معرفی یک کتاب تست خوب برای ریاضی
-
FaMi بله فکر میکنم،
مدیر دمت گرم یه راهنمایی کن
@M-anSEPEHR ALIZADEH ببخشید میشه درباره راه ابریشم بیشتر توضیح بدین؟ جامع هستش؟ من یازدهم تجربیم و یه کتاب جامع ریاضی میخوام ولی نمیدونم چی بگیرم
-
SEPEHR ALIZADEH ببخشید میشه درباره راه ابریشم بیشتر توضیح بدین؟ جامع هستش؟ من یازدهم تجربیم و یه کتاب جامع ریاضی میخوام ولی نمیدونم چی بگیرم
Chekav Chekav https://alaatv.com/product/347
آموزش کامل ریاضی کنکور واس بچه های گل تجربی است -
Chekav Chekav https://alaatv.com/product/347
آموزش کامل ریاضی کنکور واس بچه های گل تجربی استSEPEHR ALIZADEH سلام.بچه ها من تماس گرفتم الا از پشتیبانیشون پرسدم.گفتن این روش خوبی نیست .گفتن راه ابریشم برای اولین بار خوندن درس مناسب نیست.یعنی باید اول کتاب رو دانش اموز مسلط باشه و بعد بره سراغ اون .
بنابراین کسی میتونه بگه نشر الگو بهتر هست یا خیلی سبز ?ریاضی دهم منظورم هست -
SEPEHR ALIZADEH سلام.بچه ها من تماس گرفتم الا از پشتیبانیشون پرسدم.گفتن این روش خوبی نیست .گفتن راه ابریشم برای اولین بار خوندن درس مناسب نیست.یعنی باید اول کتاب رو دانش اموز مسلط باشه و بعد بره سراغ اون .
بنابراین کسی میتونه بگه نشر الگو بهتر هست یا خیلی سبز ?ریاضی دهم منظورم هستFaMi گفتم که عزیز، اگه واست کلاس مهمه آره خوب نیس، ولی اگه کنکور مهمه، همون کافیه، باز میل خودته، من بین خیلی سبز و الگو میگم الگو
-
سلام بچه ها من دانش اموز پایه دهم تجربی بودم(میرم یازدهم )
همونططور که همه اطلاع دارید تقریبا نصف مدارس انلاین بود و معلم ریاضی ما هم از این وضعیت استفاده کرد و نیمه دوم کتاب رو تقریبا هیچی بهمون درس نداد.من از فیلم های اقای امینی راد استفاده کردن.خیلی خوب بود فقط واقعا ناقص بود.مشاور بهم کتاب تست نردبام رو معرفی که سطحش نسبت به بقیه میشه گفت بالاتر هست و برای من که بحث اموزشم هنوز تکمیل نشده بود مناسب نبود.حالا یک پکیج خوب تهیه کردم.میخوام ریاضی.دهم و یازدهم رو با اون بخونم.البته اول دهم.میخواستم یک کتاب تست هم تهیه کنم و در کنارش بزنم.یکی از افراد با تجربه تو این زمینه گفتن که نشر الگو یا خیلی سبز بخرم.حالا چند تا سوال دارم:
1)کدومشون واقعا از لحاظ سطح سوالات و پوشش تمام تیپ های تست بهتر هست?
2)کتاب تست خیلی سبز همونی هست که روی جلدش استیکر هست?با شگفت انگیز فرق داره دیگه?
ممنون میشم کمکم کنید🙏🌸
ریاضیا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاءFaMi سلام عزیز من دهم خیلی سبز داشتم ویازدهم الگو ولی ب نظر من الگو سوالای خوبی داره ولی بازم مثلا تو مبحث امار احتمال یازدهم من بین الگو و سیرتاپیاز .. سیر تاپیازو زدم خیلی بهتر بود
ولی در کل الگو سوالاش خوبن تو اکثر فصلها -
FaMi سلام عزیز من دهم خیلی سبز داشتم ویازدهم الگو ولی ب نظر من الگو سوالای خوبی داره ولی بازم مثلا تو مبحث امار احتمال یازدهم من بین الگو و سیرتاپیاز .. سیر تاپیازو زدم خیلی بهتر بود
ولی در کل الگو سوالاش خوبن تو اکثر فصلها -
FaMi گفتم که عزیز، اگه واست کلاس مهمه آره خوب نیس، ولی اگه کنکور مهمه، همون کافیه، باز میل خودته، من بین خیلی سبز و الگو میگم الگو
-
FaMi بله فکر میکنم،
@M-anSEPEHR ALIZADEH در معرفی یک کتاب تست خوب برای ریاضی گفته است:
FaMi بله فکر میکنم،
@M-anدر مورد آپدیت راه ابریشم ؟
بله به تمام کسانی که از قبل و بعد از این راه ابریشم رو تهیه کنن آپدیتش هدیه میشه
-
یه مورد دیگه هم هست وقتی شما راه ابریشمی بشید اصلا نیاز به کتاب دیگه ای ندارید
کلی تست داخل مجموعه هست که فایل PDF ش بهتون داده میشه -
نشرالگو سوالای قشنگی داره ولی خیلی سبز بهتره
بله کتاب تست خیلی سبز همونه -
نشرالگو سوالای قشنگی داره ولی خیلی سبز بهتره
بله کتاب تست خیلی سبز همونه -
saaaionadms شما از چه لحاظی این رو میگید?
FaMi
نشرالگو برای کتاب تست اول یا اموزش خوب نیست
درسنامه خوبی نداره (برعکس خیلی سبز) و بنظرم پاسخنامه تشریحیشم خوب نیست
خیلی سبز سوالاش در عین قشنگ بودن تست اموزشی محسوب میشه
مثلن اگه بخوایم امتیاز بدیم
اگه امتیاز سوال نشر 8 باشه برا خیلی سبز 7 عه
ولی درسنامه و پاسخنامه خیلی سبز اگه 8 باشه برا نشر الگو 4-5 عه -
FaMi
نشرالگو برای کتاب تست اول یا اموزش خوب نیست
درسنامه خوبی نداره (برعکس خیلی سبز) و بنظرم پاسخنامه تشریحیشم خوب نیست
خیلی سبز سوالاش در عین قشنگ بودن تست اموزشی محسوب میشه
مثلن اگه بخوایم امتیاز بدیم
اگه امتیاز سوال نشر 8 باشه برا خیلی سبز 7 عه
ولی درسنامه و پاسخنامه خیلی سبز اگه 8 باشه برا نشر الگو 4-5 عه -
FaMi
درکل بله
ولی اگه خواستین بیشتر از یکی کتاب کار کنین حتمن بعدش نشر عالیه -
FaMi
درکل بله
ولی اگه خواستین بیشتر از یکی کتاب کار کنین حتمن بعدش نشر عالیه -
saaaionadms مرسی ازتون.رفتم کتابفروشی.حق با شما بود.واقعا نشر الگو تو زمینه پاسخ نامه و درسنامه ضعیف هست و بیشتر روی تست تمرکز کرده برای من که میخوام خودم کارکنم و راهنما ندارم خیلی سبز بهتر هست.منم خیلی سبز خریدم😉
FaMi
خیلی هم عالی
موفق باشید ( :