حضوری یا غیر حضوری در سال چهارم
-
[QUOTE=man;15955]خواهش
ببين اين خيلي خوبه كه تو خودتو با بقيه مقايسه نميكني يعني تنها كسي كه بايد خودتو با اون مقايسه كني فقط و فقط خودتي
دوستات فقط ميتونن برا رفع اشكال و.....بهت كمك كن و نبايد خودتو باهاشون مقايسه كني چون هركس متمايز از ديگري هست
در مورد فيلم ها بگم كه ببين ديدن فيلم ها ميتونه راندمانت رو خيلي بالا ببره شايد از رو درسنامه خوندن زمان زيادي ازت بگيره تا به مفهوم و عمق اون مبحث پي ببري اما با يه برنامه ريزي درست ميوني اون درسايي كه گفتي رو فيلم هاش رو ببيني
فيلم هاي اينجا هم فوق العاده هستن[/QUOTE]
یه سوال، حالا کلا به دور از اینکه برم مدرسه یا نه، کلا کدوم فیلما خوبن?? مثلا دینی و ادبیات فیلم ها چی میخوان بگن?? کلا کدوم فیلما رو توصیه میکنی?Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[QUOTE=tavana.tvn;15966]یه سوال، حالا کلا به دور از اینکه برم مدرسه یا نه، کلا کدوم فیلما خوبن?? مثلا دینی و ادبیات فیلم ها چی میخوان بگن?? کلا کدوم فیلما رو توصیه میکنی?
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk[/QUOTE]
فيلم هاي تحليلي وگسسته كه فوق العاده هستن ( اينا رو ببيني خيلي خوبه) كلا استاد شامي زاده فوق العاده هستن
برا ديف بستگي به پايت داره هر 2 خوبن
شيمي و فيزيك هم خوبن من برا پارسال رو ديدم هر 2 ك1
تو ديني ك2 رو توصيه ميكنم
ببين تو ديني متن درس رو مي خونن برا آيات كليد واژه ميدن و ارتباط آيات به هم رو ميگن
مفهوم آيات و اينكه مربوط به چه قسمتي از متن درس هست
كلا كلاس خوبي هست حتي اگه كلاس درسي رو نديدي پيش آزمون ها رو ببين
من ادبيات جمع بندي ها رو ديدم خوب بودن
تو ادبيات قرابت و آرايه و زبان فارسي و.... تدريس ميشه كلا هرچي برا كنكور لازمه تو كلاس ها گفته ميشه
عربي ك2 هم خوبه -
[QUOTE=man;15969]فيلم هاي تحليلي وگسسته كه فوق العاده هستن ( اينا رو ببيني خيلي خوبه) كلا استاد شامي زاده فوق العاده هستن
ببين تو ديني متن درس رو مي خونن برا آيات كليد واژه ميدن و ارتباط آيات به هم رو ميگن
تو ادبيات قرابت و آرايه و زبان فارسي و.... تدريس ميشه كلا هرچي برا كنكور لازمه تو كلاس ها گفته ميشه
عربي ك2 هم خوبه[/QUOTE]
یه سوال، میگم روزی چند ساعت میخونی??Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
-
[QUOTE=man;15975]ببين داشتن بهترين ها خوبه اما بهتريني كه خيلي مهمه برنامه هست
پيشنهادم اينه تاپيك زير رو بخوني
[URL]http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-forum-ala/thread1743.html#post15804[/URL][/QUOTE]
تاپیک رو میخونم فقط بگم که من خیلی برنامه ها ریختم و خیلی کارا کردم اما نتونستم هیچ وقت اجراش کنم، شاید مشکل اینه که قبلا ساعت مطالعه بالا نداشتم، سال سوم هم خیلی کم خوندم واقعا خیلی، ولی معدلم نسبت به خوندنم عالی بود، ولی سال چهارم باید با برنامه پیش برم که تا حالا موفق به اینکار نشدم،برم تاپیسکو بخونم.ممنونSent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[QUOTE=man;15975]ببين داشتن بهترين ها خوبه اما بهتريني كه خيلي مهمه برنامه هست
