پشت کنکور موندن
-
سلام. من سال 99 (یعنی کمتر از یک ماه دیگه) کنکوری ام ولی میخوام برای سال 1400 یک سال پشت کنکور بمونم اما اصلا نمیدونم باید چیکار کنم؟ مثلا نمیدونم برم سرجلسه کنکور 99شرکت کنم یا نباید برم؟برای سربازی چیکار کنم؟ تعیین رشته انجام بدم یا نه؟لطفا هرچیزی که باید انجام بدم رو بگین 🙏🙏
-
سلام. من سال 99 (یعنی کمتر از یک ماه دیگه) کنکوری ام ولی میخوام برای سال 1400 یک سال پشت کنکور بمونم اما اصلا نمیدونم باید چیکار کنم؟ مثلا نمیدونم برم سرجلسه کنکور 99شرکت کنم یا نباید برم؟برای سربازی چیکار کنم؟ تعیین رشته انجام بدم یا نه؟لطفا هرچیزی که باید انجام بدم رو بگین 🙏🙏
رتبه-های-انجمن-آلاء @راهنما تجربیا تجربیا انسانیا
-
برو سر جلسه ضرر نداره
-
دوست عزیزالان توی این یه ماه اخرذهنتوروی این نذارکه بمونم ونخونم که یرای سال دیگه خسته نشمو این جورحرفا.تاجایی که امکان داره نهایت تلاشتوبکن بروسرجلسه ازمونم بده تانتایج بیادفکراتوبکن بعدنتایج اگرناراضی بودی بمون واسه سال بعدوبه نظرم سربازیتوبذاربعدازدانشگاهت
-
برو سر جلسه ضرر نداره
Mohammad Javad Mo Ja
آخه اگه برم غیرمجاز نمیشم برای سال بعد؟ -
نه سال بعد بهت معافیت میده ولی برا سال سوم نمیده و باید بری دانشگاه ثبت نام کنی ولی کلاس نری و برا کنکور بخونی
-
نه سال بعد بهت معافیت میده ولی برا سال سوم نمیده و باید بری دانشگاه ثبت نام کنی ولی کلاس نری و برا کنکور بخونی
Mohammad Javad Mo Ja شنیدم که نباید تعیین رشته کنی که بشه سال دیگه شرکت کنی، درسته؟
-
Mohammad Javad Mo Ja شنیدم که نباید تعیین رشته کنی که بشه سال دیگه شرکت کنی، درسته؟
@m-sina در پشت کنکور موندن گفته است:
شما نتایج کنکور که اومد یا رتبت به اون رشته و دانشگاهی که میخای میخوره در این صورت انتخاب رشته میکنی اگه رتبت خوب نبود و کنکور اولی هستی یه سال دیگه هم فرصت کنکور دارید اگه سال دوم هستید و باز کنکور میخواهید بدید میرید پیام نور ثبت نام میکنید پول میدید ولی نمیرید کلاس و کنکور میخونید تا رتبتون را بیارید
-