غول فیزیک باش
-
Mahbobeh Zare در غول فیزیک باش گفته است:
به سان خورشید سلام ممنونم دوست عزیز ولی جوابشو گفته ۱۰ به توان منفی ۳ میشه
اینطوری بوده.
متاسفانه اشتباه برداشت کردم ببخشیدنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه سان خورشید m رو گفته ۲۰ گرم مگه نمیشه ۲۰ ضبدر ۱۰ به توان منفی ۳؟؟؟ که تبدیل بشه به کیلوگرم
-
به سان خورشید m رو گفته ۲۰ گرم مگه نمیشه ۲۰ ضبدر ۱۰ به توان منفی ۳؟؟؟ که تبدیل بشه به کیلوگرم
به سان خورشید m رو گفته ۲۰ گرم مگه نمیشه ۲۰ ضبدر ۱۰ به توان منفی ۳؟؟؟ که تبدیل بشه به کیلوگرم
خب درسته. میشه ۲ ضرب در ده به توان منفی ۲
-
به سان خورشید خب ۲۵ و ۴ چی میشه؟؟
به سان خورشید خب ۲۵ و ۴ چی میشه؟؟
2p به توان دو برسه میشه 4p^2 که پی به توان دو رو گفتید ۱۰ میشه
-
زمان رسیدن متحرک برای اولین بار و دومین بار به مبدا حرکت رو از روی نمودار تشخیص بدین متوجه میشید
-
اینطوری بوده.
متاسفانه اشتباه برداشت کردم ببخشیدنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه سان خورشید در غول فیزیک باش گفته است:
اینطوری بوده.
متاسفانه اشتباه برداشت کردم ببخشید
الان شما توی این محاسباتتون ۴ رو ضبدر ۲۵ نکردید که فقط دوتا ۱۰ رو محاسبه کردید
؟؟؟ -
به سان خورشید در غول فیزیک باش گفته است:
اینطوری بوده.
متاسفانه اشتباه برداشت کردم ببخشید
الان شما توی این محاسباتتون ۴ رو ضبدر ۲۵ نکردید که فقط دوتا ۱۰ رو محاسبه کردید
؟؟؟Mahbobeh Zare خدا وکیلی توی یه محاسبات ساده گیر کردید؟
روال همون روال حل قبلیه منتهی عدد ها تغییر کرد -
Mahbobeh Zare خدا وکیلی توی یه محاسبات ساده گیر کردید؟
روال همون روال حل قبلیه منتهی عدد ها تغییر کردنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه سان خورشید اخه رشته من تجربی نبوده فنی بودم سال ۸۰ دیپلم گرفتم ببخشید که اذییتتون کردم
-
به سان خورشید اخه رشته من تجربی نبوده فنی بودم سال ۸۰ دیپلم گرفتم ببخشید که اذییتتون کردم
به سان خورشید اخه رشته من تجربی نبوده فنی بودم سال ۸۰ دیپلم گرفتم ببخشید که اذییتتون کردم
نه بابا این چه حرفیه اذیت برای چی.
ضرب و تقسیمه چیز خاصی نداره به اون صورت.
ببخشید لحنم بد بود -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
سلام
بفرمایید که با وجودی که گفته اختلاف زمانی چرا 95 بایدt2 بشه؟!@راهنما-فیزیک @تجربیا -
سلام
بفرمایید که با وجودی که گفته اختلاف زمانی چرا 95 بایدt2 بشه؟!@راهنما-فیزیک @تجربیا -
@R-Nil-par
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHasan Taghi zadeh مصی که سوال بنده رو خوب نگرفتید من از لحاظ مفهوم در مشکلم برادر
-
Hasan Taghi zadeh مصی که سوال بنده رو خوب نگرفتید من از لحاظ مفهوم در مشکلم برادر
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par اون اختلاف زمانی و نمیفهمم
-
@R-Nil-par اون اختلاف زمانی و نمیفهمم
@R-Nil-par خب میگه تو هوا در عرض 0.1 ثانیه میره ولی تو خوده فلز 0.095 ثانیه کمتر طول میکشه
-
@R-Nil-par خب میگه تو هوا در عرض 0.1 ثانیه میره ولی تو خوده فلز 0.095 ثانیه کمتر طول میکشه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHasan Taghi zadeh اختلاف معنی این نمیداد که این دلتا t باشه؟!
-
Hasan Taghi zadeh اختلاف معنی این نمیداد که این دلتا t باشه؟!
@R-Nil-par بله ولی اینجا منظورش اینه که اومده زمانه عبور از هوا و فلز رو مقایسه کرده و گفته تو فلز توی 0.005 ثانیه و تو هوا تو 0.1 رد میشه
از نظر فیزیکی هم قابل توجیه هستش دیگه
سرعت موج در مواد جامد بیشتر از مایع و گازه -
@R-Nil-par بله ولی اینجا منظورش اینه که اومده زمانه عبور از هوا و فلز رو مقایسه کرده و گفته تو فلز توی 0.005 ثانیه و تو هوا تو 0.1 رد میشه
از نظر فیزیکی هم قابل توجیه هستش دیگه
سرعت موج در مواد جامد بیشتر از مایع و گازهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHasan Taghi zadeh پس دیگه من فک میکردم دلتا هست اون 5../. اشتباه سرسری پاسخنامه بود
متشکرم -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
یه سوال خوب که ارزش وقت گذاشتنو داره...
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی حکیمانه رو میشناسه
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی حکیمانه رو میشناسه