دیواره سلولی
-
دیواره ای که در یاخته های گیاهی میتواند چند لایه ای باشد!قطعا....
۱/ماده زمینه ای pr
2/فاقد پکتین -
Maryam80 √ببینید منم میدونم دو جوابه ولی ی نکته مگه پسین قطعا چند لایع نیست؟و همچنین نخستین میتواندیک یا چند لایه باشد!خب با این حساب میشع کد سوال و منظورش نخستین درسته!؟؟چرا پسین رو هم حساب کرده!
-
Maryam80 √ببینید منم میدونم دو جوابه ولی ی نکته مگه پسین قطعا چند لایع نیست؟و همچنین نخستین میتواندیک یا چند لایه باشد!خب با این حساب میشع کد سوال و منظورش نخستین درسته!؟؟چرا پسین رو هم حساب کرده!
Mahan Xodayi درست میگین اما ازین تست هاست که باید درست تر رو انتخاب کنین.چون چند لایه رو گفته شما پسین هم در نظر بگیرین.گزینه ای که هم برای نخستین هم پسین بدون شک درست باشه دو میشه.پسین ماده زمینه ای پروتئینی نداره پس یک رد میشه اما هردوتاشون فاقد پکتین هستن پس جواب همین میشه
-
Mahan Xodayi درست میگین اما ازین تست هاست که باید درست تر رو انتخاب کنین.چون چند لایه رو گفته شما پسین هم در نظر بگیرین.گزینه ای که هم برای نخستین هم پسین بدون شک درست باشه دو میشه.پسین ماده زمینه ای پروتئینی نداره پس یک رد میشه اما هردوتاشون فاقد پکتین هستن پس جواب همین میشه
Maryam80 ینی بین بدو بدتر یکی و باید انتخاب کرد اما اگه تست شمارشی باشع چنین کاری ممکنه بنظرتون؟
-
Maryam80 ینی بین بدو بدتر یکی و باید انتخاب کرد اما اگه تست شمارشی باشع چنین کاری ممکنه بنظرتون؟
Mahan Xodayi توی شمارشی ها فکر نمیکنم اینطوری گنگ سوال بدن توی کنکور. بعضی سوالای کنکور هم پیش میاد که همه گزینه ها غلط باشن ولیی بعضی گزینه ها رو بشه قبول کرد درحالی که کامل درست نیست. اما تو شمارشی ها من ندیدم
-
دیواره ای که در یاخته های گیاهی میتواند چند لایه ای باشد!قطعا....
۱/ماده زمینه ای pr
2/فاقد پکتینMahan Xodayi میشه2 دیگه
باید یه طوری حکم کنیم ک هم برا دیواره نخستین بخونه هم برا پسین
پکتین فقط مال تیغه میانیه . هیچکدومشون پکتین ندارن
گزینه 1 فقط برا دیواره نخستینه -
Mahan Xodayi میشه2 دیگه
گزینه 1 فقط برا دیواره نخستینه -
Mahan Xodayi میشه2 دیگه
گزینه 1 فقط برا دیواره نخستینهMAHSAA26 منظور اینه جواب گزینه دوعه!؟
-
MAHSAA26 منظور اینه جواب گزینه دوعه!؟
Mahan Xodayi بله صد در صد
-
این پست پاک شده! -
MAHSAA26 منم میگم ۱۰۰%منتها ی اشکالی دارع
اونم این که دیواره پسین قدعا و حتما چن لایست!؟چند لایس و دیواره نخستین چند لایست؟ایا بازم میتونم بگیم قطعا و حتما یک لایه یا چند لایه؟خیر برای اون میگم می تواندیک یا چند لایه باشد با این حساب سوال کُد معرفی نخستین و دادع ولی این وسط گفته پسین رو هم ادم حساب کنید؟و شما میتونید اینارو نقض کنید؟خیر نمیتونید!!و این وسط هم یک دریته هم دو البته بله بین بدو بدتر انتخاب کنیم دو جوابع ولی اگه تست شمارشی بود چی!؟ -
MAHSAA26 منم میگم ۱۰۰%منتها ی اشکالی دارع
اونم این که دیواره پسین قدعا و حتما چن لایست!؟چند لایس و دیواره نخستین چند لایست؟ایا بازم میتونم بگیم قطعا و حتما یک لایه یا چند لایه؟خیر برای اون میگم می تواندیک یا چند لایه باشد با این حساب سوال کُد معرفی نخستین و دادع ولی این وسط گفته پسین رو هم ادم حساب کنید؟و شما میتونید اینارو نقض کنید؟خیر نمیتونید!!و این وسط هم یک دریته هم دو البته بله بین بدو بدتر انتخاب کنیم دو جوابع ولی اگه تست شمارشی بود چی!؟Mahan Xodayi بله دیواره پسین قطعا چندلایس (بخدا آقای موقاری اینطوری گفتن توی صفرتاصدشون)
خودتم گفتی ک دیواره نخستین میتونه چندلایه باشه - ماده زمینه ای پروتئینی هم ک از کدهای دیواره نخستینه اصن (فقط برا نخستینه و قطعیه)
نتیجتا:
باید یه جوری حکم کنیم ک برا جفتشون بخونه -
Mahan Xodayi بله دیواره پسین قطعا چندلایس (بخدا آقای موقاری اینطوری گفتن توی صفرتاصدشون)
خودتم گفتی ک دیواره نخستین میتونه چندلایه باشه - ماده زمینه ای پروتئینی هم ک از کدهای دیواره نخستینه اصن (فقط برا نخستینه و قطعیه)
نتیجتا:
باید یه جوری حکم کنیم ک برا جفتشون بخونهMAHSAA26 نه دیگه نشد خودتون میگید قطعا پسین چند لایست این ینی اینکه نمیتونه تک لایه باشع قطعا بیشتر از یک لایست در حالی که سوال گفته می تواند چند لایه باشد بیاید از ی سمت دیگه به جمله نگاه کنیم سوال میگه میتواند چند لایه باشد متممش" میتواند چند لایه نباشد!!!"ایا میتونیم بگیم پسین میتونه چند لایه نباشع!!!!مسلما خیر !
-
MAHSAA26 نه دیگه نشد خودتون میگید قطعا پسین چند لایست این ینی اینکه نمیتونه تک لایه باشع قطعا بیشتر از یک لایست در حالی که سوال گفته می تواند چند لایه باشد بیاید از ی سمت دیگه به جمله نگاه کنیم سوال میگه میتواند چند لایه باشد متممش" میتواند چند لایه نباشد!!!"ایا میتونیم بگیم پسین میتونه چند لایه نباشع!!!!مسلما خیر !
Mahan Xodayi ن ببین خودتو درگیر نکن زیاد
من وقتی دهم بودم اینطوری تحلیل میکردم معمولا هم اشتباه میشد
کلیتو بگیر
الان تست با اینایی ک چندلاین کار داره
بقیه رو بزار کنار -
Mahan Xodayi ن ببین خودتو درگیر نکن زیاد
من وقتی دهم بودم اینطوری تحلیل میکردم معمولا هم اشتباه میشد
کلیتو بگیر
الان تست با اینایی ک چندلاین کار داره
بقیه رو بزار کنارMAHSAA26 منم دهم بودم سطحی نگاه میکزگردم متتها الان یکم ریز بین شدم....