پاسخ التهابی
-
یه جایی از متن کتاب گفته میشه ک یاخته های دیواره مویرگ ها و بیگانه خوارهای بافتی با تولید پیک شیمیایی گویچه های سفید خون را ب موضع آسیب فرا میخوانند
این پیک شیمیایی هورمون محسوب میشه؟(چون هم پیکه هم به درون خون ریخته میشه)MAHSAA26 سلام آره هورمونه چون توی خون ریخته شده بیسش همینه اما توی این مبحث یکم شک دارم
-
به احتمال زیاد باید هورمون باشه چون همه گویچه های سفید که نزدیک نیستن ...
ولی بازم مطمئن نیستم .
بزار توی رفع اشکال اخر هفته مطمئن شو :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
MAHSAA26 سلام آره هورمونه چون توی خون ریخته شده بیسش همینه اما توی این مبحث یکم شک دارم
-
به احتمال زیاد باید هورمون باشه چون همه گویچه های سفید که نزدیک نیستن ...
ولی بازم مطمئن نیستم .
بزار توی رفع اشکال اخر هفته مطمئن شو :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
-
MAHSAA26
دوست آلایی جواب درست این سوال رو پیدا کردم و گفتم که باهاتون به اشتراک بزارم...
جواب اینه که این پیک های شیمیایی هورمون نیستن و قطعات پروتئینی هستن که به جداره مویرگ متصل میشن و از این راه گویچه های سفیذ میفهمن که باید بیان کمک ...:: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
MAHSAA26
جواب اینه که این پیک های شیمیایی هورمون نیستن و قطعات پروتئینی هستن که به جداره مویرگ متصل میشن و از این راه گویچه های سفیذ میفهمن که باید بیان کمک ...:: :beaming_face_with_smiling_eyes:H_R در پاسخ التهابی گفته است:
MAHSAA26
جواب اینه که این پیک های شیمیایی هورمون نیستن و قطعات پروتئینی هستن که به جداره مویرگ متصل میشن و از این راه گویچه های سفیذ میفهمن که باید بیان کمک ...:: :beaming_face_with_smiling_eyes:از این نظر میشه گفت هورمون نیستن چون وارد مویرگ نمیشن
-
MAHSAA26
جواب اینه که این پیک های شیمیایی هورمون نیستن و قطعات پروتئینی هستن که به جداره مویرگ متصل میشن و از این راه گویچه های سفیذ میفهمن که باید بیان کمک ...:: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
H_R در پاسخ التهابی گفته است:
MAHSAA26
جواب اینه که این پیک های شیمیایی هورمون نیستن و قطعات پروتئینی هستن که به جداره مویرگ متصل میشن و از این راه گویچه های سفیذ میفهمن که باید بیان کمک ...:: :beaming_face_with_smiling_eyes:از این نظر میشه گفت هورمون نیستن چون وارد مویرگ نمیشن