اشتباه در ثبت نام کنکور سراسری 99
-
سلام بچه ها
من 4 ساله پشت کنکورم . امسال کتابای نظام جدیدو خریدم و تاالان کتابای نظام جدیدو خوندم برا کنکور 99 . متاسفانه و بدبختانه موقع تبت نام متصدی به اشتباه نظام امتحانی منو قدیم ثبت کرده
و من خییلی دیر متوجه این اشتباه شدم . تو سایت سازمان سنجش درخواست فرستادم گفت که باید یه درخواست کتبی بفرستی و موقع دادن کارت ورود ب جلسه به باجه رفع نقص مراجعه کنی احتمال داره برات عوضش کنن
دوستان سوالم اینه
احتمالش هست سوالات امتحانی منو عوض کنن؟ یعنی از قدیم به جدید تغییر بدن
من واقعا شب و روز ندارم هرروز زنگ میزنم سازمان سنجش . اخه چطور یه هفته مونده به کنکور میخان سوالات امتحانی منو عوض کنن؟ مگه سوالا چاپ نشده؟
لطفا اگه کسی رو تو اطرافیانتون دیدین ک این مشکل براش پیش اومده یا خودتون اطلاعی دارین منو راهنمایی کنین . استرس همه وجودمو گرفته . تصورش برام وحشتناکه بخوام پشت کنکور بمونم باز (میشه 5 سالللللللل) لطفا راهنمایی کنین لطفااا -
سلام بچه ها
من 4 ساله پشت کنکورم . امسال کتابای نظام جدیدو خریدم و تاالان کتابای نظام جدیدو خوندم برا کنکور 99 . متاسفانه و بدبختانه موقع تبت نام متصدی به اشتباه نظام امتحانی منو قدیم ثبت کرده
و من خییلی دیر متوجه این اشتباه شدم . تو سایت سازمان سنجش درخواست فرستادم گفت که باید یه درخواست کتبی بفرستی و موقع دادن کارت ورود ب جلسه به باجه رفع نقص مراجعه کنی احتمال داره برات عوضش کنن
دوستان سوالم اینه
من واقعا شب و روز ندارم هرروز زنگ میزنم سازمان سنجش . اخه چطور یه هفته مونده به کنکور میخان سوالات امتحانی منو عوض کنن؟ مگه سوالا چاپ نشده؟
لطفا اگه کسی رو تو اطرافیانتون دیدین ک این مشکل براش پیش اومده یا خودتون اطلاعی دارین منو راهنمایی کنین . استرس همه وجودمو گرفته . تصورش برام وحشتناکه بخوام پشت کنکور بمونم باز (میشه 5 سالللللللل) لطفا راهنمایی کنین لطفااا -
سلام بچه ها
دوستان سوالم اینه
لطفا اگه کسی رو تو اطرافیانتون دیدین ک این مشکل براش پیش اومده یا خودتون اطلاعی دارین منو راهنمایی کنین . استرس همه وجودمو گرفته . تصورش برام وحشتناکه بخوام پشت کنکور بمونم باز (میشه 5 سالللللللل) لطفا راهنمایی کنین لطفاااSEPIDEH 0 به نظرمتو خیلیی زحمت وشیدی این چن یال و داشتی میخوندی و اینکه اشتباه از تو نبوده سرسری از کنارش نگزر ک خیلیی شاید پشیمون بشی برو اداه سنجش یا هرچی ک ب این ربط داره اونجا ها درخاستت و بده و الکی از اشتبااشون نگزر ک خودت بد میبینی
همین سرسری گرفتن تو باعث میشا ک خیلی دنبال کارت نباشن
من تجربه کردم اینو نه ولی مشابه اینو اگ شل بگیری براشون مهم نیس کارت
موفف باشی -
SEPIDEH 0 به نظرمتو خیلیی زحمت وشیدی این چن یال و داشتی میخوندی و اینکه اشتباه از تو نبوده سرسری از کنارش نگزر ک خیلیی شاید پشیمون بشی برو اداه سنجش یا هرچی ک ب این ربط داره اونجا ها درخاستت و بده و الکی از اشتبااشون نگزر ک خودت بد میبینی
همین سرسری گرفتن تو باعث میشا ک خیلی دنبال کارت نباشن
من تجربه کردم اینو نه ولی مشابه اینو اگ شل بگیری براشون مهم نیس کارت
موفف باشیzzz r
عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت
باور کن درخواست فرستادم چندین بار
زنگ زدم
درخواست کتبی فرستادم
اخه من شهرسانم اداره سنجش اینجا نیست که
یا هست؟
برم اموزش پرورش؟ واقعا نمیدونم باید به کجا مراجعه کنم؟
باور کن از استرس دارم میمیرم تصورشم وحشتناکه بخوام پشت بمونم
الان 1 ماهه دنبالشم فعلا جواب قطعی نگرفتم -
zzz r
زنگ زدم
درخواست کتبی فرستادم
یا هست؟
الان 1 ماهه دنبالشم فعلا جواب قطعی نگرفتمSEPIDEH 0 در اشتباه در ثبت نام کنکور سراسری 99 گفته است:
zzz r
زنگ زدم
درخواست کتبی فرستادم
یا هست؟
الان 1 ماهه دنبالشم فعلا جواب قطعی نگرفتمراستش من نمیدونم دقیقا کدوم شهر؟؟
ببین ی سرچ بزن اداره سنج و اموزش پرورش شهرتون و پیدا کن زنگ و اینا فایده نداره باید بری اونجا مخصوصا همراه ی بزرگ تر مثل پدرت
اگه جدی و مصمم باهاشون برخورد نکنی اصن محل نمیدن دیدم ک میگم
بشین تمام اداره هایی ک میتونه به دردت بخوره تو شهرت پیدا کن و واقعا برو درخاستت و بده
نمیدونم دقیق اینو ولی حتی میتونی شکایتم بکنی چون اشتباهه اونا بوده نه تو این تویی ک ی سالت هدر میره نه تو
پیگیرش باش حتما
خوشحال میشم کارت درست بشه -
SEPIDEH 0 در اشتباه در ثبت نام کنکور سراسری 99 گفته است:
zzz r
زنگ زدم
درخواست کتبی فرستادم
یا هست؟
الان 1 ماهه دنبالشم فعلا جواب قطعی نگرفتمراستش من نمیدونم دقیقا کدوم شهر؟؟
ببین ی سرچ بزن اداره سنج و اموزش پرورش شهرتون و پیدا کن زنگ و اینا فایده نداره باید بری اونجا مخصوصا همراه ی بزرگ تر مثل پدرت
اگه جدی و مصمم باهاشون برخورد نکنی اصن محل نمیدن دیدم ک میگم
بشین تمام اداره هایی ک میتونه به دردت بخوره تو شهرت پیدا کن و واقعا برو درخاستت و بده
نمیدونم دقیق اینو ولی حتی میتونی شکایتم بکنی چون اشتباهه اونا بوده نه تو این تویی ک ی سالت هدر میره نه تو
پیگیرش باش حتما
خوشحال میشم کارت درست بشه