عوامل محافظتی مغز
-
سوال نشر الگو : اولین عامل محافظت برای مغز،...
۱) بافت پیوندی رشته ای و محکم دارد.
۲) از کلاژن و کلسیم ساخته شده است.
۳) پر از مویرگ خونی است و سد خونی _مغزی ایجاد میکند.
۴) از یاخته ها و ماده زمینه ای با تراکم زیاد تشکیل شده است.
جواب درست گزینه ۴ میشه ؛ چرا گزینه ۱ غلطه ؟ -
جواب درست گزینه ۴ میشه ؛ چرا گزینه ۱ غلطه ؟Samira Beheshtian 0 @تجربیا @راهنما
-
گزینه 4 که به نظرم اشتباه
گزینه 1 و 2 درست به نظر میرسن بافت جمجمه پیوندی استخوانی که رشته های کلاژنی و کلسیم داره اما تراکم یاخته ها و ماده زمینه ایش کمdina yari خودمم نمیدونم ولی پاسخنامه الگو زده ۴ ...
-
گزینه 4 که به نظرم اشتباه
گزینه 1 و 2 درست به نظر میرسن بافت جمجمه پیوندی استخوانی که رشته های کلاژنی و کلسیم داره اما تراکم یاخته ها و ماده زمینه ایش کمdina yari میخوای توضیح پاسخنامه رو بفرستم ؟
-
جواب درست گزینه ۴ میشه ؛ چرا گزینه ۱ غلطه ؟Samira Beheshtian 0 عزیزم میشه بذاری جواب پاسخنامه رو؟
-
dina yari میخوای توضیح پاسخنامه رو بفرستم ؟
Samira Beheshtian 0 در عوامل محافظتی مغز گفته است:
بفرست
-
جواب درست گزینه ۴ میشه ؛ چرا گزینه ۱ غلطه ؟Samira Beheshtian 0 مطمئن نیستم ولی شاید به خاطر نحوه ی بیان کردنش باشه
استخوان ک بافت پیوندیه و.... این هیچی
ولی گزینه 1 یه طوری گفته انگار مثلا از چند نوع بافت تشکیل شده ک یکی از این بافت هاش بافت پیوندیه
یا شاید منظورش بافت پیوندی متراکم باشه (همون ک با بافت پیوندی سست مقایسش میکردیم) ک جنس با بافت پیوندی استخوان متفاوته -
Samira Beheshtian 0
خب شاید به این دلیل غلط هست که گزینه 1 منظورش بافت پیوندی متراکم هست ولی صورت سوال بافت پیوندی استخوانی رو می خواد ... -
dina yari قبلا یکی دوتا سوال پرسیدم ولی بعد از اون دیگه جواب ندادن ..
-
Samira Beheshtian 0
خب شاید به این دلیل غلط هست که گزینه 1 منظورش بافت پیوندی متراکم هست ولی صورت سوال بافت پیوندی استخوانی رو می خواد ...این پست پاک شده! -
Samira Beheshtian 0
خب شاید به این دلیل غلط هست که گزینه 1 منظورش بافت پیوندی متراکم هست ولی صورت سوال بافت پیوندی استخوانی رو می خواد ...H_R من الان قاتی کردم ... بافت پیوندی متراکم با استخوانی چه فرقی داشت ؟!
-
Samira Beheshtian 0 در عوامل محافظتی مغز گفته است:
بفرست
dina yari پاسخنامه :
اولین عامل محافظت برای مغز ، جمجمه استخوانی است که از یاخته و ماده زمینه ای حاوی کلاژن و کلسیم ساخته شده ولی سایر گزینه ها را قبلا توضیح دادم و دقت کنید که رگ غذا دهنده به استخوان ، سد خونی_مغزی را ایجاد نمیکند.
حالا نکته اینجاست که گفته سایر گزینه ها را قبلا توضیح دادم ولی من یه خورده گشتم چیزی پیدا نکردم و داخل درسنامه هم چیزی نگفته بود
شما چیزی متوجه میشین از این توضیح ؟ -
H_R من الان قاتی کردم ... بافت پیوندی متراکم با استخوانی چه فرقی داشت ؟!
Samira Beheshtian 0
ببینید ما کلا 6 نوع بافت پیوندی توی جانوارن داریم که عباتند از : استخوانی ـ خون ـ چربی ـ غضروف ـ سست ـ متراکمهمون طور که می بینید بافت پیوندی متراکم از استخوانی جدا هست
-
dina yari پاسخنامه :
اولین عامل محافظت برای مغز ، جمجمه استخوانی است که از یاخته و ماده زمینه ای حاوی کلاژن و کلسیم ساخته شده ولی سایر گزینه ها را قبلا توضیح دادم و دقت کنید که رگ غذا دهنده به استخوان ، سد خونی_مغزی را ایجاد نمیکند.
حالا نکته اینجاست که گفته سایر گزینه ها را قبلا توضیح دادم ولی من یه خورده گشتم چیزی پیدا نکردم و داخل درسنامه هم چیزی نگفته بود
شما چیزی متوجه میشین از این توضیح ؟Samira Beheshtian 0 خب پس منظورش همونه ک بافت پیوندی استخوانیو باید در نظر بگیری ن پیوندی متراکم (یا همون رشته ای)
-
dina yari پاسخنامه :
شما چیزی متوجه میشین از این توضیح ؟Samira Beheshtian 0 شماره سوالشو میگی؟
-
پس کدوم گزینه درسته؟ دو نوع بافت استخونی فشرده (متراکم)و اسفنجی داریم جمجمه جز بافت فشرده گزینه 2 که درسته گیج شدم
-
Samira Beheshtian 0
ببینید ما کلا 6 نوع بافت پیوندی توی جانوارن داریم که عباتند از : استخوانی ـ خون ـ چربی ـ غضروف ـ سست ـ متراکمهمون طور که می بینید بافت پیوندی متراکم از استخوانی جدا هست
H_R مرسی