درست یا نادرست ؟ تحلیش با خودتون ![😂 😂](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f602.png?v=e186a2413c5)
(17 - 24)
-
MAHSAA26 در درست یا نادرست ؟ تحلیش با خودتون
(17 - 24) گفته است:
دریا دریایی ایییی نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسید اونو گذاشتم آخر جواب بدم آخرشم همین ب ذهنم میومد فقط
اینو حالا پنجشنبه از شون میپرسیم
دریا دریایی آره دیگه
-
mehranmirzaei
17غلطه چون یاخته های خاطره پادتن تولید نمیکنن
18 غلطه گفته ایدز ( ن HIV) پس بیماری فعاله و علامتهاشم داره
19غلطه غلاف میلین یاخته های پشتیبانو از بین میبره (جزو بافت عصبی ان ولی یاخته عصبی نیستن9
20درسته ستاره دریایی ساده ترین ساختار آبششی رو داشت
21غلطه مثلا وقتی ک ب یاخته سرطانی شده یا ویروسی شده حمله میکنن این سلول ها خودی هستن
22 غلطه گیرنده انواع مختلفی داره مثل گیرنده های هورمونی
23 غلطه ویروس سرماخوردگی هم ممکنه فرد مبتلا ب ایدز رو به کشتن بده
24غلطه هم اینکه لنفوسیت t نابالغ در خون وجود داره هم اینکه بعضی از لنفوسیت ها داخل خون در گردشنMAHSAA26 هیفده ربطی به پادتن نداره و درسته من یازدهمم اما بنظرم منظور از شکست پیوند هیدروژنی در ژن همون صدور دستور در ژن و هسته ست پس خود پادتن ساز میتونه اینکارو بکنه برا تولید پادتن چون پروتئین به قول کتاب محصول ژن ها ان و خاطره هم میتونه در صورت الوده شدن به ویروس با ترشح اینترفرون پلاسموسیت رو مقاوم میکنه و این افزایش مقاومت بنظرم با افزایش تولید پروتئینه چون این پروتئینه که اکثرا تو ایمنی نقش داره
-
MAHSAA26 هیفده ربطی به پادتن نداره و درسته من یازدهمم اما بنظرم منظور از شکست پیوند هیدروژنی در ژن همون صدور دستور در ژن و هسته ست پس خود پادتن ساز میتونه اینکارو بکنه برا تولید پادتن چون پروتئین به قول کتاب محصول ژن ها ان و خاطره هم میتونه در صورت الوده شدن به ویروس با ترشح اینترفرون پلاسموسیت رو مقاوم میکنه و این افزایش مقاومت بنظرم با افزایش تولید پروتئینه چون این پروتئینه که اکثرا تو ایمنی نقش داره
heydar taherinejad من نمیدونم دیگه هنگم الان
-
MAHSAA26 هیفده ربطی به پادتن نداره و درسته من یازدهمم اما بنظرم منظور از شکست پیوند هیدروژنی در ژن همون صدور دستور در ژن و هسته ست پس خود پادتن ساز میتونه اینکارو بکنه برا تولید پادتن چون پروتئین به قول کتاب محصول ژن ها ان و خاطره هم میتونه در صورت الوده شدن به ویروس با ترشح اینترفرون پلاسموسیت رو مقاوم میکنه و این افزایش مقاومت بنظرم با افزایش تولید پروتئینه چون این پروتئینه که اکثرا تو ایمنی نقش داره
heydar taherinejad mehranmirzaei فقط هیفده رو جواب بدین
-
heydar taherinejad mehranmirzaei فقط هیفده رو جواب بدین
heydar taherinejad پلیز mehranmirzaei @راهنما
-
MAHSAA26 در درست یا نادرست ؟ تحلیش با خودتون
(17 - 24) گفته است:
mehranmirzaei
17غلطه چون یاخته های خاطره پادتن تولید نمیکنن
18 غلطه گفته ایدز ( ن HIV) پس بیماری فعاله و علامتهاشم داره
19غلطه غلاف میلین یاخته های پشتیبانو از بین میبره (جزو بافت عصبی ان ولی یاخته عصبی نیستن9
20درسته ستاره دریایی ساده ترین ساختار آبششی رو داشت
21غلطه مثلا وقتی ک ب یاخته سرطانی شده یا ویروسی شده حمله میکنن این سلول ها خودی هستن
22 غلطه گیرنده انواع مختلفی داره مثل گیرنده های هورمونی
23 غلطه ویروس سرماخوردگی هم ممکنه فرد مبتلا ب ایدز رو به کشتن بده
24غلطه هم اینکه لنفوسیت t نابالغ در خون وجود داره هم اینکه بعضی از لنفوسیت ها داخل خون در گردشن۱۷ به نظرم درسته
چون یه تست کنکور دیدم که میگفت اونا هم پادتن تولید میکنندریا دریایی نه پادتن که فقط پادتن ساز میسازه..
