انتقال فعال
-
MAHSAA26 ولی وقتی میگ اب خالص و اب قند به این منظوره ک اب خالص غلظت اب بیشتری داره و محلول رقیق تره فک میکنم
-
@دوست-بد ن ب غلظت اب در دوطرف بستگی داره وقتی چیزی نگفته نمیشه قطعی حکم کرد
جوابش چی گفته؟ -
MAHSAA26 جوابش گفته که: غشای دارای تراوایی نسبی، جلوی عبور مولکول های قند را می گیرد. در نتیجه فقط مولکول های آب می توانند از غشا عبور کنند
-
@دوست-بد در انتقال فعال گفته است:
@m-sina سوال دیگه ای هست بفرما
این رو که نتونستم حل کنم سوال دووم اگه داری بپرس شاید بتونم حل کنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
توی این سوال نگفته که اسمز داریم یا اینکه غشا به آب نفوذ پذیره. چجوری باید حلش کرد؟@m-sina در انتقال فعال گفته است:
این رو که نتونستم حل کنم سوال دووم اگه داری بپرس شاید بتونم حل کنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
توی این سوال نگفته که اسمز داریم یا اینکه غشا به آب نفوذ پذیره. چجوری باید حلش کرد؟2 برای اینه که اصلا قند از غشای سلول زمانی که برای اسمزه عبور نمیتونه بکنه چون غشا در این حالت فقط آب رو انتخاب میکنه که به کدوم ور بره یا نره 4 هم که برعکس گفته مولکول های آبی هستن که به سمت قندی میرن نه قندی به سمت آبی پس غلطه
-
توی این سوال نگفته که اسمز داریم یا اینکه غشا به آب نفوذ پذیره. چجوری باید حلش کرد؟@m-sina
داره میگه غشایی با تراوایی نسبی :)
بعد خودش گفته آب قند و آب خالص رو از هم جدا میکنه.(اینجور تستا خیلی سبکن ولی برای فهمیدن مفهوم خوبه)هروقت جدایی آب نمک از آب خالص یا جدایی آب قند از آب خالص رو تو تستا دیدی 90 درصد منظور اسمزه و به صورت پیش فرض میدونیم که تو اسمز قند یا نمک از غشا عبور نمیکنه
از یه طرف دیگه (طبق درسنامه کتاب نشرالگو) میگه در اسمز مولکول های آب در دو جهت حرکت میکنن ولی جابه جایی خالص به سمت محلول غلیظ تره و وقتی غلظت ها در دوطرف یکسان بشه دیگه جابه جایی خالص آب رخ نمیده و فقط مولکول های آب هستن که به طور مساوی در دو جهت عبور میکنن :) -
@m-sina
داره میگه غشایی با تراوایی نسبی :)
بعد خودش گفته آب قند و آب خالص رو از هم جدا میکنه.(اینجور تستا خیلی سبکن ولی برای فهمیدن مفهوم خوبه)هروقت جدایی آب نمک از آب خالص یا جدایی آب قند از آب خالص رو تو تستا دیدی 90 درصد منظور اسمزه و به صورت پیش فرض میدونیم که تو اسمز قند یا نمک از غشا عبور نمیکنه
از یه طرف دیگه (طبق درسنامه کتاب نشرالگو) میگه در اسمز مولکول های آب در دو جهت حرکت میکنن ولی جابه جایی خالص به سمت محلول غلیظ تره و وقتی غلظت ها در دوطرف یکسان بشه دیگه جابه جایی خالص آب رخ نمیده و فقط مولکول های آب هستن که به طور مساوی در دو جهت عبور میکنن :)saba zarei ممنونم
-
saba zarei ممنونم
@m-sina
🌹🌹🌹 -
جوابش چی گفته؟ -
MAHSAA26 در انتقال فعال گفته است:
جوابش چی گفته؟خب خودش گفته که یک سمت محلول آب قند و سمت دیگه غشا آب خالص!!!!
پس غلظت آب کاملا مشخصه دیگه -
MAHSAA26 در انتقال فعال گفته است:
@دوست-بد کدوم گزینه رو گفته برا جواب؟
به نظرم گزینه 1 درسته چون فقط پرسیده جابه جایی آب و جابه جایی موثر آب را نخواسته.( طبق شکل و تعریف کتاب آب در دو جهت حرکت میکند اما جابه جایی موثر از سمتی که آب خالص است به سمت محلول آب و قند است. )