پيشنهادم اينه تاپيك زير رو بخوني
[URL]http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-forum-ala/thread1743.html#post15804[/URL][/QUOTE]
برنامه ریزی کار ساده ای نیست، مثلا باید یه درسو که خوندی فرداش، آخر هفته، اخر دوهفته بعد، آخر ماه ، آخر 4 ماه مرور بشه، من چطور یادم بمونه امروز چیرو مرور کن و چکار کنم ، اگه برنامه بریزم هم همه اینا قاطی میشه، یبار این کارو کردم، یعنی هر یه روز یه ساعت یک ساعت و نیم برای برنامه ریزیش وقت میخواد، خودت برنامتو تو دفتر مینوشتی?? چطور برنامه میریختی?? من فقط اگه روزی 12 ساعت بخونم دیگه مشکلی ندارم، مشکل اینه که نمیتونم بخونم، اصلی ترین دلیلشو ترس از تست میدونم،چون اگه چند تسستو بلد نباشم کلا اعصابم بهم میریزیه یا تستایی که وقت گیرن رو ازشون میترسم و فکر میکنم تستی که کمتر یه دقیقه برای کنکور وقتشه و من چند دقیقه سرش فکر میکنم،کنکور نمیتونم موفق بشم، در واقع بزرگترین مشکل من ترس از تست و آزمون و امتحانه، که بلد نباشم یا چیزی، حالا سوالم اینه چطور این ترسو نابود کنم??Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
نميخواد از اولش با ساعت بالا شروع كني از 3-4 ساعت شروع كن نمه نمه بيشترش كن
برنامه بايد نوشته بشه حالا ميتوني خودت رو يه برگه بنويسي
ببين انقد كه ميگي هم وقت نمي گيره ها
برا يه هفته برنامه بريز هر روز 1يا 2 پارت برا مرور ها در نظر بگير
ببين تست ها رو بايد توچند مرحله كار كني
اول كار كه نبايد توقع داشته باشي تو زمان استاندارد تست ها رو بزني
1/3 تست ها رو آموزشي كار كن و به ديد آموزش بهشون نگاه كن
قرار نيست همه چي رو بلد باشي
با حل تست هست كه خودتو به چالش ميكشي
و ميبني بايد چيكار كني
با تست زدن آموزشت تكميل ميشه
بعدش بقيه تست ها رو برا تثبيت
و افزايش سرعت ميزني
اول تك تك تست ها رو بزن يعني 1سوال رو بزن و برو سراغ پاسخ اون بعد سوال بعدي
بعدش كه چندتا حل كردي 10تا 10تا بزن از اينكه وقت زيادي رو بعضي از تست ها ميذاري نترس چون تو مرحله آموزش هستي
بعد از اين كارها وقت بگير برا تست ها و سعي كن رفته رفته ركوردتو بهتر كني
مطمئن باش به زمان استاندارد ميرسي
فقط بايد بر ترست غلبه كني و بري سراغ تست -
[QUOTE=man;15979]نميخواد از اولش با ساعت بالا شروع كني از 3-4 ساعت شروع كن نمه نمه بيشترش كن
برنامه بايد نوشته بشه حالا ميتوني خودت رو يه برگه بنويسي
ببين انقد كه ميگي هم وقت نمي گيره ها
برا يه هفته برنامه بريز هر روز 1يا 2 پارت برا مرور ها در نظر بگير
ببين تست ها رو بايد توچند مرحله كار كني
اول كار كه نبايد توقع داشته باشي تو زمان استاندارد تست ها رو بزني
1/3 تست ها رو آموزشي كار كن و به ديد آموزش بهشون نگاه كن
