وسواس مطالعاتی
-
-
منم اینجوریم عزیزم :)
طبیعیه . شروع کن جمع بندی و سعی کن بهش فکر نکنی -
سلام دوستان عزیزم خسته نباشید.من با اینکه خیلی از درسارو چند بار خوندم و تست زدم ولی متاسفانه این روزهای اخر احساس میکنم هیچی بلد نیستم.شما اینطور نیستید؟به نظرتون شروع کنم جمع بندی بزنم این حس بدم از بین میره؟
@نگار-0 نگران هیچی نباش . صد در صد تو همه تلاشت رو کردی و برای خودت کم نگذاشتی . پس دامن زدن به این حس همه چی رو خراب می کنه .
منم وقتی خیلی درس می خونم این طوری میشم و حس می کنم هیچی بلد نیستم ولی سعی می کنم نسبت به روزای قبل یکم استراحتم رو بیشتر کنم تا حال مغزم جا بیاد . بعدش که خوب شدم آروم آروم یه جمع بندی می کنم که عذاب وجدان نگیرم .:smiling_face: -
سلام دوستان عزیزم خسته نباشید.من با اینکه خیلی از درسارو چند بار خوندم و تست زدم ولی متاسفانه این روزهای اخر احساس میکنم هیچی بلد نیستم.شما اینطور نیستید؟به نظرتون شروع کنم جمع بندی بزنم این حس بدم از بین میره؟
@نگار-0 در وسواس مطالعاتی گفته است:
سلام
با جمع بندی به درک روشنی از خودتون می رسید
اینکه کدوم مباحثو باید از الان سرمایه گذاری کنید کجاها مهم تره کجاها به صرفه تره کجاها وقت بیشتر و توجه بیشتری میخواد
با جمع بندی میتونید مطالبو دسته بندی کنید که هر مطلبی رو در چه سطحی هستید و واقعا چگونه اید
اینکه الان دارید فکر می کنید ممکنه اون فکر واقعیت نداشته باشه و ممکنه هپ داشته باشه
با آزمون زدن و جمع بندی کنکوری ، به درک واقعیت ها می رسید -
منم اینجوریم عزیزم :)
طبیعیه . شروع کن جمع بندی و سعی کن بهش فکر نکنی -
@نگار-0 نگران هیچی نباش . صد در صد تو همه تلاشت رو کردی و برای خودت کم نگذاشتی . پس دامن زدن به این حس همه چی رو خراب می کنه .
منم وقتی خیلی درس می خونم این طوری میشم و حس می کنم هیچی بلد نیستم ولی سعی می کنم نسبت به روزای قبل یکم استراحتم رو بیشتر کنم تا حال مغزم جا بیاد . بعدش که خوب شدم آروم آروم یه جمع بندی می کنم که عذاب وجدان نگیرم .:smiling_face: -
@نگار-0 تا کسی رو تگ نکنی گلم کسی نمیاد بهت جواب بده. برای کسی اعلان تاپیکت ارسال نمیشه :winking_face:
-
@نگار-0
:blossom: :blossom: :blossom:
همچنین