تست زنی زیست ماه اخر.فوووری
-
سلام دوستان من این ماه اخردارم یه جزوه توپوکاملومیخونم اماتست ازهرمبحث یکی دوتابیشترنداره ولی جزوم کامله کامله طی سال زیادتست نزدم الان به نظرتون تست هم بزنم توی این تایم یافقط جزوه روخوبه خوب بخونم
-
سلام دوستان من این ماه اخردارم یه جزوه توپوکاملومیخونم اماتست ازهرمبحث یکی دوتابیشترنداره ولی جزوم کامله کامله طی سال زیادتست نزدم الان به نظرتون تست هم بزنم توی این تایم یافقط جزوه روخوبه خوب بخونم
-
Dan wolf سلام. بیشتر تست بزنید(70درصد وقتتون) ولی از مطالعه خود کتاب درسی به هیچ وجه غافل نشید
-
کتاب های خیلی سبز (شگفت انگیز و میکرو ی گاج برای سطح ضعیف خوبه ؟)تا حالا تست نزدم و سال دهم هستم
تجربیااین پست پاک شده! -
کتاب های خیلی سبز (شگفت انگیز و میکرو ی گاج برای سطح ضعیف خوبه ؟)تا حالا تست نزدم و سال دهم هستم
تجربیا -
Araaad-" سلام دوست عزیز
اگر در حد متوسط وضعیف هستید کتاب سیر تا پیاز گاج رو بگیر هم درسنامه خوبی داره وهم تست . من میکرو گاج رو دارم ولی خیلی سطحش بالاست به خصوص درسنامش و خیلی سبز هم سخته ولی باز نسبت به میکرو بهتره.Sara Sh در تست زنی زیست ماه اخر.فوووری گفته است:
Araaad-" سلام دوست عزیز
اگر در حد متوسط وضعیف هستید کتاب سیر تا پیاز گاج رو بگیر هم درسنامه خوبی داره وهم تست . من میکرو گاج رو دارم ولی خیلی سطحش بالاست به خصوص درسنامش و خیلی سبز هم سخته ولی باز نسبت به میکرو بهتره.ممنون از راهنمایی تون
-
Dan wolf سلام. بیشتر تست بزنید(70درصد وقتتون) ولی از مطالعه خود کتاب درسی به هیچ وجه غافل نشید
reza_12tajrobi اخه همش میگم نکنه ازوقت درسای دیگم بره.تستای کنکورهای گذشته روبزنم کافی نیست؟
-
تجربیاAraaad-" تو ک دهمی وقتت زیاده
اول بشین کاااامل مسلط شو روی تشریحیش
بعد اگه خواستی فیلمای صفرتا صدو ببین (من خودم فقط فصلا یا بخشایی ک ضعیف بودمو میدیدم البته اونموقع فیلما کامل نبودن/ ضبط نشده بودن هنوز/ ولی الان کامله اگه ببینی خیلی بهتره)
بعد هم فیلمای کارگاه(اینو حتمااااا باید ببینی. واجبه)
من برا فیلما فقط آقای موقاریو دیدم صد در صد تضمینی
بعد بشین از هررررکتابی ک داری تست بزن درصدم نگیر چون اولا درصدا پایینه آدم ناامید میشه
من خودم نشر الگو داشتم (متوسط و نسبتا سخته)
کم کم راه میوفتی نگران نباش -
reza_12tajrobi اخه همش میگم نکنه ازوقت درسای دیگم بره.تستای کنکورهای گذشته روبزنم کافی نیست؟
-
Dan wolf تست های کنکور در اولویته، بعد اگه وقت اضافه اوردید برید سراغ آزمون های جامع 50 سوالی زیست در مؤسسه های مختلف قلم چی و گزینه 2 و...
-
Dan wolf تست های کنکور در اولویته، بعد اگه وقت اضافه اوردید برید سراغ آزمون های جامع 50 سوالی زیست در مؤسسه های مختلف قلم چی و گزینه 2 و...
reza_12tajrobi اره درست میگی.ممنون
-
Dan wolf از زیست مهم تر و درصد بیارتر داریم اصن؟
روی فصلای مهم و فصلایی ک بیشتر بلدی مسلط شو -
-
Araaad-" تو ک دهمی وقتت زیاده
اول بشین کاااامل مسلط شو روی تشریحیش
بعد اگه خواستی فیلمای صفرتا صدو ببین (من خودم فقط فصلا یا بخشایی ک ضعیف بودمو میدیدم البته اونموقع فیلما کامل نبودن/ ضبط نشده بودن هنوز/ ولی الان کامله اگه ببینی خیلی بهتره)
بعد هم فیلمای کارگاه(اینو حتمااااا باید ببینی. واجبه)
من برا فیلما فقط آقای موقاریو دیدم صد در صد تضمینی
بعد بشین از هررررکتابی ک داری تست بزن درصدم نگیر چون اولا درصدا پایینه آدم ناامید میشه
من خودم نشر الگو داشتم (متوسط و نسبتا سخته)
کم کم راه میوفتی نگران نباش