خسته شدن از درس خواندن
-
Amir 6
من خودم تابستون دهم بین 6 تا8 میخوندم
ولی همونجوری که گفتم شما از روزی 3-4 ساعت شروع کن تا برسی به 8 ساعتsaba zarei اخه من تو زمان مدرسه واقعا درس نخوندم و تصمیم گرفتم از تابستان شروع کنم وواقعا در دروران کل تحصیلم این تابستون درس خوندن جدی من هست وسال های قبل فقط برای شب امتحان میخوندم
-
دوستان من پایه دهم تجربیم خیلی دوست دارم درس بخونم و امسال رو جمع کنم که برای کنکور کمی راحت تر بشم اما اصلا انگیزه ندارم و خیلی خسته ام دلیلشو واقعا نمیدونم اصلا انگیزه برای شروع ندارم به نظرتون چه کار کنم؟از روزی چند ساعت شروع کنم بلکه شاید شروع کردم به درس خوندن چون اگه امسال رو ببندم دیگه کنکور راحت تر میشم
-
saba zarei ببخشی شما خسته نمیشدید در طول هفته؟؟
@Student-s
راستش و بگم نه
اینکه الآن میخوای شروع کنی خیلی خوبه
اولاش سخته ولی بیفتی رو روال برات عادت میشه
من بیشتر روزا با دوستم میرفتم کتابخونه برای همین خیلی سختم نبود شاید
با درسایی که دوست داری شروع کن من همیشه با زیست شروع میکردم -
HADAF MAN
هر 25 مین درس خوندن 5 دقیقه استراحت
برای شروع روش خیلی خوبیهsaba zarei ممنون
-
Amir 6 سلام دوستان منم پایه دهمم وهمین مشکل رو دارم البته دارم تو تابستون دهم رو میخونم و خیلی خوبه و واقعا راضی هستم... اما من هم مثل ایشونم مثلا احساس میکنم انگیزه ندارم و بعضی وقتا هدف رو گم میکنم و از این چیزا و در واقع جذب درس خوندن نشدم لطفا راهنمایی کنید واقعا نیازهه
@Student-s بازه های درسیت رو کوتاه مدت کن، موقع استراحت خیلی از فضای درسیت دور نشو. موقع استراحت به جای آهنگ گوش دادن و این کارا به هدف و آرزوهات فکر کنی کمک میکنه به جمع کردن انگیزت
-
saba zarei ممنون