این سوال از نظر من اشتباس
-
این پست پاک شده!
Hasan Taghi zadeh اخه داداش کجا تموم شده من اون ایکس که حساب کردم مقدار جیوه است که شاخه سمت راست میاد پایین
به حجم اون مقدار جیوه از سمت چپ بالا میرههههههههههههههههههههههههههههههههه به والله :| -
این پست پاک شده!
Hasan Taghi zadeh اون H1 که نوشتم تو شکل بالای تراز دومه منظورمه خط قهوه ای دوم اونجا به بالا میشه اچ یک
-
Hasan Taghi zadeh اون H1 که نوشتم تو شکل بالای تراز دومه منظورمه خط قهوه ای دوم اونجا به بالا میشه اچ یک
Dmp milad عکسی که الان فرستادم اشتباه بود
-
Dmp milad واسه اینکه بهفهمی یه سوال ازت میپرسم جواب بدی با شکل
-
Dmp milad واسه اینکه بهفهمی یه سوال ازت میپرسم جواب بدی با شکل
Hasan Taghi zadeh بفرما داش
-
Hasan Taghi zadeh بفرما داش
Dmp milad قبول داری بر اساس قانون پاسکال فشار A و B برابره؟
-
Dmp milad قبول داری بر اساس قانون پاسکال فشار A و B برابره؟
Hasan Taghi zadeh خوب اره داش قبول داریم
ولی شکلت اشتباس چون اب میریزی سمت راست میاد پایین -
Hasan Taghi zadeh خوب اره داش قبول داریم
ولی شکلت اشتباس چون اب میریزی سمت راست میاد پایینDmp milad منم سمت راستو اوردم پایین
درواقع الان توی تعادله -
Dmp milad منم سمت راستو اوردم پایین
درواقع الان توی تعادلهHasan Taghi zadeh ببین داش اگه اونجوری حساب کنی بعد بری نیروی وزنو سطح حساب کنی حرف تو میشه ولی اصل این سوال و روش کلیش اینجوری نیست باس دو مرحله ای باشه اگه این درسته میشه اشتباه شکلی که فرستادمو بگی ؟ !! که اون با این برابر نمیشه ؟
-
Hasan Taghi zadeh ببین داش اگه اونجوری حساب کنی بعد بری نیروی وزنو سطح حساب کنی حرف تو میشه ولی اصل این سوال و روش کلیش اینجوری نیست باس دو مرحله ای باشه اگه این درسته میشه اشتباه شکلی که فرستادمو بگی ؟ !! که اون با این برابر نمیشه ؟
Dmp milad شکلت واسم مبهمه
من با قانون پاسکال دارم واست اثبات میکنم نمیتونی بزنی زیرش واقعا -
Dmp milad شکلت واسم مبهمه
من با قانون پاسکال دارم واست اثبات میکنم نمیتونی بزنی زیرش واقعاHasan Taghi zadeh ببین شکلو میکشم ببین
-
Hasan Taghi zadeh ببین شکلو میکشم ببین
-
Dmp milad خب خوده شکل درسته ولی توضیحاتش نه
چون تو میتونی طبق قانون پاسکال بطور مستقیم x+h رو حساب کنی که میشه کلا 0.5 -
Dmp milad خب خوده شکل درسته ولی توضیحاتش نه
چون تو میتونی طبق قانون پاسکال بطور مستقیم x+h رو حساب کنی که میشه کلا 0.5Hasan Taghi zadeh داداش اینقدر نگو قانون پاسکال اون اصل پاسکاله دوما نمیشه 0.5 :|
خوب میگی شکلش درسته خوب خدارو شکر پس چطوریه نمیتونم اونجوری حساب کنم ؟ !!! -
Hasan Taghi zadeh داداش اینقدر نگو قانون پاسکال اون اصل پاسکاله دوما نمیشه 0.5 :|
خوب میگی شکلش درسته خوب خدارو شکر پس چطوریه نمیتونم اونجوری حساب کنم ؟ !!!Dmp milad از همین ریزبینیه بی موردت اشتباه میکنی
چون باید کلشو بگیری x نه اینکه تفکیک کنی به x وh
من دیگه خسته رفتم خدافظ موفق باشی داداشی -
Dmp milad از همین ریزبینیه بی موردت اشتباه میکنی
چون باید کلشو بگیری x نه اینکه تفکیک کنی به x وh
من دیگه خسته رفتم خدافظ موفق باشی داداشیHasan Taghi zadeh نه نرو داش نرو
ریزبینی نیست به خدا حرف کتابه باس کنکورم سمعا و طاعطا نرو منو روشن کن لطفا -
Hasan Taghi zadeh نه نرو داش نرو
ریزبینی نیست به خدا حرف کتابه باس کنکورم سمعا و طاعطا نرو منو روشن کن لطفاDmp milad من هرکاری کردم نشد
بهترین کار اینه که بری اون تیپ سوالایی که با روشه تو حل میشن رو یکیشو بیاری تا بگم فرق این 2 تیپ چیه
پیدا کردی منشن کن میام یا امشب یا فردا حتما -
Dmp milad من هرکاری کردم نشد
بهترین کار اینه که بری اون تیپ سوالایی که با روشه تو حل میشن رو یکیشو بیاری تا بگم فرق این 2 تیپ چیه
پیدا کردی منشن کن میام یا امشب یا فردا حتماHasan Taghi zadeh همین بغل خودمون کنکور 98 بنظرت من اشتباه میکن م ؟: