زبان کنکور
-
سلام دوستان
ی مشکلی دارم تو زبان ک گیر کردم
ممنون میشم اگ راهکار خوبی دارید بگید
من زبان انگلیسیم صفر ک نه زیرهه صفره و افتضااااح
و میخاستم کلا بیخیالش بشم و تو کنکور کلا نزنمش چون اگ بزنم قطططعا منفی میزنم چون هیچی نمیدونم
به نظرتون میتونم زبانم و خودم تقویت کنم ک بتونم و حداقل چن درصد بتونم تو کنکور بزنم و صفر نباشه درصدم یا نه؟؟؟؟
میشه این یان من همچنان در فکر نزدنش تو کنکور باشم؟
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
ی مشکلی دارم تو زبان ک گیر کردم
ممنون میشم اگ راهکار خوبی دارید بگید
من زبان انگلیسیم صفر ک نه زیرهه صفره و افتضااااح
و میخاستم کلا بیخیالش بشم و تو کنکور کلا نزنمش چون اگ بزنم قطططعا منفی میزنم چون هیچی نمیدونم
به نظرتون میتونم زبانم و خودم تقویت کنم ک بتونم و حداقل چن درصد بتونم تو کنکور بزنم و صفر نباشه درصدم یا نه؟؟؟؟
میشه این یان من همچنان در فکر نزدنش تو کنکور باشم؟
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
دانش-آموزان-آلاءzzz r لغت بخون تا میتونی و اینکه مرورشون کن لغت بلد باشی بالای 50 میزنی
-
zzz r لغت بخون تا میتونی و اینکه مرورشون کن لغت بلد باشی بالای 50 میزنی
Fateme Sharifi در زبان کنکور گفته است:
خب من حتی لغتم ک بخونم گرامر و دیگ هیچییی
و وقتی نمیتونم خیلیی وقتا صورت سوالو بفهمم دیگ لغت بکارم میاد؟؟؟ -
Fateme Sharifi در زبان کنکور گفته است:
خب من حتی لغتم ک بخونم گرامر و دیگ هیچییی
و وقتی نمیتونم خیلیی وقتا صورت سوالو بفهمم دیگ لغت بکارم میاد؟؟؟zzz r دوست عزیز آلایی . شما اگر لغت ها رو خوب کار کنی ، میتونی بفهمی صورت سوال چ می گه . کلا در همه زبان ها تا زمانی که لغتی بلد نباشی جمله و دستور زبان به کارت نمی یاد .
پــس تنها کاری که باید بکنی اینکه تا می تونی روی لغت کار کنی . نمیشه و نمی تونم هم نداریم . چون ما آلایی ها عالی هستیم .
امیدوارم مـــــــوفق باشــــــــی
-
zzz r دوست عزیز آلایی . شما اگر لغت ها رو خوب کار کنی ، میتونی بفهمی صورت سوال چ می گه . کلا در همه زبان ها تا زمانی که لغتی بلد نباشی جمله و دستور زبان به کارت نمی یاد .
پــس تنها کاری که باید بکنی اینکه تا می تونی روی لغت کار کنی . نمیشه و نمی تونم هم نداریم . چون ما آلایی ها عالی هستیم .
r sh در زبان کنکور گفته است:
zzz r دوست عزیز آلایی . شما اگر لغت ها رو خوب کار کنی ، میتونی بفهمی صورت سوال چ می گه . کلا در همه زبان ها تا زمانی که لغتی بلد نباشی جمله و دستور زبان به کارت نمی یاد .
مرسیی از راهنماییت
اینکارو پس شرو میکنم -
r sh در زبان کنکور گفته است:
مرسیی از راهنماییت
اینکارو پس شرو میکنم