كمك درسى يازدهم رشته رياضى
-
نظر من رو بخوای یازدهم کتاب تست گرفتن خیلی ایده خوبی نیست، از این جزوه مزوه ها و تست ها سایتا برو جلو، یا همین کارگاه نکته تست استاد ثابتی، دوازدهم از این کتاب کت و کلفتای جامع بگیر
-
برای درس فیزیک، کتاب های نشر الگو به نوشته اگر اشتباه نکنم رضا خانلو رو بخرید تستای قشنگی داره
به سان خورشید رضا خالو
-
دوستان برا آمار و هندسه بنظرتون کمک درسی چی بگیرم؟
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@Sh-E@Fatemeh_Baghaee آبی قلمچی واسه هندسه بگیر
بخدا خیلی سبز حاشیه زیاد رفته
البته وقتت رو بذاری واس صفر تا صد بهترهآمار هم خالی نگیر، گسسته و آمار گاج یا خیلی سبز بگیر البته خوشخوان خیلی مشتیه اگه میخوای درجه یک بشی
-
دوستان برا آمار و هندسه بنظرتون کمک درسی چی بگیرم؟
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@Sh-E -
@Fatemeh_Baghaee آبی قلمچی واسه هندسه بگیر
بخدا خیلی سبز حاشیه زیاد رفته
البته وقتت رو بذاری واس صفر تا صد بهترهآمار هم خالی نگیر، گسسته و آمار گاج یا خیلی سبز بگیر البته خوشخوان خیلی مشتیه اگه میخوای درجه یک بشی
-
@Fatemeh_Baghaee من برای آمار و گسسته، از جامع خیلی سبز که موضوعی هستش استفاده کردم . برای هندسه هم خیلی سبز گزینه ی مناسبیه :)
-
@Fatemeh_Baghaee من برای آمار و گسسته، از جامع خیلی سبز که موضوعی هستش استفاده کردم . برای هندسه هم خیلی سبز گزینه ی مناسبیه :)
-
@Sh-E ى سوال من برا هندسه پارسال الگو گرفتم شما كه گفتى خيلى سبز بگيرم يعنى بنظرت اون بهتر از الگوعه؟
-
@Fatemeh_Baghaee من کتاب کمک آموزشی هندسه تا حالا استفاده نکردم . اینم از روی دوستام گفتم . البته بچه ها از میکرو طلایی گاج هم استفاده میکردن