زیست دهم
-
سلام دوست عزیز
در جانورانی که قلب لوله ای دارند جهت حرکت مواد (خون و یا لنف) از انتهای بدن به سمت سر جانور هست -
پری ناز نکات شکل:
** باب کبدی فقط خون لوله گوارش رو نمیبرع دستگاه گوارش رو هم جمع میکنه! یادتون نرع لوله گوارش و دستگاه گوارش یکی نیست، و اینکه شبکه مویرگی در اطراف روده باریک بیشترع چوپ اونجا جذب اصلی رو دارع! حتی سیاهرگ باب اندام لنفی رو هم خونشو جمع میکنه منظور طحالع که بزرگترین اندام لنفیع در بدنع، سیاهرگ باب یک شاخه است وارد کبد میشع و توی کبد دو شاخه میشع از کبد دو شاخه خارج میشع بانام دیگه به اسم فوق کبدی ینی به کبد یک سیاهرگ وارد و دو سیاهرگ خارج میشود،خون پانکراس با یک رگ کوچک مشترک با معده وارد به باب میریزع ولی معده با یک رگ دیگه ای هم که مشترکع با طحال به باب میریزد!***
در روده بزرگ هم خون جمع باب کبدی میشود،
یادتون نرع اینجا از پانکراس جذبی اتفاق نیافته هااا بلکه زوائد خونی رو باب کبدی از پانکراس گرفته!!!!!
فعلا همینا به ذهنم میرسع!!!
اها در پاایین معده بیشتر تجمع باب کبدی رو میبینیم تا اوایل معده!!!!!Mahan Xodayi در زیست دهم گفته است:
پری ناز نکات شکل:
** باب کبدی فقط خون لوله گوارش رو نمیبرع دستگاه گوارش رو هم جمع میکنه! یادتون نرع لوله گوارش و دستگاه گوارش یکی نیست، و اینکه شبکه مویرگی در اطراف روده باریک بیشترع چوپ اونجا جذب اصلی رو دارع! حتی سیاهرگ باب اندام لنفی رو هم خونشو جمع میکنه منظور طحالع که بزرگترین اندام لنفیع در بدنع، سیاهرگ باب یک شاخه است وارد کبد میشع و توی کبد دو شاخه میشع از کبد دو شاخه خارج میشع بانام دیگه به اسم فوق کبدی ینی به کبد یک سیاهرگ وارد و دو سیاهرگ خارج میشود،خون پانکراس با یک رگ کوچک مشترک با معده وارد به باب میریزع ولی معده با یک رگ دیگه ای هم که مشترکع با طحال به باب میریزد!***
یادتون نرع اینجا از پانکراس جذبی اتفاق نیافته هااا بلکه زوائد خونی رو باب کبدی از پانکراس گرفته!!!!!
اها در پاایین معده بیشتر تجمع باب کبدی رو میبینیم تا اوایل معده!!!!!یادم رفت بگم مسیر خروج خون رو
سیاهرگ باب—> کبد —> بزرگ سیاهرگ زیرین —> دهلیز راست —> بطن راست —> سرخرگ ششی—>شش و تهویه میشود —> چهار سیاهرگ ششی—> دهلیز چپ—> بطن چپ—> سرخرگ ائورت—> گردش عمومی√ -
Mahan Xodayi در زیست دهم گفته است:
پری ناز نکات شکل:
اها در پاایین معده بیشتر تجمع باب کبدی رو میبینیم تا اوایل معده!!!!!یادم رفت بگم مسیر خروج خون رو
سیاهرگ باب—> کبد —> بزرگ سیاهرگ زیرین —> دهلیز راست —> بطن راست —> سرخرگ ششی—>شش و تهویه میشود —> چهار سیاهرگ ششی—> دهلیز چپ—> بطن چپ—> سرخرگ ائورت—> گردش عمومی√Mahan Xodayi سلام شما چه جوری نکات رو این قدر خوب بلدین ؟ به خاطر آلاء؟به خاطر دبیر های خوب مدرسه؟ ما که دبیرمون تا جایی که یادمه همش ناراحت بود و خودش می گفت که دبیر زیست نشین.
-
Mahan Xodayi سلام شما چه جوری نکات رو این قدر خوب بلدین ؟ به خاطر آلاء؟به خاطر دبیر های خوب مدرسه؟ ما که دبیرمون تا جایی که یادمه همش ناراحت بود و خودش می گفت که دبیر زیست نشین.
