تست زیست2
-
تست 96_گزینه 3 منظور از اینکه سلول های یک شکل داشته باشه یعنی چی؟ -
تست 96_گزینه 3 منظور از اینکه سلول های یک شکل داشته باشه یعنی چی؟Fateme Sharifi @تجربیا@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
تست 96_گزینه 3 منظور از اینکه سلول های یک شکل داشته باشه یعنی چی؟Fateme Sharifi وقتی تست از شکل یاخته حرف میزنه مثلاً درمورد پوششی ها منظورش سنگفرشی بودن یا مکعبی بودن و ... س .
اگر در مورد لایه بپرسه منظورش ساده (تک لایه ) یا مرکب (چند لایه )بودنه .
تو این تست در مورد سنگفرشی یا استوانه ای یا مکعبی و ... سوال پرسیده شده. -
Fateme Sharifi وقتی تست از شکل یاخته حرف میزنه مثلاً درمورد پوششی ها منظورش سنگفرشی بودن یا مکعبی بودن و ... س .
اگر در مورد لایه بپرسه منظورش ساده (تک لایه ) یا مرکب (چند لایه )بودنه .
تو این تست در مورد سنگفرشی یا استوانه ای یا مکعبی و ... سوال پرسیده شده.@haniehno اخه گفته هر
چون سلول های پوششی غده ای میتونه مکعبی یا استوانه ای باشه -
@haniehno اخه گفته هر
چون سلول های پوششی غده ای میتونه مکعبی یا استوانه ای باشهFateme Sharifi جواب مگه گزینه ۳ِ؟
-
Fateme Sharifi جواب مگه گزینه ۳ِ؟
@haniehno بله
-
Maryam80 خب بافت پوشی غده ای کع فقط از نوع استوانه یا فقط از نوع مکعبی نیست که
-
Bio میتونه سلول جداگانه باشه و الزاما غده تشکیل نده
-
Bio میتونه سلول جداگانه باشه و الزاما غده تشکیل نده
Fateme Sharifi ولی آیا در هر جای بدن دیده میشه؟!
-
Fateme Sharifi ولی آیا در هر جای بدن دیده میشه؟!
Bio نه در همه جا دیده نمیشه ولی فقط هم در غده دیده نمیشه من تو گزینه 3 گیر کردم
جوابش هم گزینه 3 هست -
Bio نه در همه جا دیده نمیشه ولی فقط هم در غده دیده نمیشه من تو گزینه 3 گیر کردم
جوابش هم گزینه 3 هستFateme Sharifi گفته میتواند،یعنی شما میگید نمیتواند؟
-
Fateme Sharifi گفته میتواند،یعنی شما میگید نمیتواند؟
Bio میگه میتواند سلول های یک شکل داشته باشد اگه از نظر نوع بافت پوششی گفته باشه غلطه چون هم میتونه استوانه ای هم مکعبی باشه اگه از نظر شکل هر کدوم به صورت جدا بگه درست میشه چون هم استوانه سلول هاش یک شکله هم مکعبی
الان من نمیدونم منظور کتاب کدومه؟ -
Bio میگه میتواند سلول های یک شکل داشته باشد اگه از نظر نوع بافت پوششی گفته باشه غلطه چون هم میتونه استوانه ای هم مکعبی باشه اگه از نظر شکل هر کدوم به صورت جدا بگه درست میشه چون هم استوانه سلول هاش یک شکله هم مکعبی
الان من نمیدونم منظور کتاب کدومه؟Fateme Sharifi منظورش اینه به نظرم که مثلا اگه ما یه بافت پوششی غده ای رو انتخاب کنیم ممکنه همه سلول هاش یه شکل باشن،یعنی مثلا استوانه ای باشن یا چیز دیگه،پس درسته
-
الان من نمیدونم منظور کتاب کدومه؟Fateme Sharifi حتی اگه از نظر نوع بافت پوششی در نظر بگیری درسته چون نگفته قطعا یاخته های یک شکل داره گفته میتواند داشته باشد
-
الان من نمیدونم منظور کتاب کدومه؟این پست پاک شده! -
Fateme Sharifi منظورش اینه به نظرم که مثلا اگه ما یه بافت پوششی غده ای رو انتخاب کنیم ممکنه همه سلول هاش یه شکل باشن،یعنی مثلا استوانه ای باشن یا چیز دیگه،پس درسته
Bio ممنونم