پرده های مننژ
-
Hesam Mohammadi پس یعنی بین همه ی پرده ها دیگه ؟
Samira Beheshtian 0 بله درسته با هر 3 تا در تماسه
-
Samira Beheshtian 0 بله درسته با هر 3 تا در تماسه
Hesam Mohammadi مرسی ..
-
مایع مغزی نخاعی بین عنکبوتیه و نرم شامه و در بطن ها و در کانال مرکزی نخاع وجود داره فقط بین دو پرده از مننژ عنکبوتیه و نرم شامه
dina yari ولی به نظر من بین سخت شامه و عنکبوتیه م هست ( یعنی کلا بین همه پرده ها ) ..
-
dina yari ولی به نظر من بین سخت شامه و عنکبوتیه م هست ( یعنی کلا بین همه پرده ها ) ..
Samira Beheshtian 0 خب عنکبوتیه وسط سخت شامه و نرم شامس وقتی میگم بین سخت شامه و نرم شامه مایع مغزی نخاعی داریم خب خود به خود بین سخت شامه و عنکبوتیه هم مایع مغزی هست دیگ
-
Samira Beheshtian 0 خب عنکبوتیه وسط سخت شامه و نرم شامس وقتی میگم بین سخت شامه و نرم شامه مایع مغزی نخاعی داریم خب خود به خود بین سخت شامه و عنکبوتیه هم مایع مغزی هست دیگ
Hesam Mohammadi در پرده های مننژ گفته است:
درست ولی اگه بگه بین هر سه اشتباه ولی بین سخت شامه و نرم شامه بازم من شک دارم
چون هیچ تماسی با سخت شامه نداره اخه
-
درست ولی اگه بگه بین هر سه اشتباه ولی بین سخت شامه و نرم شامه بازم من شک دارم
چون هیچ تماسی با سخت شامه نداره اخه
-
dina yari کی گفته هیچ تماسی با سخت شامه نداره خود سخت شامه چند لایه هست درسته بگیم لایه های خارجیش در تماس نیست ولی اونی که داخلی تره در تماسه
dina yari کی گفته هیچ تماسی با سخت شامه نداره خود سخت شامه چند لایه هست درسته بگیم لایه های خارجیش در تماس نیست ولی اونی که داخلی تره در تماسه
خوب لایه درونی با عنکبوتیه در تماس
-
-
-
dina yari جان؟! عنکبوتیه با چی تماسه؟!
dina yari جان؟! عنکبوتیه با چی تماسه؟!
لایه درونی سخت شامه با عنکبوتیه در تماس بسم الله
-
@راهنما @تجربیا ..زیست نشر الگو گفته که مایع مغزی_نخاعی بین همه ی پرده های مننژ وجود داره ولی آقای موقاری گفتن که بین لایه میانی و لایه داخلی وجود داره .... کدوم درسته ؟
Samira Beheshtian 0 این موضوع ذهن منو خیلی مشغول کرد رفتم مطالعه کردم نتیجه ش این شد بین نرم شامه و عنکبوتیه و در بطن ها مایع مغزی نخاعی رو داریم و از طریق سینوس هایی مایع مغزی نخاعی وارد حفره ی موجود در سخت شامه میشه تا تخلیه شه و در کل نمیشه گفت بین عنکبوتیه و سخت شامه هم مایع مغزی نخاعی هست
-
Hesam Mohammadi ای وای آره
-
Samira Beheshtian 0 این موضوع ذهن منو خیلی مشغول کرد رفتم مطالعه کردم نتیجه ش این شد بین نرم شامه و عنکبوتیه و در بطن ها مایع مغزی نخاعی رو داریم و از طریق سینوس هایی مایع مغزی نخاعی وارد حفره ی موجود در سخت شامه میشه تا تخلیه شه و در کل نمیشه گفت بین عنکبوتیه و سخت شامه هم مایع مغزی نخاعی هست
Nila YS حرفات کاملا درسته ... ولی من فکر میکنم در سطح کنکور باید بگیم بین همه ی پرده ها و نازی به این جزییات نیست..چون نشر الگو همه جا گفته بود بین همه ی پرده ها ... شاید مثلا برای المپیاد این نکات به کار بیاد