پری ناز من با الا حدود سه ماهه اشنا شدم:)
اما دلیل نکات یادم میمونه روزانه خوندنع !!حتی اگع ی روز نتونم هیچ درسی بخونم زیستو لاعقل سی تستو میزنم! -
پری ناز من با الا حدود سه ماهه اشنا شدم:)
اما دلیل نکات یادم میمونه روزانه خوندنع !!حتی اگع ی روز نتونم هیچ درسی بخونم زیستو لاعقل سی تستو میزنم! -
Mahan Xodayi سلام ویتامین B12 رو من تو کتاب فقط برای روده ی باریک دیدم که جذب می شه. ولی باز توی یه جا دیدم که گفته بود تو روده ی بزرگ هم جذب میشه. به نظر شما این درسته؟ اگه بله با استناد به کدوم بخش کتاب؟
تجربیا -
Mahan Xodayi سلام ویتامین B12 رو من تو کتاب فقط برای روده ی باریک دیدم که جذب می شه. ولی باز توی یه جا دیدم که گفته بود تو روده ی بزرگ هم جذب میشه. به نظر شما این درسته؟ اگه بله با استناد به کدوم بخش کتاب؟
تجربیا -
پری ناز تو روده باریک ویتامین B12 که خوردیم جذب میشه ، تو روده بزرگ هم جذب ویتامین ب ۱۲ داریم ، ویتامین ب ۱۲ هایی که توسط باکتری های مفید روده بزرگ ساخته میشه و همونجا (روده بزرگ)جذب میشه ، البته این مقدارش خیلی کمه
-
سلام میشه نکات این تصویر رو بگین
Mahan Xodayi
تجربیا -
Mahan Xodayi
تجربیاشما کلیپ های عاقای موقاری و ندیدین؟
-
پری ناز پیشنهاد میکنم حتمن ببینید حتی شده تحلیل شکل ها اینجوری فقط نکاتو حفظ میکنین ولی اونجوری مفهمومی میفهمینش
-
تجربیاپری ناز جذب این ویتامین به بدن انسان فقط توی روده باریک اما جذبش در بدن انسان دو محل دیده میشع
اول:در روده باریک به سلول ها که عملکردشو در جریانید که به خون سازی کمک میکند
دوم:در روده بزرگ میباشد اما در روده بزرگ توسط سلول های انسان نیست بلکه ما توی روده بزرگ ما ی سری از باکتری ها همزیستی داریم اون باکتری ها با مصرف سلولز چون همون طور که در جریانید انسان قادر به ساخت سلولاز نیست ولی در روده بزرگ باکتریع سلولاز رو ترشح و سلولز رو ابکافت می کنه غذا رسانی میکنه به خودش حالا در عوض این کار ما برامون ویتامینB12میدع که درسته اندکع ولی باید جذبش شع -
Mono اب یون و ی سری چیزایی که باکتری عای همزیست روده بزرگ ترسح میکنن
-
Mahan Xodayi
تجربیاپری ناز #نکات شکل:
پارامسی اغازی تک سلولی میباشد اما دقت کنید همه اغازی ها تک سلولی نیستن!
پارامسی گوارش درون سلولی دارع و کریچه دفعی غذایی و گوارش دارد منفذ دفعی دارد فاقد لوله گوارش و تنظیم اسمزی از طریق کریچه انقباضی میباشد
پارامسی مژک دارد نه تاژک اینو یادتون نرع تاژک هایی که حتی توی حفره دهانیش هم هست به انتقال موادغذایی به داخل بدن نقش دارع ولی مژک های اطراف بدن به حرکت پارامسی کمک می کند!!
در پارامسی وقتی که لیزوزیم ها میخوان برن به کریچه غذایی ملحق بشن باعث افزایش غشا میشن پش مساحت غشای کریچه گوارش بزرگ تر از کریچه غذایی اما چرا!؟؟؟چون لیزوزیم با اندوسیتوز به کریچه غذایی ملحق شدع غشایی خودشم به غشایی کریچه اضافه کرده**
تنفس پارامسی با انتشارع
نحوه گوارش پارامسی مثل اسنفج میباشد کع اسفنج سامانه گردش مواد یاخته یقه دار با تاژک دارد دریته مثل هم کریچه گوارش دارن ولی پارامسی مژک دا رع اسنفج تآژک.... -
Mono اب یون و ی سری چیزایی که باکتری عای همزیست روده بزرگ ترسح میکنن
Mahan Xodayi چی؟
-
Mahan Xodayi چی؟
Mono عرض کردین در روده بزرگ فقط اب و یون جذب میشع گفتم موادی که باکتری همزیست روده بزرگ ترشح میکنه هم جذب میشع