تفاوت کتاب های شیمی کنکور98 با 1400
-
کتاب شیمی کنکور 98 چقدر برای 1400 قابل استفادست؟چون من تغییرات خاصی احساس نکردم واقعا
-
کتاب شیمی کنکور 98 چقدر برای 1400 قابل استفادست؟چون من تغییرات خاصی احساس نکردم واقعا
-
شیمی خیلی تفاوت داره جز mc2 که حذف شده فک کنم در کل میشه استفاده کرد
-
شیمی خیلی تفاوت داره جز mc2 که حذف شده فک کنم در کل میشه استفاده کرد
zeinabmaghsoudi مگه رابطه اینشتین حذف شده؟
-
zeinabmaghsoudi مگه رابطه اینشتین حذف شده؟
Fatemeh Mohammadi 1 کتاب دهم تغییراتی داشته و مباحثی از جمله رابطه انیشتین حذف شده ولی برای کنکور 1401 نه کنکور 1400
شیمی برای 1400 هیچ تغییر خاصی نکرده و میتونید همون منابع 98 رو استفاده کنید -
Fatemeh Mohammadi 1 کتاب دهم تغییراتی داشته و مباحثی از جمله رابطه انیشتین حذف شده ولی برای کنکور 1401 نه کنکور 1400
شیمی برای 1400 هیچ تغییر خاصی نکرده و میتونید همون منابع 98 رو استفاده کنیدMohammad 2 ممنون..میشه منبع های خوب تست رو هم بگید؟من خودم قبلا میکرو طبقه بندی پایه و دوازدهم استفاده کردم راضی بودم ولی برای تست منابع دیگه هم لازم دارم
-
Mohammad 2 ممنون..میشه منبع های خوب تست رو هم بگید؟من خودم قبلا میکرو طبقه بندی پایه و دوازدهم استفاده کردم راضی بودم ولی برای تست منابع دیگه هم لازم دارم
Fatemeh Mohammadi 1
کتاب های مبتکران بهمن بازرگان خوبه برای تست البته من خودم ندارم ولی تعریفشو زیاد شنیدم -
Fatemeh Mohammadi 1
کتاب های مبتکران بهمن بازرگان خوبه برای تست البته من خودم ندارم ولی تعریفشو زیاد شنیدم@Infinitie-A مبتکران شنیدم خیلی مباحثو سخت میگه و خارج از کتاب و از سطح کنکور بالاتره دانشجوی شیمی بودم چون دوستام مباحث جدید رو میگفتن قبلا تو مبتکران دیدن
-
@Infinitie-A مبتکران شنیدم خیلی مباحثو سخت میگه و خارج از کتاب و از سطح کنکور بالاتره دانشجوی شیمی بودم چون دوستام مباحث جدید رو میگفتن قبلا تو مبتکران دیدن
Fatemeh Mohammadi 1
خب اره اینم هست
ولی خب درسنامه اش واقعا کامله کامله
ولی چیزی که میگید درسته -
@Infinitie-A مبتکران شنیدم خیلی مباحثو سخت میگه و خارج از کتاب و از سطح کنکور بالاتره دانشجوی شیمی بودم چون دوستام مباحث جدید رو میگفتن قبلا تو مبتکران دیدن
Fatemeh Mohammadi 1
تستاش سخت هست ولی چیزی خارج از کتاب نداره .
من مبتکران دارم راضی ام واقعن -
@Infinitie-A تست بیشتر مد نظرمه چون هم فیلم های آلا رو میبینم هم درسنامه میکرو و خود کتاب خیلی برام خوب بوده و راحتم با درسنامه ولی تستای بیشتری میخوام
-
Fatemeh Mohammadi 1
تستاش سخت هست ولی چیزی خارج از کتاب نداره .
من مبتکران دارم راضی ام واقعنsaaaionadms کدوم جلدشوبگیرم؟ چون شنیدم فیل داره یه تک جلدی و یه دو جلدی
-
saaaionadms کدوم جلدشوبگیرم؟ چون شنیدم فیل داره یه تک جلدی و یه دو جلدی
Fatemeh Mohammadi 1
فیل که برای جمع بندیه
شما که تست مدنظرتونه همون دوجلدیش رو بگیرین -
Fatemeh Mohammadi 1
فیل که برای جمع بندیه
شما که تست مدنظرتونه همون دوجلدیش رو بگیرینsaaaionadms اوکی ممنون
-
Mohammad 2 ممنون..میشه منبع های خوب تست رو هم بگید؟من خودم قبلا میکرو طبقه بندی پایه و دوازدهم استفاده کردم راضی بودم ولی برای تست منابع دیگه هم لازم دارم
Fatemeh Mohammadi 1 اگه فقط تست میخواید موج آزمون نشر الگو خیلی خوبه
-
Fatemeh Mohammadi 1 اگه فقط تست میخواید موج آزمون نشر الگو خیلی خوبه
Mohammad 2 ممنون