Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
این سوال از نظر من اشتباس
-
Hasan Taghi zadeh
مثلن -
Hasan Taghi zadeh ببین داداششششششششش
این سوالللللللللللل اشتباسسسسسسسسسس
مفهمشو میگم ببین اگه اشتباه میکنم بیا منو بکش :| اب میریزی تو یه شاخه بزرگ اوکی ؟
اون اب چون گرم داده تقسیم میکنی به چگالیش حجم به دست میاد اون حجم تقسیم میکنی به سطح لوله سمت راست که 3سانتی متر مربع ارتفاع اب
بعد میری تبدیل به جیوه فلان فلان میرسی به 0.5 سانتی متر جیوه
قبول ؟!!!!!!!!!!!
خوب حالا ببین تو اب ریختی اون به جیوه فشار میاره به اندازه 0.5 سانتی متر جیوه
قبوللللللل؟
اونو به اندازه 0.5 سانتی متر جیوه میبره پایین قبول؟ بعد قبول داری اون مقدار جیوه که میره پایین حجمش با مقدار جیوه بالا رفته برابره ؟ !!!!!!!!!!!!
خوب رابطه حجم برابر مینویسی v1=v2
AH=AH2
3cm^2 X 0.5 = 2Cm^2 X H
از این H رو پیدا میکنی میشه 0.75 قبوللللللللل؟
خوب تو سمته راسته 0.5 سانتی متر پایین اومد جیوه تو اون یکی 0.75 سانتی متر بالا رفت قبولللللللللل؟ خوب اختلاف ارتفاع جیوه میخوای میشه 1.25 که تو گزینه نیسسسسسسسسسس -
Dmp milad دوتا چیزو قاطی کردی ... بعضی اوقات از زیادی ریز شدن ادم اشتباه میکنه، سوال خیلی اسون تر از اونیه ک فکر میکنی
من با این محاسبه ای که انجام دادم در واقع ارتفاع نهایی جیوه سمت چپ رو نسبت به کفه آبه سمت راست بدست اوردم که شد 0.5 ینی اختلاف دو جیوه شده 0.5
-
Hasan Taghi zadeh اخه داداش مگه شاخه ها برابرن تا انجوری حساب کنی
بابا جان شاخه ها برابر نیستن -
Hasan Taghi zadeh ریز شدن نیست داداش به خدا غلطه اونی که میگی وقتی اب با جیوه مخلوط نمیشه یه نیرو به سمته پایین بهش وارد میکنه جیوه رو در شاخه بزرگه به اندازه 0.5 میبره پایین تو شاخه کوچیکه طبق برابری حجم به اندازه 0.75 میبره بالا برو حساب کن
-
Hasan Taghi zadeh
بیا اینم شکلش این اینجوریه :| -
Hasan Taghi zadeh
اخه داداشه گلم مگه سطح مقطعشون برابره همینجوری کشکی همرو با هم خط میزنی -
Dmp milad در این سوال از نظر من اشتباس گفته است:
Hasan Taghi zadeh
اخه داداشه گلم مگه سطح مقطعشون برابره همینجوری کشکی همرو با هم خط میزنیواقعا متوجه نشدی سطح مقطع A1 رو با A1 و A2 رو با A2 خط زدم؟ کشکی؟
-
Hasan Taghi zadeh
ببین اونی که تو میگی قبول ولی بیا منظور منو بدون
ببین قبول داری ابو گرم ابو تقسیم بر چگالیش کنی میشه حجم ؟
خوب حالا حجم بیا برسی کن که چند سانتی متر تو لوله جا میشه میرسی به 6.8 سانتی متر اب تو لوله قبول داری داداش ؟
6.8 مثل اینکه 0.5 سانتی متر جیوه ریختی قبول؟
خوب طبق قانون پایستگی بیا حساب کن اگه 0.5 سانتی متر از این لوله بزرگه لامصب بره پایین چقدر از اون طرف میره بالا حساب میکنی میشه 0.75 قبولهههههه ؟ :|
خوب حالا 0.5 شاخه راست پایین رفت 0.75 شاخه سمت چپ بالا رفت جمعا چقدر رفت ؟1.25
ولی میدونم منظورت اینکه mg/A1 برابر است با فشار پس فشار 2 طرف برابره میگی مقدار اون اب ولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی این طراح گاگول عددارو داده که اونجوری حساب کنی درست در بیاد مگه نه اون چیزی که میگم اصلش همونه به خدا :| -
Hasan Taghi zadeh کشکی نزدی ولی خوب اونجوری :| ببین شکلو ...
-
Hasan Taghi zadeh
حسن جان
بنظرم شوما در اشتباهین
حالا ریاد کش دادن مسله درس نیس
حالت تهوع دارع
ولی خب سطح هایکی نیستن ک ساده شن یکی دو و یکی س هست
سر آزمون منم یک وبیس پنج آوردمجا دارع سوال رو دوبارع بخونیش
-
Hasan Taghi zadeh بابا جاننن چی چیو مستقله استاد طلوعی استاد کازرانیان داداشی هم اینجوری حل میکردن به والله نمیشه مستقل باشه حالا :|