همون اعصاب لوله گوارش
-
آها فهمیدم چطور بگم همون شکل، نامگذاری رو ببین لایه ماهیچه ای اونوره اصلاااا

الان أین ماهیچه اون ماهیچه نیست که
-
خب من این رو از معلمم میپرسم و جواب رو تو همین تاپیک میگم چون ظاهرا نمیشه با دانسته های نظام جدید جواب داد، ( خودمم ن جدیدم ) واسه همین از معلمم میپرسم،
-
mj323
دوست عزیز نمی دونم معلم محترم مدرستون دقیقا چی بهتون گفتن ولی تدریس چندین استاد رو دیدم که گفتن اون تصویر فقط مخاط نیست -
سلام، یه سوال تو تاپیک زیست دونی پرسیده بودم، بعد الان جوابا رو دیدم خب یه مقدار بد رسوندم فکر کنم
عصب، تو لایه ی ماهیچه ای و زیر مخاط هم نداریم، عصب بحثش جداست، همون ۴۳ جغت عصب دستگاه مرکزی😐شبکه ی عصبی منظورم بوده که با توجه به کتاب نظام جدید میپرسم سوالم رو،
برای بار دوم میپرسم🙃

اینجا تو این شکل درباره ی شبکه ی عصبی زیر مخاط و ماهیچه ای گفته حالا این👇👇

این شکل، قطعا مخاطه و توش شکی نیس، حالا اینجا هم دقیقن زده شبکه یاخته های عصبی، الان تکلیف چیه؟ دارد یا ندارد؟
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
@دانشجوی-پزشکیmj323 ببینید اینجا منظورش از شبکه عصبی تو مخاط نیست بلکهـمخاط ماهیچه دارع که از زیر مخاط عصب کنترلش میکنه همین
-
بله حق با شماست من این فیلم رو ندیدم، همون گفتار دو رو روی این اعمال کردم ، پس الان نتیجه این شد که شبکه ی عصبی نداریم ولی رشته ی عصبی داریم؟؟
-
H_R
Mahan Xodayi
ممنون -
H_R شاید باورت نشه:grinning_face_with_smiling_eyes: استاد امینی در تست شماره پنج فیزیولوژی میگن در لایه بیرونی و زیر مخط روده باریک رشته های عصبی دیده میشود