عربی ناصح زاده
-
@Sahar-tuo فیلمارو از ابتدا پیش برین . خودشون آموزش هم دارن . جزوه ی معلم رو بذارین کنار ... این یکی به درد بخور تره !
-
اون کتاب اسمش جمع بندیه ولی مطمئن باش از اون کاملتر هیچ جا پیدا نمیکنی :)
-
بچه ها برا عربی به نظرتون بخوام بخونم چیکار کنم؟
اول کامل بخونم خودم از روی جزوه معلم و کتاب اموزشی و بعد تو عید برا جمع بندی از اقای ناصح زاده استفاده کنم یا ن از همین ابتدا؟
اخه کتابشون جمع بندی کنکور بود منم کنکوری ۱۴۰۰ از الان مناسبه بخونم؟ تمام نکات رو گفتن؟@Sahar-tuo سلام دوست عزیز منم 1400 کنکور دارم ولی بهتر از استاد ناصح زاده پیدا نکردم
واقعا جاممع و کامل میگن همه چیزو -
@Sahar-tuo سلام دوست عزیز منم 1400 کنکور دارم ولی بهتر از استاد ناصح زاده پیدا نکردم
واقعا جاممع و کامل میگن همه چیزوHoorieh sh شما اون وقت چطوری استفاده میکنید؟
اول یه دور خود کتابو و تمرین هارو میخونید بعد فیلم هارو میبینید ؟ -
Hoorieh sh شما اون وقت چطوری استفاده میکنید؟
اول یه دور خود کتابو و تمرین هارو میخونید بعد فیلم هارو میبینید ؟@Sahar-tuo در عربی ناصح زاده گفته است:
اول یه دور خود کتابو و تمرین هارو میخونید بعد فیلم هارو میبینید ؟فیلمهارو کامل ببین
تمرین های کتاب برات اب خوردن میشه -
@Sahar-tuo در عربی ناصح زاده گفته است:
اول یه دور خود کتابو و تمرین هارو میخونید بعد فیلم هارو میبینید ؟فیلمهارو کامل ببین
تمرین های کتاب برات اب خوردن میشه -
Fragile ینی هم کلمات و هم متن درسو گفتند؟
اونم از متن درس و کلماتم از ایشون تماشا کنم؟
چون نمیخوام زیاد طول بکشه یه بار جدا باایشون یه بارم جدا خودم بخونم☹ -
اول یه دور خود کتابو و تمرین هارو میخونید بعد فیلم هارو میبینید ؟@Sahar-tuo من رسما فقط یبار کتابارو میخونم اونم تو زمان مدرسه وقتی معلم پرسشی امتحانی چیزی میزاره بعدش اینقدر تکرار میشه برات تو تستها و تو کلیپ ها که خودت ببینیشون یادت میاد
-
Fragile ینی هم کلمات و هم متن درسو گفتند؟
اونم از متن درس و کلماتم از ایشون تماشا کنم؟
چون نمیخوام زیاد طول بکشه یه بار جدا باایشون یه بارم جدا خودم بخونم☹@Sahar-tuo
استاد ناصح زاده کتاب خودشونو درس میدن که کاملا مبنای تستی داره ولی خوب کامل و جامع چون وقتی ترجمه رو میگن تو حل تستا دیگه مشکلی نداری و قواعدم که عالی میگن :)