ی عدد سوال...
-
کتاب ماله امساله؟
-
عکس پاسخنامه سروتهه متاسفانه نمیتونم بخونم
ولی اینو میدونم که تو کتابای ما که پشت کنکوریه نظام جدیدیم اول شاهدان و گواهان بود بعد نامه اعمال
واسه اونااییکه امسال کنکور دارن کتاب درسی نوشته بود اول نامه اعمال بعد شاهدان و گواهان
شاید کتابتون واسه چاپ قبلیاست -
ولی اینو میدونم که تو کتابای ما که پشت کنکوریه نظام جدیدیم اول شاهدان و گواهان بود بعد نامه اعمال
واسه اونااییکه امسال کنکور دارن کتاب درسی نوشته بود اول نامه اعمال بعد شاهدان و گواهان
شاید کتابتون واسه چاپ قبلیاست@nazi-salehi اره کتاب دهم من چاپ ۹۷
-
شاید کتابتون واسه چاپ قبلیاست -
این احتمالا همونظوری که دوستم @nazi-salehi گفتن احتمالا مال چاپ قدیم هست بر اساس چاپ جدید این تست غلط محسوب میشه
-
Hoorieh Shojaee منم کتابم قدیمیه همینجوری میشه ،این تستا واسه ما اشتباه حساب میشن
-
@nazi-salehi اره کتاب دهم من چاپ ۹۷
Hoorieh Shojaee کنکوری 1400؟یا 99؟
-
Hoorieh Shojaee منم کتابم قدیمیه همینجوری میشه ،این تستا واسه ما اشتباه حساب میشن
-
@haniehno منم پشت کنکوری نظام جدیدم
ولی خب الان چی؟کدومو باید بگیریم؟
اول شاهدان و گواهان بعد دادن نامه اعمال نوشته -
بر اساس کنکور امسال باید در نظر بگیرید که : اول دادن نامه ی اعمال بعد حضور شاهدان و گواهان
در اصل هم همینه
MAHSAA26
@haniehno -
بر اساس کنکور امسال باید در نظر بگیرید که : اول دادن نامه ی اعمال بعد حضور شاهدان و گواهان
در اصل هم همینه
MAHSAA26
@haniehno -
@nazi-salehi در اصل همین نیس من ده تا سایتو نگا کردم اول حضور شاهدان بود بعد دادن نامه اعمال
(تنها تفاوتشون با هم این بود ک قضاوت قبل از دادن نامه اعماله (یعنی بعد از حضور شاهدان ) یا بعد از دادن نامه اعمال )MAHSAA26 در ی عدد سوال... گفته است:
@nazi-salehi در اصل همین نیس من ده تا سایتو نگا کردم اول حضور شاهدان بود بعد دادن نامه اعمال
(تنها تفاوتشون با هم این بود ک قضاوت قبل از دادن نامه اعماله (یعنی بعد از حضور شاهدان ) یا بعد از دادن نامه اعمال )اگه اینطوره پس من نمیدونم
ولی تو کتاب من ک چاپ قبل بود اول حضور شاهدان و گواهان بود
یکی از دوستام که گفت دینی خیلی تغییر کرده و کتاب مطابق با کنکور 99 رو گرفت نوشته بود اول دادن نامه اعمال
منم بنابر کتابه اون گفتم
حالا باز پرس و جو کنید -
MAHSAA26 در ی عدد سوال... گفته است:
(تنها تفاوتشون با هم این بود ک قضاوت قبل از دادن نامه اعماله (یعنی بعد از حضور شاهدان ) یا بعد از دادن نامه اعمال )اگه اینطوره پس من نمیدونم
ولی تو کتاب من ک چاپ قبل بود اول حضور شاهدان و گواهان بود
یکی از دوستام که گفت دینی خیلی تغییر کرده و کتاب مطابق با کنکور 99 رو گرفت نوشته بود اول دادن نامه اعمال
منم بنابر کتابه اون گفتم
حالا باز پرس و جو کنید -
دوستان گرامی ک پشت کنکوری نظام جدید هستین
ترتیب وقایعو لطف کردن جا ب جا کردن
کنکور امسال هم طبق کتاب جدیده
اول نامه ی اعمال رو میدن بعد شاهدان و گواهان حضور میابند
بی هیییچ دلیلی همینه ک هس دلشون خواسته جاب جا کنن برا خودشون
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
@nazi-salehi آره الان نگا کردم چاپ اونا رو اینطوریه
خب این چ کاریه هی عوض میکنن؟
مگه وقتی دادگاه برقرار میشه نباید شاهدان حضور داشته باشن
الان جا ب جا کردن ک چی؟؟؟؟
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:MAHSAA26 در ی عدد سوال... گفته است:
@nazi-salehi آره الان نگا کردم چاپ اونا رو اینطوریه
خب این چ کاریه هی عوض میکنن؟
مگه وقتی دادگاه برقرار میشه نباید شاهدان حضور داشته باشن
الان جا ب جا کردن ک چی؟؟؟؟
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:منم از این کاراشون سر درنمیارم
یه آیه بود : قل ان الصلاتی و نسکی و محیای و ....
اون واسه ما بود
واسه کنکور99 حذفش کردن
واسه کنکور1400 دوباره گذاشتن
خب چ کاریه اخه

سوال ۳۶۰