زیست(2)/هورمون های جنسی
-
سلام دوستان توی فصل چهارم نوشته که هورمون های محرک (غده های) جنسی LHوFSHهستن بعدش توی گفتار دوم فصل 7 نوشته که هورمون FSH روی سطح (سلول) های فولیکولی گیرنده دارن و اونا رو تحریک میکنن من نفهمیدم نقش غده جنسی اینجا چی میشه
تجربیا
@راهنما -
سلام دوستان توی فصل چهارم نوشته که هورمون های محرک (غده های) جنسی LHوFSHهستن بعدش توی گفتار دوم فصل 7 نوشته که هورمون FSH روی سطح (سلول) های فولیکولی گیرنده دارن و اونا رو تحریک میکنن من نفهمیدم نقش غده جنسی اینجا چی میشه
تجربیا
@راهنما -
تجربیا
@راهنما@Fateme-Sharifiمن سوالتونو دقیق متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که اگهLHوFSHرو تخمدان نمیسازه چیکار میکنه؟باید بگم FSHمیاد به فولیکول میگه استروژن بساز و دیواره رحم زخیم میشود توی دوره لوتئالی همLH میاد میگه اووسیت ثانویه و جسم قطبی از حصار فولیکول ها بیاد بیرون و تخمک گزاری انجام بشه مثل این میمونه اگه تخمدان رو ی دوچرخه در نظر بگیرین بعد هورمون هایLH,FSHرو چرخ کمکی وقتی ی ادم دارع دوچرخه سواری میکنه که سوار چرخ کمکی نیست اون فقط کمک میکنه نیوفته!اینجا هم دقیقا همینه این دو هورمون در بزرگ شدن فولیکول و ادامه میوز ا و....کاری که میدونید چ میکنن در ولی اینا که اووسیت رو نساختن فقط کمکی ان که بزرگ شن و اقسیمات انجام بدن
-
@Fateme-Sharifiمن سوالتونو دقیق متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که اگهLHوFSHرو تخمدان نمیسازه چیکار میکنه؟باید بگم FSHمیاد به فولیکول میگه استروژن بساز و دیواره رحم زخیم میشود توی دوره لوتئالی همLH میاد میگه اووسیت ثانویه و جسم قطبی از حصار فولیکول ها بیاد بیرون و تخمک گزاری انجام بشه مثل این میمونه اگه تخمدان رو ی دوچرخه در نظر بگیرین بعد هورمون هایLH,FSHرو چرخ کمکی وقتی ی ادم دارع دوچرخه سواری میکنه که سوار چرخ کمکی نیست اون فقط کمک میکنه نیوفته!اینجا هم دقیقا همینه این دو هورمون در بزرگ شدن فولیکول و ادامه میوز ا و....کاری که میدونید چ میکنن در ولی اینا که اووسیت رو نساختن فقط کمکی ان که بزرگ شن و اقسیمات انجام بدن
Mahan Xodayi ممنون از توضیحاتتون
یه قسمتی از مشکلم حل شد
ببنید منظورم این بود که وقتی میگن LH&FSH هورمون محرک غده هستن چرا سلول رو تحریک میکنن -
یه قسمتی از مشکلم حل شد
ببنید منظورم این بود که وقتی میگن LH&FSH هورمون محرک غده هستن چرا سلول رو تحریک میکننFateme Sharifi در زیست(2)/هورمون های جنسی گفته است:
یه قسمتی از مشکلم حل شد
ببنید منظورم این بود که وقتی میگن LH&FSH هورمون محرک غده هستن چرا سلول رو تحریک میکنننمیدونم درست میگم یا نه اما میگم:e:
غدد جنسی در زنان تخمدان ها هستند و سلول های فولیکولی و لوتئال قسمتی از تخمدان هستند.
و اصلا اسم های اورجینال این ها از همین لوتئال(LH) و سلول فولیکولی(FSH) گرفته شده است -
یه قسمتی از مشکلم حل شد
ببنید منظورم این بود که وقتی میگن LH&FSH هورمون محرک غده هستن چرا سلول رو تحریک میکننFateme Sharifi سلول رو تحریک میکنن واژه درستی نیست یاد نورون میفتیم!ببینید مثلاfshرو میگم میرع میشینه رو فولیکول تحریکش نمیکنه که بش میگه بزرگ شو اونم وقتی بزرگ میشه (بزرگ ترین فولیکول)ادامه چرخه رو میرع ینی چی؟ینی اینکه وقتی فولیکول بزرگ شدع اون اووسیت ادامه میوزشو میده! و در دروه لوتئال همLH به اووسیت ثانویه که توی مجموعه ای سلول های فولیکولی محصور شده دستور تخمک گزاری میده اصن برای همینه میگن عانل اصلی تخمک گزاریLH هست!اگه بازم برعکس جواب دادم لطفا یکم صریح تر سوالتونو بیان کنید!؟
-
Fateme Sharifi سلول رو تحریک میکنن واژه درستی نیست یاد نورون میفتیم!ببینید مثلاfshرو میگم میرع میشینه رو فولیکول تحریکش نمیکنه که بش میگه بزرگ شو اونم وقتی بزرگ میشه (بزرگ ترین فولیکول)ادامه چرخه رو میرع ینی چی؟ینی اینکه وقتی فولیکول بزرگ شدع اون اووسیت ادامه میوزشو میده! و در دروه لوتئال همLH به اووسیت ثانویه که توی مجموعه ای سلول های فولیکولی محصور شده دستور تخمک گزاری میده اصن برای همینه میگن عانل اصلی تخمک گزاریLH هست!اگه بازم برعکس جواب دادم لطفا یکم صریح تر سوالتونو بیان کنید!؟
Mahan Xodayi
اخه ببینید کتابم گفته تحریک
یعنی FSH روی گیرنده سلول های فولیکولی میشینه و باعث تحریک این سلول ها میشه.
