اسیدهای چرب
-
اسیدهای چرب همون کربوکسلیک اسیدهای بلند زنجیره ان
که فرمول عمومی CnH2nO2 عه اینم بازم برای زنجیره سیر شدس(یه لحظه شک کردم)
حالا با توجه به سیر بودن یا نبودن زنجیره متصل میتونیم ۲ قسمت RCOOHکنیم که در صورتیکه زنجیره R سیر شده باشه میگیم CnH2n+1COOH -
اسیدهای چرب همون کربوکسلیک اسیدهای بلند زنجیره ان
که فرمول عمومی CnH2nO2 عه اینم بازم برای زنجیره سیر شدس(یه لحظه شک کردم)
حالا با توجه به سیر بودن یا نبودن زنجیره متصل میتونیم ۲ قسمت RCOOHکنیم که در صورتیکه زنجیره R سیر شده باشه میگیم CnH2n+1COOH -
سلام
یه سوال در مورد اسید چرب فسفولیپید ها ، در این تصویر داشتم :backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:

سوال : مگر ما نمی گوییم ، اسید چرب های فسفولیپید خمیده هستند ؛ پس چرا در اینجا یکی شون فقط خمیده است ؟ -
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
به سان خورشید
پیشاپیش از کمک هاتون متشکرم :smiling_face_with_smiling_eyes: -
سلام
یه سوال در مورد اسید چرب فسفولیپید ها ، در این تصویر داشتم :backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:

سوال : مگر ما نمی گوییم ، اسید چرب های فسفولیپید خمیده هستند ؛ پس چرا در اینجا یکی شون فقط خمیده است ؟r sh در اسیدهای چرب گفته است:
سلام

سوال : مگر ما نمی گوییم ، اسید چرب های فسفولیپید خمیده هستند ؛ پس چرا در اینجا یکی شون فقط خمیده است ؟ریاضیا تجربیا عزیزان اگر کسی بلده جواب بده من اطلاعاتی در این مورد ندارم
-
سلام

سوال : مگر ما نمی گوییم ، اسید چرب های فسفولیپید خمیده هستند ؛ پس چرا در اینجا یکی شون فقط خمیده است ؟