-
دریا دریایی نه پادتن که فقط پادتن ساز میسازه..
heydar taherinejad در درست یا نادرست ؟ تحلیش با خودتون
(17 - 24) گفته است:
نمی دونم حالا میگردم تسته رو پیدا میکنم
-
(17 - 24) گفته است:
نمی دونم حالا میگردم تسته رو پیدا میکنم
دریا دریایی اخه اصن جمله ربطی به پادتن نداره درمورد ژن داره حرف میزنه
-
(17 - 24) گفته است:
والا الان نمیکشه مغزم
-
(17 - 24) گفته است:
والا الان نمیکشه مغزم
دریا دریایی از منم نمیکشه والا
-
17 درسته، پلاسموسیت(پادتن ساز) هم برای رونویسی هم برای همانند سازی و خاطره هم برای همانند سازی پیوند هیدروژنی بین ژنا رو میشکنه
-
17-یاخته های پادتن ساز همانند یاخته های B خاطره ، می توانند پیوند های هیدروژنی را در ژن پادتن ساز بشکند.
18-در فرد مبتلا به ایدز ،ممکن است تا بیش از 15 سال علامتی مشاهده نشود.
19-مالتیپل اسکروزیس ،برخی یاخته های عصبی در مغز و نخاع را از بین می برد.
20-جانور مورد مطالعه ی ایلیا مچنیکو میتواند تنفس آبششی داشته باشد .
21- هدف حمله ی سیستم ایمنی الزاماً عاملی بیگانه است.
22-هر لنفوسیتی که در سطح خود مولکول های گیرنده دارد قطعاً در دفاع اختصاصی نقش دارد.
23-هر ویروسی که سبب مرگ افراد مبتلا به ایدز میشود، ویروس نقص ایمنی انسان است.
24-هرلنفوسیت تنها پس از ساخته شدن گیرنده های سطحی خود وارد خون می شوند.mehranmirzaei عههههه الان یه چیزیو کشف کردم
17 درست میشه
توی یاخته های پادتن ساز پیوندهای هیدروژنی ژن پادتن ساز شکسته میشن تا از روشون رونویسی انجام بشه و تولید پادتن و ....
یاخته های خاطره هم میتوانند پیوند های هیدروژنی در ژن پادتن ساز رو بشکنن
چرا؟
به خاطر همانند سازی
همه ی ژن ها در هسته ی همه ی یاخته ها وجود دارن ولی ژن های مختلف در یاخته های مختلف ممکنه بیان بشن یا نشن (خاموش بمونن) مثل ژن پادتن ساز در یاخته ی خاطره
ولی اگه یاخته خاطره با اون میکروب خاص ک خاطرشو داره برخورد کنه تقسیم میتوز میده و یاخته پادتن ساز و B خاطره میسازه
برای همانند سازی هم نیاز داریم ک پیوند های هیدروژنیو بشکنیم -
mehranmirzaei عههههه الان یه چیزیو کشف کردم
17 درست میشه
توی یاخته های پادتن ساز پیوندهای هیدروژنی ژن پادتن ساز شکسته میشن تا از روشون رونویسی انجام بشه و تولید پادتن و ....
یاخته های خاطره هم میتوانند پیوند های هیدروژنی در ژن پادتن ساز رو بشکنن
چرا؟
به خاطر همانند سازی
همه ی ژن ها در هسته ی همه ی یاخته ها وجود دارن ولی ژن های مختلف در یاخته های مختلف ممکنه بیان بشن یا نشن (خاموش بمونن) مثل ژن پادتن ساز در یاخته ی خاطره
ولی اگه یاخته خاطره با اون میکروب خاص ک خاطرشو داره برخورد کنه تقسیم میتوز میده و یاخته پادتن ساز و B خاطره میسازه
برای همانند سازی هم نیاز داریم ک پیوند های هیدروژنیو بشکنیم -
MAHSAA26 ببخشید شما دوازدهمی هستین
Hesam Mohammadi فارق التحصیل نظام جدیدم
پیشکسوتتونم -
Hesam Mohammadi فارق التحصیل نظام جدیدم
پیشکسوتتونم -
MAHSAA26 من فکر کردم یازدهمی هستین گفتم اینا رو کی خوندین
Hesam Mohammadi ن بابا نوشتم ک 19 سالمه
-
Hesam Mohammadi ن بابا نوشتم ک 19 سالمه
-
17 درسته، پلاسموسیت(پادتن ساز) هم برای رونویسی هم برای همانند سازی و خاطره هم برای همانند سازی پیوند هیدروژنی بین ژنا رو میشکنه
-
17-یاخته های پادتن ساز همانند یاخته های B خاطره ، می توانند پیوند های هیدروژنی را در ژن پادتن ساز بشکند.
18-در فرد مبتلا به ایدز ،ممکن است تا بیش از 15 سال علامتی مشاهده نشود.
19-مالتیپل اسکروزیس ،برخی یاخته های عصبی در مغز و نخاع را از بین می برد.
20-جانور مورد مطالعه ی ایلیا مچنیکو میتواند تنفس آبششی داشته باشد .
21- هدف حمله ی سیستم ایمنی الزاماً عاملی بیگانه است.
22-هر لنفوسیتی که در سطح خود مولکول های گیرنده دارد قطعاً در دفاع اختصاصی نقش دارد.
23-هر ویروسی که سبب مرگ افراد مبتلا به ایدز میشود، ویروس نقص ایمنی انسان است.
24-هرلنفوسیت تنها پس از ساخته شدن گیرنده های سطحی خود وارد خون می شوند.mehranmirzaei اینا تحلیلاشون درست بودن؟
-
mehranmirzaei اینا تحلیلاشون درست بودن؟
MAHSAA26
جواباشو میذارم براتون