپسول بومن]یکیش باشع اما با کُدی که داده شده هر جفتش قابل قبوله وباید یک کد دیگه هم میداد تا منظورش واضح بشه که کدوم مد نظر سوالع!!و نکاتی که شما ذکر کردین کاملا درسته، ولی بازم روی سوال ابهام دارع که چرا پیچ خوده ، هنله رو حساب نکرده طر حالی که میشع برداشت کرد!!!
-
Maryam80 اول اینکه خیلی ممنون که وقت میزارین دوم اینکه با ۹۰%گفته های شما ۱۰۰%موافقم و منکر نمیشم، ولی ببینید غشای پایه همه مویرگ ها منفذدار ضخیمع درست؟و شبکه مویرگی اول و دومی که با نفرون درارتباط هست جفتشون مگه منفذ دارن نیستن؟مسلما هستن!پس جفتشون غشای پایشون ضخیمع!!و راجب اینکه که" قسمتی از نفرون "طبق گفته شما چون از واژه مفرد استفاده کرده پس باید منظورش از بین[ پیچ خوده ها،هنله] و[کپسول بومن]یکیش باشع اما با کُدی که داده شده هر جفتش قابل قبوله وباید یک کد دیگه هم میداد تا منظورش واضح بشه که کدوم مد نظر سوالع!!و نکاتی که شما ذکر کردین کاملا درسته، ولی بازم روی سوال ابهام دارع که چرا پیچ خوده ، هنله رو حساب نکرده طر حالی که میشع برداشت کرد!!!
Mahan Xodayi خواهش میکنم.راستش به نظر من سوال منظورش و کامل رسونده با نوشتن"ضخیم ترین".ضخیم ترین غشای پایه مویرگ های بدن برای کلافک هست که پنج برابر ضخیم تره.شما به همون نود درصد اعتماد کردین با همون تست هاشو جواب بدین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
-
Mahan Xodayi خواهش میکنم.راستش به نظر من سوال منظورش و کامل رسونده با نوشتن"ضخیم ترین".ضخیم ترین غشای پایه مویرگ های بدن برای کلافک هست که پنج برابر ضخیم تره.شما به همون نود درصد اعتماد کردین با همون تست هاشو جواب بدین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
Maryam80
بله حتما!