هر سلول گیاهی
-
سوال...
هریاخته گیاهی زنده متشکل از کدام یک میباشد؟
۱/دیواره+بخشی از پروتوپلاست
۲/پلاسمودسم+دیواره
۳/دیواره+کل پروتوپلاست پوشانندع دیواره
۴/پروتوپلاست+دیواره پوشاننده
ممنون میشم یکی با ذکر دلیل توضیح بدع
البته خودم گزینه یک وسه رو میدونم حذف میشع بین یک و چهار مشکلع!؟ -
سوال...
۲/پلاسمودسم+دیواره
البته خودم گزینه یک وسه رو میدونم حذف میشع بین یک و چهار مشکلع!؟Mahan Xodayi اگه کسی متوجه نشد چرا یک و سه حذف توضیح میدم!ولی بین چهار ویک میتونید رد گزینه انجان بدید!؟
-
دیواره +بخشی از پروتوپلاست و سلول در نظر نمیگیرن.سلول زنده میشه دیواره+پروتوپلاست .سه چون دیواره پروتوپلاست رو میپوشونه نه پروتوپلاست دیواره رو غلط شده؟
Maryam80 گفتم که یک و سه رو میدونم نیست من میگم دو و چهار کدومه!؟؟
-
Maryam80 گفتم که یک و سه رو میدونم نیست من میگم دو و چهار کدومه!؟؟
Mahan Xodayi نوشته بودین بین یک و چهار.تعریف سلول گیاهی زنده پروتوپلاست +دیواره هست.پلاسمودسم کانال های سیتوپلاسمیه که باعث ارتباط دوتا یاخته ی کنار هم میشه یعنی میشه بخشی از پروتوپلاست
-
Mahan Xodayi نوشته بودین بین یک و چهار.تعریف سلول گیاهی زنده پروتوپلاست +دیواره هست.پلاسمودسم کانال های سیتوپلاسمیه که باعث ارتباط دوتا یاخته ی کنار هم میشه یعنی میشه بخشی از پروتوپلاست
Maryam80 بله حواسم نبود عذر میخام!حالا ما اگه میشه ی گزینه رو انتخاب کنید!بعد دلیلتونو بگین ممنون میشم...
-
Maryam80 بله حواسم نبود عذر میخام!حالا ما اگه میشه ی گزینه رو انتخاب کنید!بعد دلیلتونو بگین ممنون میشم...
Mahan Xodayi ممکنه اشتباه گفته باشم اما به نظرم 4 درسته.یک که نوشته بخشی پس غلطه.دو هم گفته پلاسمودسم که پلاسمودسم کل سلول نیست یه بخش هایی از از سیتوپلاسمه تو کانال های ارتباطی. سه هم فکر میکنم چون برعکس جمله اش دیواره است که پروتوپلاست و میپوشونه
-
Mahan Xodayi ممکنه اشتباه گفته باشم اما به نظرم 4 درسته.یک که نوشته بخشی پس غلطه.دو هم گفته پلاسمودسم که پلاسمودسم کل سلول نیست یه بخش هایی از از سیتوپلاسمه تو کانال های ارتباطی. سه هم فکر میکنم چون برعکس جمله اش دیواره است که پروتوپلاست و میپوشونه
Maryam80 اتفاقا کاملا درست گفتین!!
-
Maryam80 اتفاقا کاملا درست گفتین!!
-
Maryam80 ممنون که راهنمایی کردین:)
-
Maryam80 ممنون که راهنمایی کردین:)
Mahan Xodayi خواهش میکنم
-
سوال...
۲/پلاسمودسم+دیواره
البته خودم گزینه یک وسه رو میدونم حذف میشع بین یک و چهار مشکلع!؟Mahan Xodayi جوابش 2 میشه؟
-
Mahan Xodayi جوابش 2 میشه؟
MAHSAA26 خیر!!
-
سوال...
۲/پلاسمودسم+دیواره
البته خودم گزینه یک وسه رو میدونم حذف میشع بین یک و چهار مشکلع!؟Mahan Xodayi در هر سلول گیاهی گفته است:
سوال...
۲/پلاسمودسم+دیواره
البته خودم گزینه یک وسه رو میدونم حذف میشع بین یک و چهار مشکلع!؟من توی گیاهی ضعیف بودم شروع کردم فیلمای صفرتاصد فصلای گیاهی آقای موقاریو میبینم
یه جدول کشیدن برا مقایسه بین یاخته زنده و غیر زنده ک اینطوری بود:
زنده: هسته میتونه داشته باشه یا نداشته باشه (مثل آوند آبکشی) - سیتوپلاسم و دیواره و پروتوپلاست و لان و غشا و پلاسمودسم رو قطعا داره - میتونه اندامک داشته باشه یا نداشته باشه (بازم مثل آوند آبکشی)
مرده: هسته و سیتوپلاسم و پروتوپلاست و غشا و پلاسمودسم و اندامک رو قطعا نداره - دیواره و لان رو قطعا داره -
MAHSAA26 خیر!!
Mahan Xodayi عجب
-
Mahan Xodayi عجب
MAHSAA26 یکی از دوستان توضیح مفصل و قانع کنندع ای رو دادن پایین برع ببینید
-
MAHSAA26 یکی از دوستان توضیح مفصل و قانع کنندع ای رو دادن پایین برع ببینید
Mahan Xodayi برا من حرفای آقای موقاری سنده
-
MAHSAA26 خب مگه کسی حرف ایشونو نقض کرده!
-
MAHSAA26 بزارین دلیل رد یک و با توضیحاتی که دتدن بگم شاید قابل قبولتون شد؟
یک غلطه چون هر سلول زنده گیاهی که هسته شو از دست نداده بگیم همشون بخشی از پروتوپلاستن!بله شما راست میگیم ی سری ها هسته و اندامک شو از دست داده پس پروتوپلاستشون کامل نیست،ولی ایا همه سلول های زنده هستهشونو از دست دادن!؟مسلما خیر همچین جریانی نیست پس یک رد میشه دو و چهارم اگه تردید دارین توضیح بدم
ولی چرا چهار درسته؟چون قیدی رو ذکر نکرده که پروتوپلاست کامل /ناقص بلکه گفته همشون پروتوپلاتست رو دارن و دیواره هم که حتی تو مرده ها هم هست چ برسع به زنده! -
MAHSAA26 کسی حرف ایشون و رد نکرده که عزیزم.سوال پرسیده یاخته ی زنده ی گیاهی از چه چیزی تشکیل شده نگفته چه بخش هایی توش پیدا میشه اگه اینطور بود همه ی گزینه ها درست میشدن.پس باید گزینه ای انتخاب بشه که کامل و جامع باشه و کل سلول رو شامل بشه.بله سلول گیاهی زنده همونطور که گفتی پلاسمودسم و دیواره رو داره اما مگه فقط ازین دوتا تشکیل شده؟کانال های سیتوپلاسمی یا همون پلاسمودسم یه بخشی از سیتوپلاسم سلول هستن که بین دو تا یاخته ارتباط برقرار میکنن نه کل سیتوپلاسم.حتی توی توضیحات خودت هم نوشتی که پروتوپلاست و دیواره رو حتما داره.تعریف سلول گیاهی زنده چیه؟پروتوپلاست+دیواره سلولی
پس فقط یه بی دقتی کوچیک بوده که تا دلت بخواد واسه خود من پیش میاد