گیاهی
-
جوابی من و کتاب خیلی فرق کرده برای همین اگه کسی با توضیح بتونه رد گزینه کنع ممنون میشم!!
-
-
Mahan Xodayi دو موردش درسته؟
-
Mono خیر!
-
Mono کدومارو میگی درست!؟هر چند جواب دو نیست!
-
Mahan Xodayi کسی نمیتونه حل کنع عایا•_•
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
جوابی من و کتاب خیلی فرق کرده برای همین اگه کسی با توضیح بتونه رد گزینه کنع ممنون میشم!!
Mahan Xodayi فقط 1 موردش درسته فک کنم (الف) ک اینطور ک معلومه گزینه 4 میشه
خودش جوابشو چی گفته؟ -
Mahan Xodayi فقط 1 موردش درسته فک کنم (الف) ک اینطور ک معلومه گزینه 4 میشه
خودش جوابشو چی گفته؟MAHSAA26 گفته سه تاش درسته!!!!!!!!ولی خب واقعا بجز الف مابقی غلطه
-
Mahan Xodayi الف و ج
-
MAHSAA26 گفته سه تاش درسته!!!!!!!!ولی خب واقعا بجز الف مابقی غلطه
Mahan Xodayi به نظرم باید دو موردش درست باشه نمیدونم چرا نوشته سه تا
الف)درست طبق شکل
ب)غلطه چون این نسبت توی دولپه بیشتر از تک لپه هست
ج)ساقه تک لپه اصلا استوانه مرکزی نداره پس غلطه
د)خیلی تفاوتی ندارن اما چون تعداد دسته های آوندی توی ساقه ی دو لپه کمتر بود و فضای بینشون بیشتر بود با یکم چشم پوشی من اینو درست گرفته بودم
توی پاسخ تشریحی کدوم موارد و گفته درسته؟ -
الف)درست طبق شکل
د)خیلی تفاوتی ندارن اما چون تعداد دسته های آوندی توی ساقه ی دو لپه کمتر بود و فضای بینشون بیشتر بود با یکم چشم پوشی من اینو درست گرفته بودم
توی پاسخ تشریحی کدوم موارد و گفته درسته؟ -
الف)درست طبق شکل
توی پاسخ تشریحی کدوم موارد و گفته درسته؟این پست پاک شده! -
الف)درست طبق شکل
توی پاسخ تشریحی کدوم موارد و گفته درسته؟Maryam80 شکل فعالیت که توی دهم مغزو ریشه و ساقه اورده!
-
Mahan Xodayi داشتم کارگاه نکته و تست آقای موقاریو میدیدم دقیقا همین سوالو آورده بودن و جواب هم گزینه ی 1 میشد یعنی 3 مورد
چرا؟
چون توی تست اصلی گفته چندمورد نادرست است (سوال اشتباه تایپی داره)
-
Mahan Xodayi داشتم کارگاه نکته و تست آقای موقاریو میدیدم دقیقا همین سوالو آورده بودن و جواب هم گزینه ی 1 میشد یعنی 3 مورد
چرا؟
چون توی تست اصلی گفته چندمورد نادرست است (سوال اشتباه تایپی داره)
MAHSAA26 اها خیلی ممنون:)
-
MAHSAA26 اها خیلی ممنون:)
Mahan Xodayi خواهش
-
Maryam80 شکل فعالیت که توی دهم مغزو ریشه و ساقه اورده!
Mahan Xodayi نفهمیدم منظورتونو .منم طبق شکل همه رو گفتم .ریشه ی تکلپه و ساقه دولپه مغز داشتن استوانه مرکزی هم داشتن ریشه ی دو لپه مغز نداشت اما اوند هاش وسطش یه استوانه مرکزی تشکیل دادن.توی ج برای ساقه ی تکلپه استوانه آوندی در نظر گرفته که نداره.اخری و هم نوشتم که با چشم پوشی درست گرفته بودم که انگار غلط بوده
-
Mahan Xodayi نفهمیدم منظورتونو .منم طبق شکل همه رو گفتم .ریشه ی تکلپه و ساقه دولپه مغز داشتن استوانه مرکزی هم داشتن ریشه ی دو لپه مغز نداشت اما اوند هاش وسطش یه استوانه مرکزی تشکیل دادن.توی ج برای ساقه ی تکلپه استوانه آوندی در نظر گرفته که نداره.اخری و هم نوشتم که با چشم پوشی درست گرفته بودم که انگار غلط بوده
Maryam80 ؟؟؟؟منظورم این بود توضیحی راجبع گزینه ها ندادع فقط شکل کتابو اورده