خب سوال من این بود که کلا این هورمون ها این دوتا که از هیپوفیز پیشین ترشح میشن که اسمشونم گذاشتیم هورمون محرک یا تحریک کننده غدد جنسی . ولی درواقع محرک سلول فولیکولی هستن(FSHرو میگم فعلا) و خود کتاب هم از این واژه تحریک استفاده کرده
2_ اونجا که گفتید LH دستور اینو میده که تخمک گذاری انجام بشه دلیلش رو اصلا متوجه نمیشم یعنی هر چقدر فکر کردم اصلا متوجه این نمیشم چرا LH عامل اصلیه (زیاد شدنش دقیقا چیکار میکنه؟ ) -
Mahan Xodayi
اخه ببینید کتابم گفته تحریک
یعنی FSH روی گیرنده سلول های فولیکولی میشینه و باعث تحریک این سلول ها میشه.
خب سوال من این بود که کلا این هورمون ها این دوتا که از هیپوفیز پیشین ترشح میشن که اسمشونم گذاشتیم هورمون محرک یا تحریک کننده غدد جنسی . ولی درواقع محرک سلول فولیکولی هستن(FSHرو میگم فعلا) و خود کتاب هم از این واژه تحریک استفاده کرده
2_ اونجا که گفتید LH دستور اینو میده که تخمک گذاری انجام بشه دلیلش رو اصلا متوجه نمیشم یعنی هر چقدر فکر کردم اصلا متوجه این نمیشم چرا LH عامل اصلیه (زیاد شدنش دقیقا چیکار میکنه؟ )Fateme Sharifi ببینید LH در دوره لوتئال بیشتر میشع چرا؟چون اینLHباید برع به فولیکول بزرگ شدع بگه اقا این اووسیت و گویچه ای رو احاطش کردی ول کن برع این عمل و دستور رو چطوری میدع؟خب میره روی گیرنده اش میشینه درسته؟فولیکول هم طبق دستور اووسیت و گویچع رو رها میکنه که برن به فالوپ،به این میگن تخمک گزاری حالا کی باعث شد این تخمک گزاری بشع معلومه که فولیکول ولش کرد همین باعث شد تا تخمک گزاری بشع اما بیا ریشه ای به موضوع نگاه کنیم کی باعث شد که اون فولیکولع اووسیت و رها کنه LHبا دستورش اینم درسته؟خب پس دلیل اصلی دقت کن تنها دلیل نه ها!دلیل اصلـــــــی تخمک گزاری دستورLHمیباشد حالا چرا این دستورو رو داد چون زیاد شدع بود فولیکول هم مجبورع به دستورش عمل کنه!!! دیگه امیدوارم متوجه بشین
-
Fateme Sharifi در زیست(2)/هورمون های جنسی گفته است:
یه قسمتی از مشکلم حل شد
ببنید منظورم این بود که وقتی میگن LH&FSH هورمون محرک غده هستن چرا سلول رو تحریک میکنننمیدونم درست میگم یا نه اما میگم:e:
غدد جنسی در زنان تخمدان ها هستند و سلول های فولیکولی و لوتئال قسمتی از تخمدان هستند.
و اصلا اسم های اورجینال این ها از همین لوتئال(LH) و سلول فولیکولی(FSH) گرفته شده است@دوست-بد سلول لوتئالی نه لوتئال ی دوره جنسی تخمدانه!!!فولیکولی هم دوره است منتها توی تخمدان سلولی هم به این نام هست
-
Fateme Sharifi ببینید LH در دوره لوتئال بیشتر میشع چرا؟چون اینLHباید برع به فولیکول بزرگ شدع بگه اقا این اووسیت و گویچه ای رو احاطش کردی ول کن برع این عمل و دستور رو چطوری میدع؟خب میره روی گیرنده اش میشینه درسته؟فولیکول هم طبق دستور اووسیت و گویچع رو رها میکنه که برن به فالوپ،به این میگن تخمک گزاری حالا کی باعث شد این تخمک گزاری بشع معلومه که فولیکول ولش کرد همین باعث شد تا تخمک گزاری بشع اما بیا ریشه ای به موضوع نگاه کنیم کی باعث شد که اون فولیکولع اووسیت و رها کنه LHبا دستورش اینم درسته؟خب پس دلیل اصلی دقت کن تنها دلیل نه ها!دلیل اصلـــــــی تخمک گزاری دستورLHمیباشد حالا چرا این دستورو رو داد چون زیاد شدع بود فولیکول هم مجبورع به دستورش عمل کنه!!! دیگه امیدوارم متوجه بشین
Mahan Xodayi خیلیی خیلییی ممنونم بله الان کاملا متوجه شدم خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود این
️
-
Mahan Xodayi خیلیی خیلییی ممنونم بله الان کاملا متوجه شدم خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود این
️
Fateme Sharifi خواهش میکنم!امیدوارم ابهامتون از بین رفته باشع
-
Fateme Sharifi در زیست(2)/هورمون های جنسی گفته است:
یه قسمتی از مشکلم حل شد
و اصلا اسم های اورجینال این ها از همین لوتئال(LH) و سلول فولیکولی(FSH) گرفته شده است@دوست-بد ممنونم
-
Fateme Sharifi خواهش میکنم!امیدوارم ابهامتون از بین رفته باشع
Mahan Xodayi بله خداروشکر
-
@دوست-بد سلول لوتئالی نه لوتئال ی دوره جنسی تخمدانه!!!فولیکولی هم دوره است منتها توی تخمدان سلولی هم به این نام هست
Mahan Xodayi منظورم همون جسم زرد بود که توی تخمدان وجود داره