واسه ریاضی دهم چکار کنم؟؟
-
سلام دوستان من پایه دهمم من تو زمان مدرسه کلاس ریاضی نرفتم والانم هیچ کلاسی در سطح شهر ما برگزار نمیشه به علت کرونا و من به همین دلیل موندم من ریاضیم صفره تروخدا یه منبعی چیزی در راه خدا بهم بدید دارم دیوونه میشم یه قسمت از فیلم های آقای امینی راد مال دهم نگاه کردم خیلی خلاصه درس میده و بیشتر مطالبو نگفته
لطفا یه کاری در راه خدا واسم بکنید
اجرتون با امام حسین(ع)
-
-
@Student-s سلام
از کتابایی که کنکوری اما کامل توضیح دادن استفاده کنین -
@Student-s
تو اولین مرحله آروم باش
تو دومین مرحله نگران نباش اینجا آلاست و هنوز تابستونه و تو یه عالمه وقت داری ...
تو سومین مرحله من صفر تا صد های "حسابان" بچه های ریاضی رو بهت پیشنهاد میدم . البته یه قسمتاییش به دردت نمیخوره . -
@Student-s
تو اولین مرحله آروم باش
تو دومین مرحله نگران نباش اینجا آلاست و هنوز تابستونه و تو یه عالمه وقت داری ...
تو سومین مرحله من صفر تا صد های "حسابان" بچه های ریاضی رو بهت پیشنهاد میدم . البته یه قسمتاییش به دردت نمیخوره . -
@Sh-E اینجوری نمیشه یه قسمت از این یه قسمت از اون...
بخدا همه درسام فولم فقط ریاضی موندم دارم گریه میکنم بخدااا سردرگم شدم واسه ریاضی -
@Sh-E نمیشه دوست عزیز من برم یه قسمت از حسابام رو ببینم بعد بزم واسه یه مبحث دیگه یکی دیگه پیدا کنم
@Student-s
متاسفم که این جوری فکر میکنی ... من نگفتم یه قسمت از حسابان رو ببین . گفتم همه ش رو ببین . چندتاش که تخصصی بچه های ریاضیه رو نبین .
دیگه والا کسی اینجا تو انجمن نیس که ندونه من مشاور چندتا از بچه های تجربی ام و دارم باهاشون کار میکنم و اونا هم خیلی راضی ان ... کسایه دیگه هم مث شما بودن که الآن این کارو انجام دادن و راضی بودن . دیگه خود دانی ...
-
@Student-s
متاسفم که این جوری فکر میکنی ... من نگفتم یه قسمت از حسابان رو ببین . گفتم همه ش رو ببین . چندتاش که تخصصی بچه های ریاضیه رو نبین .
دیگه والا کسی اینجا تو انجمن نیس که ندونه من مشاور چندتا از بچه های تجربی ام و دارم باهاشون کار میکنم و اونا هم خیلی راضی ان ... کسایه دیگه هم مث شما بودن که الآن این کارو انجام دادن و راضی بودن . دیگه خود دانی ...
-
@Student-s
https://alaatv.com/set/171
قسمت ها 7 و 8 و 9 تخصصی یازدهم بچه های ریاضیه . نمیخواد ببینی . اینو ببینی، یازدهمت رو هم همراه باهاش کار کردی.@Sh-E هندسه تحلیلی منظورتونه؟
-
@Student-s
https://alaatv.com/set/171
قسمت ها 7 و 8 و 9 تخصصی یازدهم بچه های ریاضیه . نمیخواد ببینی . اینو ببینی، یازدهمت رو هم همراه باهاش کار کردی. -
@Sh-E دوست محترم من یه قسمتش رو نگاه کردم ولی ایشون نکات یازدهم رو هم میگن وبرای دهم مروری میگن ... به دردم نمیخوره متاسفانه
@Student-s صفر تا صد آقای امینی راد که خیلی کامله من نمیدونم والا ولی برای من آقای امینی راد خیلی جواب دادن و من حتا یه پایه جلوترم با ایشون بستم با اینکه یازدهم بودم دوازدهم هم یاد گرفتم میدونم سخته ولی خب اگه تایم خوبی وقت بذاری صد درصد یار میگیری ایشون استاد خیلی خوبی هستن، باید وقت بذارین و قشنگ جزوه بردارین و بغلش تستم بزنین وقتم که دارید تو این تابستون قشنگ میتونید سه سال ریاضی رو حلاجی کنید قشنگ!
آروم آروم رشد خودتون رو میبینید اولش سخته فقط... -
@Student-s صفر تا صد آقای امینی راد که خیلی کامله من نمیدونم والا ولی برای من آقای امینی راد خیلی جواب دادن و من حتا یه پایه جلوترم با ایشون بستم با اینکه یازدهم بودم دوازدهم هم یاد گرفتم میدونم سخته ولی خب اگه تایم خوبی وقت بذاری صد درصد یار میگیری ایشون استاد خیلی خوبی هستن، باید وقت بذارین و قشنگ جزوه بردارین و بغلش تستم بزنین وقتم که دارید تو این تابستون قشنگ میتونید سه سال ریاضی رو حلاجی کنید قشنگ!
آروم آروم رشد خودتون رو میبینید اولش سخته فقط...راستی استاد امینی چند مبحث از پایه رو نگفتن تو صفر تا صد: دو فصل اول یازدهم و فصل 3 دهم
فصل سه دهم رو جدا میتونی از صفر تا صد دهم استاد امینی راد ببینی
دو فصل اول یازدهم رو از استاد صدری میتونید ببینید
راستی برای فصل 3 دهم کلیپ 28 صفر تا صد استاد ثابتی هم ببین که کامل کامل شه قشنگ اینم لینکش
https://alaatv.com/c/8593درضمن شما که میگی نمیشه یک کلیپ از اون ببینم از اون نبینم چرا نشه خیلیا از ما همینکارو کردیم بعد از امروز قشنگ دو ماه تابستون داری تابستونی که تابستون کنکورت نیست!
خودتم گفتی بقیه دروس رو خوب بلدی و فقط مشکلت با ریاضیه خب این دو ماه رو قشنگ و مجلسی وقت بذار برای ریاضی کنارشم زیست دهم رو مرور کن قول میدم باز برای مرور فیزیک یا شیمی وقت بیاری
@Student-s -
راستی استاد امینی چند مبحث از پایه رو نگفتن تو صفر تا صد: دو فصل اول یازدهم و فصل 3 دهم
فصل سه دهم رو جدا میتونی از صفر تا صد دهم استاد امینی راد ببینی
دو فصل اول یازدهم رو از استاد صدری میتونید ببینید
راستی برای فصل 3 دهم کلیپ 28 صفر تا صد استاد ثابتی هم ببین که کامل کامل شه قشنگ اینم لینکش
https://alaatv.com/c/8593درضمن شما که میگی نمیشه یک کلیپ از اون ببینم از اون نبینم چرا نشه خیلیا از ما همینکارو کردیم بعد از امروز قشنگ دو ماه تابستون داری تابستونی که تابستون کنکورت نیست!
خودتم گفتی بقیه دروس رو خوب بلدی و فقط مشکلت با ریاضیه خب این دو ماه رو قشنگ و مجلسی وقت بذار برای ریاضی کنارشم زیست دهم رو مرور کن قول میدم باز برای مرور فیزیک یا شیمی وقت بیاری
@Student-sMohammad 2 سلام دوست روزتون بخیر.. عزیز من واسه دهم میگم ... پایه دهم هستم