چند سوال مهم
-
سلام دوستان لطفا کمک کنید
1)صلبیه از کجا مواد مغذیشو دریافت میکنه؟ من یه جا دیدم رگ های خونی توی شبکیه غذارسونی میکنن یا اینکه خود صلبیه رگ های خونی داره؟
2)از بین انواع بافت پیوندی کدوما ماده زمینه ای و کدوما رشته های کلاژن و کشسان ندارند؟3)آیا اینی که میگم درسته؟ در ستون کلیه مویرگ نداریم و سرخرگ و سیاهرگ داریم ولی در هرم کلیه فقط مویرگ داریم؟
-
در مرحله 30+ به هیچ وجه کانال دریچه دار سدیمی بار نیست؟
-
نورون حسی و حرکتی داریم که اصلا میلین نداشته باشند؟
6)15958774783584668015343198979338.jpg تو این قسمت در ریشه پشتی اون قسمتی که در بخش خاکستری نخاع هست اکسونه نورون حسیه که غلاف میلین نداره یا پایانه آکسون (اگه پایانه آکسونه چرا طولش انقدر زیاده)
7)نقش کانال مرکزی نخاع دقیقا نقشش چیه؟ فقط مایع مغزی_نخاعی درش قرار داره؟- آیا سلول های ایمنی هم در حفاظت کلیه نقش دارند؟ ( من یه نکته نوشتم که سلول های ایمنی و دنده ها هر دو در حفاظت کلیه و کبد و طحال نقش دارند ولی دقیقشو نمیدونم درباره این موضوع نکته ای دارید؟ )
و درآخر واقعااااااا ممنوننننم یه دنیا مرسی که به سوالام پاسخ میدید امیدوارم همیشه موفق باشید
️
-
-
سوال اول:تغذیه ی صلبیه،شبکیه،مشیمیه،عنبیه و جسم مژگانی توسط مویرگ های خونی اتفاق میافته
-
سوال دوم:بافت چربی و خون رشته های پروتئینی ندارن
اما برای ماده ی زمینه ای فکر میکنم هر ۶ نوع باید داشته باشن -
سوال سه رو مطمئن نیستم ولی به نظرم غلطه آخه ما تو بخش ستون کلیه هم بالاخره سلول داریم پس باید مویرگم باشه که بهشون خون رسانی کنه
-
برای سوال چهار هم اگه منظورت دقیقا اون نوک قله هست اره بسته هست باز نمیشه
-
سوال پنج هم مطمئن نیستم ولی فکر کنم با توجه به کتاب نه نداشته باشیم
البته شاید در بیماری مثل ام اس که نوروگلیا ها رو تخریب میکنیم نورون بی غلاف میلین هم پیدا بشه
و اینطوری بشه صحیح در نظرش بگیریم
اما خوب این فقط یه حدسه -
بقیه رو که دوستان گفتن ولی سوال ۶ این شکل کلن اشتباهه ( جای ریشه شکمی پشتی برعکس اینه )
-
سوال اول:تغذیه ی صلبیه،شبکیه،مشیمیه،عنبیه و جسم مژگانی توسط مویرگ های خونی اتفاق میافته
دریا دریایی شبکیه که از مویرگ های مشیمیه تغذیه میصه سوالم اینه که آیا صلبیه هم همینطوره یا خودش مویرگ داره؟
-
سوال پنج هم مطمئن نیستم ولی فکر کنم با توجه به کتاب نه نداشته باشیم
البته شاید در بیماری مثل ام اس که نوروگلیا ها رو تخریب میکنیم نورون بی غلاف میلین هم پیدا بشه
و اینطوری بشه صحیح در نظرش بگیریم
اما خوب این فقط یه حدسهدریا دریایی اخه میدونی کتاب گفته نورون حسی و حرکتی که در انعکاس نقش دارند قطعا میلین دارند جملش یجوریه که انگار بگیم بقیه ممکنه نداشته باشن
-
سوال سه رو مطمئن نیستم ولی به نظرم غلطه آخه ما تو بخش ستون کلیه هم بالاخره سلول داریم پس باید مویرگم باشه که بهشون خون رسانی کنه
دریا دریایی آها بله دریت میگی ولی خب تو هرم سرخرگ و مویرگ نداریم درسته؟
-
بقیه رو که دوستان گفتن ولی سوال ۶ این شکل کلن اشتباهه ( جای ریشه شکمی پشتی برعکس اینه )
saaaionadms شکل کتاب من اشتباس یا مال چاپ جدیدم همینه؟
-
اما برای ماده ی زمینه ای فکر میکنم هر ۶ نوع باید داشته باشندریا دریایی خیلی مرسیی
️
-
اما برای ماده ی زمینه ای فکر میکنم هر ۶ نوع باید داشته باشندریا دریایی در چند سوال مهم گفته است:
اما برای ماده ی زمینه ای فکر میکنم هر ۶ نوع باید داشته باشنبه گفته ی آقای امینی راد و اصلاحیه آقای موقاری :خون و چربی هم الاستیک وکشسان دارند ...
-
دریا دریایی شبکیه که از مویرگ های مشیمیه تغذیه میصه سوالم اینه که آیا صلبیه هم همینطوره یا خودش مویرگ داره؟
Fateme Sharifi صلبیه خودش رگ خونی داره
-
دریا دریایی در چند سوال مهم گفته است:
اما برای ماده ی زمینه ای فکر میکنم هر ۶ نوع باید داشته باشنبه گفته ی آقای امینی راد و اصلاحیه آقای موقاری :خون و چربی هم الاستیک وکشسان دارند ...
H_R آقای موقاری کجا اینو اصلاح کردن که من برم ببینم؟
-
Fateme Sharifi صلبیه خودش رگ خونی داره
H_R آها ممنونم
-
H_R آقای موقاری کجا اینو اصلاح کردن که من برم ببینم؟
Fateme Sharifi
بچه ها گفات در دوره های نوبت اول یا دوم
البته گفتن که آقای موقاری گفته از این موضوع توی کنکور سوال نمیاد -
H_R آها ممنونم
Fateme Sharifi خواهش میکنم
-
Fateme Sharifi در چند سوال مهم گفته است:
بله با مویرگ های خودش تغذیه میشه
-
Fateme Sharifi
البته گفتن که آقای موقاری گفته از این موضوع توی کنکور سوال نمیادH_R در چند سوال مهم گفته است:
Fateme Sharifi
البته گفتن که آقای موقاری گفته از این موضوع توی کنکور سوال نمیادکتاب چاپ جدید منظورته؟
چون تو صفر تا صد مال ما گفتن نداره