یک عدد ابهام کوچک:))
-
Hoorieh sh بافت استخوانی فشرده درطول رانبه صورت واحدهایی به نام سامانه هاورس قرار گرفته
ص39
چاپ97asma kiani خوب؟؟
-
بچه ها اقای موقاری میگن هرجا توی بافت استخوانی بافت اسفنجی مغز زرد دیدی خط بکش روش چون غلطه
این جملع کتاب چیه پس ک میگه مغز زرد مجرای مرکزی استخوانهای دراز را پر میکنه؟؟مگه مجرای استخوانهای دراز از اسفنجی نیست؟ پس ینی اسفنجی مغز زرد داره؟؟
کتاب من چاپ 98_ص40_بالای شکل سامانه هاورس
@تجربیا @رتبه-های-انجمن-آلاء به سان خورشید و @ همه تجربیای فعال انجمنHoorieh sh کتاب شما رو نمیدونم داره یانه ولی اقای موقاری براکتاب ما تدریس کردن
-
Hoorieh sh کتاب شما رو نمیدونم داره یانه ولی اقای موقاری براکتاب ما تدریس کردن
asma kiani ن میدونم اصن جواب شما درمورد متراکمه
من درمورد اسفنجی سوال پرسیدم که توش مغز زرد هست یا ن؟؟ -
asma kiani خوب؟؟
Hoorieh sh بافت استخوانی فشرده مغز زرد
اسفنجی قرمز -
Hoorieh sh بافت استخوانی فشرده مغز زرد
اسفنجی قرمزasma kiani خوب مگه اون قسمت میانی که دیگه به مجرا میرسه بافت متراکم و هاورسها تموم نمیشن و تیغه های نامنظم اسفنجی شروع بشن؟؟
-
asma kiani خوب مگه اون قسمت میانی که دیگه به مجرا میرسه بافت متراکم و هاورسها تموم نمیشن و تیغه های نامنظم اسفنجی شروع بشن؟؟
Hoorieh sh آره درسته
-
Hoorieh sh آره درسته
asma kiani خوب پس ینی اون مغز زرده که اون وسطه توی اسفنجیه دیگه
چون اسفنجی هم اون وسطه -
asma kiani خوب پس ینی اون مغز زرده که اون وسطه توی اسفنجیه دیگه
چون اسفنجی هم اون وسطهHoorieh sh کتاب برا اسفنجی نامی از مجرا نبرده گفته تیغه های استخونی به صورت نامنظم قرا رگرفته و مغز قرمز فضایی بین تیغه را پر میکند
-
Hoorieh sh کتاب برا اسفنجی نامی از مجرا نبرده گفته تیغه های استخونی به صورت نامنظم قرا رگرفته و مغز قرمز فضایی بین تیغه را پر میکند
asma kiani
اینجایی ستاره زدم مگه مغز زرد قرار نداره؟؟
خوب اینجا که بافت اسفنجیه ک کتاب علامت زده
ینی زرد تو این باف اسفنجیه است؟؟ -
ببینید دوست عزیز
وسط استخوان های دراز یه مجرای تو خالی وجود داره که توش مغز زرد وجود داره حالا این مجرا توسط بافت استخوانی احاطه شده نه اینکه خودش بافت استخوانی باشه -
ببینید دوست عزیز
وسط استخوان های دراز یه مجرای تو خالی وجود داره که توش مغز زرد وجود داره حالا این مجرا توسط بافت استخوانی احاطه شده نه اینکه خودش بافت استخوانی باشهH_R اهان احاطه شده
ای وااای
اصلا متوجه نمیشدم ممنون کاملا فهمیدم
ممنون دوست عزیز H_R و asma kiani (اسما جان ببخشید اذیتت کردم:)
-
H_R اهان احاطه شده
ای وااای
Hoorieh sh خواهش میکنم
-
بچه ها اقای موقاری میگن هرجا توی بافت استخوانی بافت اسفنجی مغز زرد دیدی خط بکش روش چون غلطه
این جملع کتاب چیه پس ک میگه مغز زرد مجرای مرکزی استخوانهای دراز را پر میکنه؟؟مگه مجرای استخوانهای دراز از اسفنجی نیست؟ پس ینی اسفنجی مغز زرد داره؟؟
@تجربیا @رتبه-های-انجمن-آلاء به سان خورشید و @ همه تجربیای فعال انجمنHoorieh sh در یک عدد ابهام کوچک:)) گفته است:
@تجربیا @رتبه-های-انجمن-آلاء به سان خورشید و @ همه تجربیای فعال انجمنمجرای مرکزی اون استوانه مرکز استخوانه بافت اسفنجی اطرافشه
-
@تجربیا @رتبه-های-انجمن-آلاء به سان خورشید و @ همه تجربیای فعال انجمنHoorieh sh یه سری کلمه ترادف های آقای موقاری:
فشرده # مغز استخوان ( زرد یا قرمز)
اسفنجی # مغز زرد استخوان
یه جمله ی دوطرفه هم بود ک اینجوری بود:
مغز قرمز استخوان قطعا در بافت اسفنجی قرار داره ولی هر جا ک بافت اسفنجی باشه الزاما مغز قرمز استخوان وجود نداره (مثل تنه ی استخوانهای دراز ک بافت اسفنجی دیده میشه ولی مغز قرمز وجود نداره) -
H_R اهان احاطه شده
ای وااای
Hoorieh sh خواهش میکنم عزیزم
خیلی خوشحالم متوجه شدی