ابهام گیاهی!
-
Mahan Xodayi گیاهان انگلی همه یا بخش آب و مواد غذاییشونو میگیرن از میزبان.همونطور که گفتین غیر فتوسنتز کننده ها همه شو و فتوسنتز کننده ها بخشیشو.
سوال مستقیما به گیاه انگل سس اشاره کرده که فتوسنتز نداره باید بگیم همه رو از میزبان میگیره چون خود کتاب گفته سس فتوسنتز نمیکنه(ساقه ی زرد یا نارنجی داره) کلا هم ریشه نداره که بخواد از خاک آب بگیره.پس هر چی نیاز داره باید از میزبان بگیره.بنظرم 2 درستهMaryam80 همونطور که اشارع کردین گفته های شمارو من هم یبار توضیح کامل دادم و گفتم که جواب باید گزینه۲ باشع اما دو تا کتاب تست حالا با سوال مشابه به همین سوال گزینه سه جوابشونع!!!دلیلشم نوشته متن کتاب!!!!!من میخوام بدونم چرا گزینه دو رد شدع!؟
-
Mahan Xodayi حس میکنم جواب 3 باشه آره؟
MAHSAA26 در ابهام گیاهی! گفته است:
اول صحبتام گفتم که جوابو چی زدع:)
-
اول صحبتام گفتم که جوابو چی زدع:)
Mahan Xodayi طرح مسئله میکنی؟
خو ندیدم حتما -
Mahan Xodayi طرح مسئله میکنی؟
خو ندیدم حتماMAHSAA26 :|
زدع ۳دلیلشم گفته استناد به جمله کتاب درسی! -
MAHSAA26 :|
زدع ۳دلیلشم گفته استناد به جمله کتاب درسی!Mahan Xodayi ببین حس میکنم به خاطر آب دریافتیش باشه
مثلا بارون ک بیاد سس هم با اینکه انگله ولی خب آبو جذب میکنه دیگه (این یه تیکه رو از گیاه میزبان نمیگیره)
پس میگیم همه یا بخشی از آب و مواد غذایی
آخه گزینه های دیگه ای هم بودن ک فقط موادغذاییو درنظر میگرفتن -
Mahan Xodayi ببین حس میکنم به خاطر آب دریافتیش باشه
مثلا بارون ک بیاد سس هم با اینکه انگله ولی خب آبو جذب میکنه دیگه (این یه تیکه رو از گیاه میزبان نمیگیره)
پس میگیم همه یا بخشی از آب و مواد غذایی
آخه گزینه های دیگه ای هم بودن ک فقط موادغذاییو درنظر میگرفتنMAHSAA26 ولی گزینه دو به اب هم اشارع کرده در ثانی تا جایب که من یادمه اقای موقاری در این بارع که فاقد توانیی فتوسنتز ها همه مواد و اب رو از میزبان میگیرع هیچ استثنایی رو نگفتن و قیدش همیشه بود!!!!!! مشکل اینه که الان اقای موقاری درست گفته باشن گزینه دوعه
اگه کتاب تستا درست بگن و استناد به کتاب گزینه سه
و من نمیدونم حق با کدومه برا کنکور!؟؟ -
MAHSAA26 ولی گزینه دو به اب هم اشارع کرده در ثانی تا جایب که من یادمه اقای موقاری در این بارع که فاقد توانیی فتوسنتز ها همه مواد و اب رو از میزبان میگیرع هیچ استثنایی رو نگفتن و قیدش همیشه بود!!!!!! مشکل اینه که الان اقای موقاری درست گفته باشن گزینه دوعه
اگه کتاب تستا درست بگن و استناد به کتاب گزینه سه
و من نمیدونم حق با کدومه برا کنکور!؟؟Mahan Xodayi کتابت چاپ کییه؟
منم نشر الگو دارم هرچی گشتم پیدا نکردم اینو
امسال برا دهم لازمش داشتم اونی ک گرفتم چاپ 98
شاید تستش اشتباه بوده حذفش کردن -
Mahan Xodayi کتابت چاپ کییه؟
شاید تستش اشتباه بوده حذفش کردنMAHSAA26 در ابهام گیاهی! گفته است:
شاید تستش اشتباه بوده حذفش کردنچاپ۹۷فصل هفت سوال ۵۳؟؟؟
-
شاید تستش اشتباه بوده حذفش کردنMAHSAA26 فقط این نبست توی ی تست دیگه هم دیدم برا ازمون !؟؟؟؟اونم جوابش عین همین بود
-
Maryam80 همونطور که اشارع کردین گفته های شمارو من هم یبار توضیح کامل دادم و گفتم که جواب باید گزینه۲ باشع اما دو تا کتاب تست حالا با سوال مشابه به همین سوال گزینه سه جوابشونع!!!دلیلشم نوشته متن کتاب!!!!!من میخوام بدونم چرا گزینه دو رد شدع!؟
Mahan Xodayi نمیدونم چی بگم
-
شاید تستش اشتباه بوده حذفش کردنچاپ۹۷فصل هفت سوال ۵۳؟؟؟
Mahan Xodayi نیست تو کتابم
-
MAHSAA26 فقط این نبست توی ی تست دیگه هم دیدم برا ازمون !؟؟؟؟اونم جوابش عین همین بود
Mahan Xodayi نمیدونم
-
اقای موقاری گفتن:
که گیاههان انگلی فتوسنتز کننده بخشی از اب و مواد مغذی خود را از گیاه میزبان میگیرن
ولی...
گیاهان انگلی فاقد توانایی فتوسنتز کننده همه این مواد و اب رو از گیاه میزبان میگیرن
و گیاه انگلی ســــــــِس انگلی فاقد توانایی فتوسنتز است پس همه مواد و اب نیازیشو از گیــــــاه میزبان میگیرع
اما دوتا کتاب تست در تستاشون گفتن ســِس همه مواد مغذی و اب نیازیشو از گیاه میزبان میگیرد که عین جمله کتابع!!!
خب الان تکلیف برای کنکور چیع!؟گفته درست اقای موقاری!؟یا گفته دو تا کتاب تست که عین مطلب کتابه!؟؟
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMahan Xodayi گیاهان انگلی دو مدل هستن یکی همه مواد مغذیشو از گیاه میزبان میگیره
یکی بخشی از مواد مغذیشو از گیاه میزبان میگیره