Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام به تمام دوستان الایی ببخشید یه سوال از خدمتون داشتم ایا اینه وعدسی همین 5قسمت است یا ادامه دارد
-
استاد ازتون خواهش می کنم یه جمع بندی تو شهر رشت بذارید.واقعا برام امکان نداره که برای همایش تا تهران بیام.با تدریس بی نظیر شما واقعا فیزیکم از قبل خیلی بهتر شده
-
نزدیک ....
سلام.من فکر میکنم که ادامه داشته باشه.چون درباره توان عدسی و دوربین نجومی استاد هنوز توضیح ندادن. -
سلام دوستان چطورتوکانال تلگرام آلاگذاشتن که فیلم جمع بندی گذاشتیم ولی میرم توسایت دانلودشرکنم نیست؟
-
maryam1370 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها اين اقاي نادريان واقعا چي ميگه
يعني اين شد جمع بنديجمع بندی اقای طلوعی میکردن عااالی میشد
-
چرا فیلم های جدید نمیذارید پس؟؟وقت خیلی کمه :'(((((
-
سلام دوستان. فیلمای جمع بندی اومده؟ اگه رسیدن از کجا ببینم؟
-
amir hossein232
سلام
لینکاشو تو این پیج گذاشتم :
http://forum.alaatv.com/topic/882/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون/62216 -
didar.ph
جمع بندی اسمش روشه
اگه بخوایین کامل کامل یاد بگیرین بهتره از کلاس های درس و 0تا 100 ها استفاده کنید
و یا اگه خودتون قبلا خوندین و تا یه حدی مسلط هستین جمع بندی کمک میکنه تا تسلط تون بیشتر بشه
بهتره بچه هایی که دیدن جمع بندی استاد رو نظرشون رو بدن -
سلام دوستان چند مدت پیش بچه ها خودسون یه کانال تلگرام درست کرده بودن به نام انجمن آلا اگر کسی لینکش را داره لطفا بفرسته حتما لازمش دارم ممنون
-
ببخشید دقیق اسمش یادم نیست فقط بچه های همین آلا بودن که تنها تبادل سوالاتشون با هم بود
-
اصلا جمع بندي نادريان خوب نيست يعني چي اخه اينو گذاشتن يه مطالبي ميگه كه يه دانش اموز بسيار ضعيف هم ميدونه واقعا خيلي ضعيف تدريس كردن به جاي اين چرا فيلم استاد طلوعي نميزاريد اخه
-
خب لابد مثل بقیه دروس مبخام جمع بندی مفید باشه واسه اونایی ک چیزی نخوندن
-
خواهشا دو فصل آخر فیزیک پیش رو هم ضبط کنید
منظورم فصل اتم و هسته و مدار و اینا هستش