گیاهی!
-
این جمله غ یا نع!؟
دریک ساقه چوبی جوان،بطور معمول بافت کلانشیم یک دسته از حلقه های اوندی را احاطه کرده است
سوال کدام گزینه صحیح است بودع و هیچ اشاره به عمر و نوعـگیاه نکردع!!!!
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
این جمله غ یا نع!؟
دریک ساقه چوبی جوان،بطور معمول بافت کلانشیم یک دسته از حلقه های اوندی را احاطه کرده است
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMahan Xodayi
اگه منظور از کلانشیم، سخت آکنه هست درسته. -
Mahan Xodayi
اگه منظور از کلانشیم، سخت آکنه هست درسته.Amin-Mehraji
کلانشیم چسب آکنه هست -
این جمله غ یا نع!؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
چون طبق شکل کتاب دور حلقه های آوندی با فیبر پوشیده شده فیبر هم جزء بافت اسکلرانشیم یا سخت آکنه هست پس این جمله که گفته کلانشیم باید اشتباه باشه
جوابش اینه؟Maryam80 جمله ص√
-
Mahan Xodayi
اگه منظور از کلانشیم، سخت آکنه هست درسته.Amin-Mehraji جواب و درست گفتین!اما میشع، توضیح بدین
-
Fragile جمله ص اما دلیلش!؟
-
Amin-Mehraji جواب و درست گفتین!اما میشع، توضیح بدین
توضیحش اینه که تو جزوه خودم بوده قبلا
-
توضیحش اینه که تو جزوه خودم بوده قبلا
Amin-Mehraji خیلی ممنون
اما اینا کلانشیم و پارانشیم رو وصف کردن سوال در مورد حلقه دسته های اوندیع!!!!!!!!!!!! -
Amin-Mehraji خیلی ممنون
اما اینا کلانشیم و پارانشیم رو وصف کردن سوال در مورد حلقه دسته های اوندیع!!!!!!!!!!!!Mahan Xodayi
اینجام همونو نوشته ام دیگه. فیبر دیگه. -
Mahan Xodayi
اینجام همونو نوشته ام دیگه. فیبر دیگه.Amin-Mehraji ولی فیبر جزه اسکلرانشیمه نه کلانشیم!!
-
Amin-Mehraji ولی فیبر جزه اسکلرانشیمه نه کلانشیم!!
Mahan Xodayi خب مام گفتیم جمله غلطه دیگه
-
Amin-Mehraji میگن مثل اینکه جمله صحیحه!به نظر منم غلطه باید صبر کنیم ببینیم بقیه چی میگن
-
Amin-Mehraji نه جمله صحیحه!!!
-
Amin-Mehraji میگن مثل اینکه جمله صحیحه!به نظر منم غلطه باید صبر کنیم ببینیم بقیه چی میگن
خودم تا جایی که متوجه شدم رو میگم شما هم شاید ی چیزایی به ذهنتون اومد
ببینید گفته ساقه چوبی جوان از کلمه جوانش میفهمیم رشد پسین ندارد چون اگه رشد پسین داشته باشع پیراپوست ایجاد میشع و مسن میشع گیاه!
حالا چون پوست دارای کلانشیمع و این کلانشیمع زیر روپوستع پس اطراف دسته های اوندی رو کلانشیم فرا گرفته در این شکی نیست مشکل اینجاست چون گفته جوان پس حکم نمیتونیم کنیم که گیاه دولپه ای یا تک لپه ای اگه دو لپه ای باشه بله جمله صحیحه که پوست یک دسته اوند رو احاطه کرده ولی .....اگه تک لپه ای باشه چون ساقه است، دسته های اوندی یدونه نیست چندین و چند تاست پس جمله غ میشع!!!!اما وقتی جمله درست در نظر گرفته شدع منظورش دو لپه ای هست از کجا متوجه بشیم دو لپه ای منظورشع!؟؟؟؟؟؟در حالی که اشارعه ای نشدع -
Mahan Xodayi نکتش اینجاست که در ساقه تک لپه ای ضخامت پوست خیلی کمه یا اصلا پوست نداره!
و استوانه اوندی هم نداره!
و وقتی اصطلاح حلقه میاره فقط برای ساقه دولپه ایه پس جملش درسته -
Mahan Xodayi نکتش اینجاست که در ساقه تک لپه ای ضخامت پوست خیلی کمه یا اصلا پوست نداره!
و وقتی اصطلاح حلقه میاره فقط برای ساقه دولپه ایه پس جملش درستهMono تک لپه ای پوست نداره ولی بافت زمینه ای که دارع استوانه مرکزی ندارع دسته اوندی که هست توشم اوند دارع اینجا گفته دسته اوندی نه استوانه اوندی!!!!
-
Mono تک لپه ای پوست نداره ولی بافت زمینه ای که دارع استوانه مرکزی ندارع دسته اوندی که هست توشم اوند دارع اینجا گفته دسته اوندی نه استوانه اوندی!!!!
Mahan Xodayi وقتی اصطلاح حلقه ب کار میره یعنی به صورت منظم قرار گرفتن و حلقه تشکیل دادن!
اما در تک لپه ای ها حلقه ای تشکیل نمیشه -
و وقتی اصطلاح حلقه میاره فقط برای ساقه دولپه ایه پس جملش درستهMahan Xodayi نکتش اینجاست که در ساقه تک لپه ای ضخامت پوست خیلی کمه یا اصلا پوست نداره!
و وقتی اصطلاح حلقه میاره فقط برای ساقه دولپه ایه پس جملش درستهالبته اشکالاتی که از جملتون گفتم ی ور جمله اخرتون همه چیو حل میکنه!!!*
ممنون