یه سوال ظاهرا خیلی آسون!!
-
دو میشه؟
@mahta-kamali -
سلام
این سوال به ظاهر خیلی آسونه اما گزینه هاش ابهام داره!Emma is very excited about receiving a gift from her teacher.........she takes it around with her whenever she goes.
1_which
2-since
3-that
4_so
جواب کدوم گزینه ست؟ چرا؟ و چرا گزینه های دیگه No?@mahta-kamali 1 میشه؟
-
سلام
این سوال به ظاهر خیلی آسونه اما گزینه هاش ابهام داره!Emma is very excited about receiving a gift from her teacher.........she takes it around with her whenever she goes.
1_which
2-since
3-that
4_so
جواب کدوم گزینه ست؟ چرا؟ و چرا گزینه های دیگه No?@mahta-kamali
۱ میشه چون ضمیر موصولیه which برای اشیا به معنی (چیزی که) است.
یعنی میشه
""اِما خیلی هیجان زده شد در مورد(بخاطر)دریافت هدیه ایی از معلمش که اون (معلم) گرفته بود...این آخرش یه ذره گیج زدم
-
سلام
1_which
2-since
3-that
4_so
جواب کدوم گزینه ست؟ چرا؟ و چرا گزینه های دیگه No?از اونجایی که معلم هدیه ای که برای اما گرفته رو هر جایی که میره، میبره اِما برای دریافت اون خیلی هیجان زده ست.
من اینطوری به نظرم اومد جمله و معنیش بخاطر همین گفتم دو ولی واقعا تست عجیبیه نمیدونم
@mahta-kamali -
دو میشه؟
@mahta-kamaliMohammad 2 چرا ۲؟
-
@mahta-kamali 1 میشه؟
Chekav Chekav چرا ۱؟
-
این پست پاک شده!
@mahta-kamali ب نظرم so نمیتونه باشه چون اون درحالتی بود که دومی نتیجه اولی باشه ولی الان چون خیلی اما همراه تیچرش میره بیرون برای گرفتن کادو هیجان زدس
-
Mohammad 2 چرا ۲؟
@mahta-kamali من دلیلم رو پایین تر نوشتم ولی احساس میکنم جواب من غلطه به شخصه اگه تو آزمونی این سوال رو میدیدم جواب نمیدادم
-
سلام
1_which
2-since
3-that
4_so
جواب کدوم گزینه ست؟ چرا؟ و چرا گزینه های دیگه No?@mahta-kamali میشه 3؟؟
براساس معنیش میگم -
@mahta-kamali تو منبع سوال جواب رو ننوشته بود که حداقل بدونیم چه گزینه ایه تا با حذف گزینه بتونیم حلش کنیم؟
-
@mahta-kamali تو منبع سوال جواب رو ننوشته بود که حداقل بدونیم چه گزینه ایه تا با حذف گزینه بتونیم حلش کنیم؟
@mahta-kamali و which هم ب نظرم بیشتر برای غیر انسان کاربرد داره و اگر who بود شاید میشد درست بگیریم
That همین معنی رو میده درحالی ک هم برای اشیا هم برای انسان کاربرد داره پس درسته
Since هم بیشتر مواقع برای پرزنت پرفکت استفاده میشه که یک اثری از اون کار قابل مشاهدس ولی اینجا هنوز نتیجه ای نداشته -
@mahta-kamali من دلیلم رو پایین تر نوشتم ولی احساس میکنم جواب من غلطه به شخصه اگه تو آزمونی این سوال رو میدیدم جواب نمیدادم
Mohammad 2 اره واقعا مبهم بود
-
به نظر من جواب گزینه 4 هست احسای میکنم نتیجه رو بیان کرده چیزی که من برداشت کردم اینه که اما حیلی هیجان زده است از کادویی که معلمش بهش داده در نتیجه همه جا اونو لا خودش میبره فقط یا کلمه when ever مشکل دارم به نظرم باید wherever بود ببخشید اگر درست نیست
-
@mahta-kamali میشه 3؟؟
براساس معنیش میگمHoorieh sh چطور معنی میکنین؟؟
-
Mohammad 2 جواب that هستش ولی خب so وwhich هم میتونه بشه
-
به نظر من جواب گزینه 4 هست احسای میکنم نتیجه رو بیان کرده چیزی که من برداشت کردم اینه که اما حیلی هیجان زده است از کادویی که معلمش بهش داده در نتیجه همه جا اونو لا خودش میبره فقط یا کلمه when ever مشکل دارم به نظرم باید wherever بود ببخشید اگر درست نیست
-
Mohammad 2 جواب that هستش ولی خب so وwhich هم میتونه بشه
@mahta-kamali سوال که مبهمه ولی اگه that بگیم جمله احتمالا معنیش این بشه
اما از دریافت هدیه ای از معلمش هیجان زده است هدیه ای که اون (معلم) هر جا که میره با خودش میبره
البته اینجوری wherever درسته نه whenever
نمیدونم باز این تست احساس میکنم استاندارد نیست -
@mahta-kamali سوال که مبهمه ولی اگه that بگیم جمله احتمالا معنیش این بشه
اما از دریافت هدیه ای از معلمش هیجان زده است هدیه ای که اون (معلم) هر جا که میره با خودش میبره
البته اینجوری wherever درسته نه whenever
نمیدونم باز این تست احساس میکنم استاندارد نیستMohammad 2 نه wherever نیست مطمئنم whenever هستش