انتقال فعال
-
@m-sina سلام
دوست عزیز در اولا سلول از اولش برای بعضی مواد شیب غلطت رو داره
دوما در تعریف انتقال مواد واضح اومده که مواد بر خلاف شیب غلظتشان جابه جا میشه پس قطعا با گذشت زمان اگر همین طور مواد را بر خلاف شیب غلطتشان جا به جا کنیم اختلاف غلطت بالا میرود!( ولی این رو هم بدون عواملی دیگری هم هستند که اجازه نمیدهند این اختلاف خیلی زیاد شود)@دوست-بد
اینکه عواملی دیگری هم هستند که اجازه نمیدهند این اختلاف خیلی زیاد شود رو میدونم. سوالم نقطه اول نموداره که حتی توی پاسخش هم گفته که از اولش یه اختلاف غلظتی وجود داره(اختلاف غلظت صفر نیست)
میشه گفت چون این نمودار مربوط به انتقال فعاله پس در ابتدا باید حتما اختلاف غلظتی وجود داشته باشه(اختلاف صفر نباشه) تا انتقال فعال انجام بشه
به عبارتی آیا اختلاف غلظت اولیه برای شروع انتقال فعال نیازه؟ -
@دوست-بد
اینکه عواملی دیگری هم هستند که اجازه نمیدهند این اختلاف خیلی زیاد شود رو میدونم. سوالم نقطه اول نموداره که حتی توی پاسخش هم گفته که از اولش یه اختلاف غلظتی وجود داره(اختلاف غلظت صفر نیست)
میشه گفت چون این نمودار مربوط به انتقال فعاله پس در ابتدا باید حتما اختلاف غلظتی وجود داشته باشه(اختلاف صفر نباشه) تا انتقال فعال انجام بشه
به عبارتی آیا اختلاف غلظت اولیه برای شروع انتقال فعال نیازه؟ -
@m-sina بله ولی به این هم توجه کنید که سلول قطعا یک سری اختلاف غلطت ها را از اول داشته ،دارد و خواهد داشت.
-
@m-sina در انتقال فعال گفته است:
@دوست-بد پس اینکه میگیم اگه انتشار رخ بده غلظت دو سوی غشا یکسان میشه چیه؟
من گفتم یک سری مواد نه اینکه همه مواد!!
مثلا سدیم غلطتش همیشه خارج از سلول بیشتره
و سدیم هم از راه انتشار( از طریق کانال دریچه دار سدیمی) و هم از راه انقال فعال جابه جا میشه ولی همیشه اختلافش بیرون از غشا بیشتره نسبت به درون!! -
@دوست-بد پس اینکه میگیم اگه انتشار رخ بده غلظت دو سوی غشا یکسان میشه چیه؟
من گفتم یک سری مواد نه اینکه همه مواد!!
مثلا سدیم غلطتش همیشه خارج از سلول بیشتره
و سدیم هم از راه انتشار( از طریق کانال دریچه دار سدیمی) و هم از راه انقال فعال جابه جا میشه ولی همیشه اختلافش بیرون از غشا بیشتره نسبت به درون!! -
@دوست-بد
به عبارتی آیا اختلاف غلظت اولیه برای شروع انتقال فعال نیازه؟@m-sina در انتقال فعال گفته است:
@دوست-بد
به عبارتی آیا اختلاف غلظت اولیه برای شروع انتقال فعال نیازه؟این حرف شما یه جورایی هم درسته
چون همه سلول هایی که انتقال فعال دارن یه اختلاف غلظت اولیه ای دارن -
@دوست-بد
به عبارتی آیا اختلاف غلظت اولیه برای شروع انتقال فعال نیازه؟این حرف شما یه جورایی هم درسته
چون همه سلول هایی که انتقال فعال دارن یه اختلاف غلظت اولیه ای دارن -
تست:

جواب:

چرا طبق نمودار، در ابتدا اختلاف غلظت داشته؟ یعنی انتقال فعال به اختلاف غلظت اولیه نیاز داره که رخ بده؟ بدون اختلاف غلظت، انتقال فعال نداریم؟@m-sina ببینید ما از اول باید یک شیب غلظتی داشته باشیم که فرایند انتقال فعال برخلاف شیب غلظت انجام بشه
اگ اختلاف غلظت نباشه شیب غلظت صفره که -
@m-sina سوال دیگه ای هست بفرما
این رو که نتونستم حل کنم سوال دووم اگه داری بپرس شاید بتونم حل کنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:@دوست-بد در انتقال فعال گفته است:
این رو که نتونستم حل کنم سوال دووم اگه داری بپرس شاید بتونم حل کنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
توی این سوال نگفته که اسمز داریم یا اینکه غشا به آب نفوذ پذیره. چجوری باید حلش کرد؟ -
@m-sina ببینید ما از اول باید یک شیب غلظتی داشته باشیم که فرایند انتقال فعال برخلاف شیب غلظت انجام بشه
اگ اختلاف غلظت نباشه شیب غلظت صفره که -
@دوست-بد در انتقال فعال گفته است:
این رو که نتونستم حل کنم سوال دووم اگه داری بپرس شاید بتونم حل کنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
توی این سوال نگفته که اسمز داریم یا اینکه غشا به آب نفوذ پذیره. چجوری باید حلش کرد؟@m-sina
قند که کلا نمی تونه از غشا نیمه تراوا عبور کنه (2 و 4 رد )
1 هم درسته چون ملکول های آب در هر جهتی حرکت نا مظم دارن و در آخر برآیند اونها به سمت محیطی با غلظت بالا هست -
توی این سوال نگفته که اسمز داریم یا اینکه غشا به آب نفوذ پذیره. چجوری باید حلش کرد؟@m-sina در انتقال فعال گفته است:
توی این سوال نگفته که اسمز داریم یا اینکه غشا به آب نفوذ پذیره. چجوری باید حلش کرد؟@Miss-Joker میشه این تست هم توضیح بدی