قرار نيست همه چي رو بلد باشي
با حل تست هست كه خودتو به چالش ميكشي
و ميبني بايد چيكار كني
با تست زدن آموزشت تكميل ميشه
بعدش بقيه تست ها رو برا تثبيت
و افزايش سرعت ميزني
اول تك تك تست ها رو بزن يعني 1سوال رو بزن و برو سراغ پاسخ اون بعد سوال بعدي
بعدش كه چندتا حل كردي 10تا 10تا بزن از اينكه وقت زيادي رو بعضي از تست ها ميذاري نترس چون تو مرحله آموزش هستي
بعد از اين كارها وقت بگير برا تست ها و سعي كن رفته رفته ركوردتو بهتر كني
مطمئن باش به زمان استاندارد ميرسي
فقط بايد بر ترست غلبه كني و بري سراغ تست[/QUOTE]
آهان ok اینکارارو دقیقا انشالله میخوام انجام بدم.از 5 شروع کنم، دوپارت هر روز مرور، هفتگی برنامه ریزی کنم، 1/3 تستا بدون وقت گرفتن و اموزشی باشه،اطلاعات خعلی خوبین باید اجراشون کنم، تشکر[emoji4] [emoji4] [emoji4]Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[QUOTE=tavana.tvn;15966]یه سوال، حالا کلا به دور از اینکه برم مدرسه یا نه، کلا کدوم فیلما خوبن?? مثلا دینی و ادبیات فیلم ها چی میخوان بگن?? کلا کدوم فیلما رو توصیه میکنی?
فيلم هاي تحليلي وگسسته كه فوق العاده هستن ( اينا رو ببيني خيلي خوبه) كلا استاد شامي زاده فوق العاده هستن
عربي ك2 هم خوبهroz در حضوری یا غیر حضوری در سال چهارم گفته است:
عربي ك2 هم خوبهپیش ازمون چیه؟
این جا پیش ازمونم داره؟ -
roz در حضوری یا غیر حضوری در سال چهارم گفته است:
عربي ك2 هم خوبهپیش ازمون چیه؟
این جا پیش ازمونم داره؟ -
الی
برا آزمون های قلمچی درس دین و زندگی نکات مربوط به اون آزمون تدریس میشد اینا پیش آزمون بودن
امسال تو برنامه آلا نیست
اون پیش آزمون ها برا مرور و دوره عالینroz در حضوری یا غیر حضوری در سال چهارم گفته است:
الی
برا آزمون های قلمچی درس دین و زندگی نکات مربوط به اون آزمون تدریس میشد اینا پیش آزمون بودن
امسال تو برنامه آلا نیست
اون پیش آزمون ها برا مرور و دوره عالینroz در حضوری یا غیر حضوری در سال چهارم گفته است:
الی
امسال تو برنامه آلا نیست
اون پیش آزمون ها برا مرور و دوره عالینپس چرا امسال نزاشتن؟
من تازه با این سایت اشنا شدم تو میتونی راهنماییم کنی؟ -
roz در حضوری یا غیر حضوری در سال چهارم گفته است:
الی
امسال تو برنامه آلا نیست
الی
امسال تو برنامه آلا نیست
اون پیش آزمون ها برا مرور و دوره عالینپس چرا امسال نزاشتن؟
من تازه با این سایت اشنا شدم تو میتونی راهنماییم کنی؟ -
الی
این تاپیکی که میگم رو نگاه کن
http://forum.alaatv.com/topic/1134/همه-آنچه-براي-شروع-و-موفقيت-لازم-هست
ببین آلا الان چند دوره کلاس داره رو سایت
فیلم های جدید هم به مرور رو سایت میان
فایل های مشاوره ای هم هست که بهت میگن باید چیکارا بکنی
میتونی بری ازقسمت مشاوره ببینی
باز هر سوالی داشتی من هستم -
الی
این تاپیکی که میگم رو نگاه کن
http://forum.alaatv.com/topic/1134/همه-آنچه-براي-شروع-و-موفقيت-لازم-هست