مشتق گرفتن از سینوس _کسینوس توان دار
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_fatemeh_ در مشتق گرفتن از سینوس _کسینوس توان دار گفته است:
سلام دوستان از شما کسی هست که بدونه چجوری مشه از sinx...cosx.....tanx...cotx به توان دو همشون چجوری میشه مشتق گرفت
Virus
@تجربیا
@ریاضیابه قول آقای ثابتی
۱_توان کنار
۲یه توان کم
۳مشتقش -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام دوستان از شما کسی هست که بدونه چجوری مشه از sinx...cosx.....tanx...cotx به توان دو همشون چجوری میشه مشتق گرفت
Virus
@تجربیا
@ریاضیابه قول آقای ثابتی
۱_توان کنار
۲یه توان کم
۳مشتقشنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-h_o_ ممنونم واقعا لطف کردی
-
@Soleyman-h_o_ ممنونم واقعا لطف کردی
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ در مشتق گرفتن از سینوس _کسینوس توان دار گفته است:
خواهش
-
خواهش
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-h_o_ ببخشید میشه اینم بگید اگه زیر رادیکالی مثل cosx+1 بود چجوری میشه بیاریش از زیر رادیکال بیرون؟
-
@Soleyman-h_o_ ببخشید میشه اینم بگید اگه زیر رادیکالی مثل cosx+1 بود چجوری میشه بیاریش از زیر رادیکال بیرون؟
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ در مشتق گرفتن از سینوس _کسینوس توان دار گفته است:
@Soleyman-h_o_ ببخشید میشه اینم بگید اگه زیر رادیکالی مثل cosx+1 بود چجوری میشه بیاریش از زیر رادیکال بیرون؟
چن دقه الان دفتر خودکار پیشم نیست
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ در مشتق گرفتن از سینوس _کسینوس توان دار گفته است:
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_fatemeh_ باهاش توان دار رفتار کن، یعنی مشتق توان بگیر، اول توان رو بذار ضریب بعد یه بار مشتق بگیر از سینوس بدون توان یا کسینوس یا ...، بعد یکی از توان کم کن بذار جلو، مثلا مشتق توان دوی سینوس دو میشه دو ضربدر کسینوس ضربدر یه سنوس دیگه به توان یک، یا همون دوسینوس کسینوس خودمون که میشه سینوس دوبرابر کمان، واس کسینوس هم میشه دو ضربدر منفی سینوس ضربدر کسینوس پس میشه منفی سینوس دو برابر کمان، برای تانژانت هم دو رو بذار بغل یک به اضافه تانژانت دو هم بنویس دوباره یه تانژانت توان یک(همونی مرحله آخری که یه توان کم میکردی) بغلش بذار تموم میشه میره، من ریاضیم سوال از مشتق مجذور تانژانت زیاد ندیدم بیشتر توی سینوس کسینوس میچرخه سوالا
-
امیدوارم خوب نوشته باشمنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-h_o_خدا خیرتون بده چقدر راحت حل شد ممنونم واقعا از پاسختون
-
@Soleyman-h_o_خدا خیرتون بده چقدر راحت حل شد ممنونم واقعا از پاسختون
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ در مشتق گرفتن از سینوس _کسینوس توان دار گفته است:
خواهش میکنم
-
خواهش میکنم
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Soleyman-h_o_ من معذرت میخوام از شما هر کار کردم این دوتا حل نشدن میشه این دوتا رو حل کنید؟
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ در مشتق گرفتن از سینوس _کسینوس توان دار گفته است:
@Soleyman-h_o_ من معذرت میخوام از شما هر کار کردم این دوتا حل نشدن میشه این دوتا رو حل کنید؟
با چه روشی شما رفتن ؟
-
با چه روشی شما رفتن ؟
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-h_o_ بالایی رو از روش دوم رفتم اما اخرش...مگه سینوس پی صفر نیست خب صفر میشه..اما تو گزینه ها نیست اصلا از بالایی وقتی مشتق میگیری از کسینوس میشه منفیع سینوس ...سینوس پی هم صفره ...اما تو گزینه ها صفر نداریم..ببخشید من گوشی ندارم نمیتونم عکس بگیرم بفرستم
-
@Soleyman-h_o_ بالایی رو از روش دوم رفتم اما اخرش...مگه سینوس پی صفر نیست خب صفر میشه..اما تو گزینه ها نیست اصلا از بالایی وقتی مشتق میگیری از کسینوس میشه منفیع سینوس ...سینوس پی هم صفره ...اما تو گزینه ها صفر نداریم..ببخشید من گوشی ندارم نمیتونم عکس بگیرم بفرستم
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط Soleyman.h_o_ انجام شده@_fatemeh_ در مشتق گرفتن از سینوس _کسینوس توان دار گفته است:
@Soleyman-h_o_ بالایی رو از روش دوم رفتم اما اخرش...مگه سینوس پی صفر نیست خب صفر میشه..اما تو گزینه ها نیست اصلا از بالایی وقتی مشتق میگیری از کسینوس میشه منفیع سینوس ...سینوس پی هم صفره ...اما تو گزینه ها صفر نداریم..ببخشید من گوشی ندارم نمیتونم عکس بگیرم بفرستم
این دومی روش هم ارزی اگه نفهمیدی چیکار کردم بگو یجور دیگه برم -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده@_fatemeh_ اغلب اوقات وقتی رادیکال دارید که زیرش صفر میشه بهتره هوپ نزنید، جواب نمیده یا اگه بده هم سخته، با رفع ابهام با حذف عوامل جلو برید
و البته مثل دوستمون با هم ارزی -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده
جوابش حالا چند هست، ببینم حلم درسته بفرستم یا نه
-
جوابش حالا چند هست، ببینم حلم درسته بفرستم یا نه
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH اره درسته جوابشون میشه یک چهارم
-
SEPEHR ALIZADEH اره درسته جوابشون میشه یک چهارم
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ اولی رو میگم
-
@_fatemeh_ اولی رو میگم
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH میشه رادیکال 2...دوم