10 سوال طبقه بندی شده از مبحث معادلات
-
MAHSAA26 بله درسته...ممنون از شما..بالاخره یه نفر پیدا شد که این اشتباه رو گوشزد کنه...بقیه همینطوری از روش رد شدن...
-
Ali Dalir ببخشید اون تکه سبز رو میشه توضیح بدید
-
Ali Dalir ببخشید اون تکه سبز رو میشه توضیح بدید
-
دوستان نسبت به حل این سوالات اقدام کنید.تا ساعاتی دیگر تحلیل سوالات به همراه نکات آن ارائه میشود
-
دوستان نسبت به حل این سوالات اقدام کنید.تا ساعاتی دیگر تحلیل سوالات به همراه نکات آن ارائه میشود
-
-
MAHSAA26 بله
-
Hasan Taghi zadeh ممنون
-
سلام
-
-
سلام
مهدی ارجمند احسنت ...
و یک توجه دیگه
کسایی که جواب این سوال رو همینطوری از من قبول کردن و ایرادی برای حل این سوال نگرفتن همان هایی هستن که ریاضی رو مثل درس دینی مطالعه میکنن...
سپاس از توجه شما -
مهدی ارجمند جواب سوال های باقیمانده رو بفرستید ...
-
مهدی ارجمند احسنت ...
و یک توجه دیگه
کسایی که جواب این سوال رو همینطوری از من قبول کردن و ایرادی برای حل این سوال نگرفتن همان هایی هستن که ریاضی رو مثل درس دینی مطالعه میکنن...
سپاس از توجه شماAli Dalir واس همین قسمت سبز رنگی که ازتون پرسیدم کلا زدین یه فاز دیگه
باو دمت گرم نیم ساعت داشتم خودمو میکشتم یه ربطی بدم
جرئت نکردم بهتون بگم -
-
ببخشید دوستان . یکمی مرتب نیست
-
ببخشید دوستان . یکمی مرتب نیست
مهدی ارجمند نه قشنگ حل شده ناراحت نباش
-
Ali Dalir واس همین قسمت سبز رنگی که ازتون پرسیدم کلا زدین یه فاز دیگه
باو دمت گرم نیم ساعت داشتم خودمو میکشتم یه ربطی بدم
جرئت نکردم بهتون بگمSEPEHR ALIZADEH اگر دانش اموزی نسبت به چیزی که میبینه مطمئن باشه ؛ میتونه نسبت به جواب نادرست اعتراض داشته باشه ...
مثلا من اگه ۱۰۰ بار هم بهتون بگم که ۵= ۲+۲ شما از من قبول نمیکنید ..
اما چون اینجا نسبت به موضوع تسلط ندارید وقتی هم که من اشتباهی مرتکب میشم فکر میکنید من درست نوشتم و ایراد از شماست..
و این بخاطره عدم تسلط شما به موضوعه درسه -
SEPEHR ALIZADEH اگر دانش اموزی نسبت به چیزی که میبینه مطمئن باشه ؛ میتونه نسبت به جواب نادرست اعتراض داشته باشه ...
مثلا من اگه ۱۰۰ بار هم بهتون بگم که ۵= ۲+۲ شما از من قبول نمیکنید ..
اما چون اینجا نسبت به موضوع تسلط ندارید وقتی هم که من اشتباهی مرتکب میشم فکر میکنید من درست نوشتم و ایراد از شماست..
و این بخاطره عدم تسلط شما به موضوعه درسهAli Dalir نکته ظریفی فرمودی، ولی خدایی دیگه نکن اینکار رو با ما، کنکور داریم 30 مرداد