-
سلام دوستان چند مدت پیش بچه ها خودسون یه کانال تلگرام درست کرده بودن به نام انجمن آلا اگر کسی لینکش را داره لطفا بفرسته حتما لازمش دارم ممنون
-
سلام دوستان چند مدت پیش بچه ها خودسون یه کانال تلگرام درست کرده بودن به نام انجمن آلا اگر کسی لینکش را داره لطفا بفرسته حتما لازمش دارم ممنون
-
ببخشید دقیق اسمش یادم نیست فقط بچه های همین آلا بودن که تنها تبادل سوالاتشون با هم بود
-
اصلا جمع بندي نادريان خوب نيست يعني چي اخه اينو گذاشتن يه مطالبي ميگه كه يه دانش اموز بسيار ضعيف هم ميدونه واقعا خيلي ضعيف تدريس كردن به جاي اين چرا فيلم استاد طلوعي نميزاريد اخه
-
خب لابد مثل بقیه دروس مبخام جمع بندی مفید باشه واسه اونایی ک چیزی نخوندن
-
خواهشا دو فصل آخر فیزیک پیش رو هم ضبط کنید
منظورم فصل اتم و هسته و مدار و اینا هستش -
نظرتون راجب فیزیک نادریان چیه؟
خیلی بدجور بیان نمیکنه؟
بنظرم مسلط نیس
نکاتشم مبتدیه -
ببخشید جزوه ی مبحث عدسی آقای طلوعی رو از کجا تهییه کنیم ؟؟؟
-
najmadin 1236 همزمان با تدریس خودت بنویس
-
najmadin 1236 همزمان با تدریس خودت بنویس
سمیرا۹۶۹۶ مرسی
-
سلام . فیزیک نادریان اصلا خوب نیست . بچه ها بهتون توصیه میکنم الکی 12 ساعت وقتتونو نذارید براش .
-
najmadin 1236 دوست خوب هروقت اون فصل تموم شد استاد میذارن رو کانال مربوط ب جزوات میتونی دانلود کنی استفاده لازمو ببری
-
najmadin 1236 دوست خوب هروقت اون فصل تموم شد استاد میذارن رو کانال مربوط ب جزوات میتونی دانلود کنی استفاده لازمو ببری
iman1 کانالشو ندارم
.میشە لینکشو بزاری ؟؟؟
-
-
پرا فیلم های همای را نمیگدارید.... واقعا پول انقد مهم نیست
-
آلای عزیز میشه لطفاً فیریک دکتر طلوعی رو هر چه زودتر ادامه بدین؟ راستش فیلمای استاد خیلی خوبن، ما میتونیم با این فیلما یاد بگیریم و تست هارو عالی بزنیم. لطفاً مباحث باقی مونده فیزیکو کامل کنید تا تموم شه زودتر. جمع بندی هم به عهده ی خودمون : )
از همه ی زحماتتون ممنونیم!!!! ^_^ -
تو رو خدا این همایشا رو رایگان بذارین
-
paripari در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تو رو خدا این همایشا رو رایگان بذارین
"به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند"
-
سلام . فیزیک نادریان اصلا خوب نیست . بچه ها بهتون توصیه میکنم الکی 12 ساعت وقتتونو نذارید براش .
iman1 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
زیادم بد نیست خوبه./
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...