سوال در رابطه با فیلم های الا
-
سلام دوستان
من در بازه ی زمانی که مدارس تعطیل شدن با سایت آلا اشنا شدم
فیلم های زیست رو دیدم چند جلسه واقعا عالی و کارآمد بودند راستش استرس دارم بتونم دهم و یازدهم روبا فیلم های الا بخونم یا نه از لحاظ کمبود وقت میگم شما که استفاده کردین کی تموم شد ینی وقت واسه تست زدن داشتین یا نه؟؟ گیج شدم نمیدونم چجوری بخونم.. ممنون میشم کمکم کنید... -
-
سلام دوستان
فیلم های زیست رو دیدم چند جلسه واقعا عالی و کارآمد بودند راستش استرس دارم بتونم دهم و یازدهم روبا فیلم های الا بخونم یا نه از لحاظ کمبود وقت میگم شما که استفاده کردین کی تموم شد ینی وقت واسه تست زدن داشتین یا نه؟؟ گیج شدم نمیدونم چجوری بخونم.. ممنون میشم کمکم کنید...parastesh ss در سوال در رابطه با فیلم های الا گفته است:
سلام دوستان
فیلم های زیست رو دیدم چند جلسه واقعا عالی و کارآمد بودند راستش استرس دارم بتونم دهم و یازدهم روبا فیلم های الا بخونم یا نه از لحاظ کمبود وقت میگم شما که استفاده کردین کی تموم شد ینی وقت واسه تست زدن داشتین یا نه؟؟ گیج شدم نمیدونم چجوری بخونم.. ممنون میشم کمکم کنید...سلام.
من هم دقیقا تو این زمانی که گفتی با فیلم ها آشنا شدم.
بنظرم میتونی زیست یازدهم رو تا شروع مدارس ببنیدی البته میتونی فصل گیاهی دهم رو هم به همراش بخونی چون به هم وصلن (البته روزی یک گفتار رو باید فیلم هاشو ببینی+بهمراه کارگاه تست تا برسی کلا میشه ۲۴ گفتار تو ۲۴ روز)
من جزوه های ۳ فصل آخر زیست ۲ رو تو موقع مدرسه نکته برداری کردم و حالا دارم فصل های قبلش رو میبینم.
اگه تو هم موقع مدارس بعضی از دروس رو نکته برداری کردی.میتونی بری سراغ بقیه فصلا.ی مشاور بهم توصیه کرد ک اگه دهم رو هیچی نخوندی(برای تست)بهتره که حالا اول یازدهم به همراه درس های وابسته به اون در دهم رو ببندی بعد بری سراغ درس های سال قبل چون الا درس های یازدهم رو بیشتر یادمونه.
امید وارم که برات مفید بوده باشه=) -
parastesh ss در سوال در رابطه با فیلم های الا گفته است:
سلام دوستان
فیلم های زیست رو دیدم چند جلسه واقعا عالی و کارآمد بودند راستش استرس دارم بتونم دهم و یازدهم روبا فیلم های الا بخونم یا نه از لحاظ کمبود وقت میگم شما که استفاده کردین کی تموم شد ینی وقت واسه تست زدن داشتین یا نه؟؟ گیج شدم نمیدونم چجوری بخونم.. ممنون میشم کمکم کنید...سلام.
من هم دقیقا تو این زمانی که گفتی با فیلم ها آشنا شدم.
بنظرم میتونی زیست یازدهم رو تا شروع مدارس ببنیدی البته میتونی فصل گیاهی دهم رو هم به همراش بخونی چون به هم وصلن (البته روزی یک گفتار رو باید فیلم هاشو ببینی+بهمراه کارگاه تست تا برسی کلا میشه ۲۴ گفتار تو ۲۴ روز)
من جزوه های ۳ فصل آخر زیست ۲ رو تو موقع مدرسه نکته برداری کردم و حالا دارم فصل های قبلش رو میبینم.
اگه تو هم موقع مدارس بعضی از دروس رو نکته برداری کردی.میتونی بری سراغ بقیه فصلا.ی مشاور بهم توصیه کرد ک اگه دهم رو هیچی نخوندی(برای تست)بهتره که حالا اول یازدهم به همراه درس های وابسته به اون در دهم رو ببندی بعد بری سراغ درس های سال قبل چون الا درس های یازدهم رو بیشتر یادمونه.
امید وارم که برات مفید بوده باشه=) -
Hhh Hh ممنونم عالی و جامع بود
parastesh ss
خواهش میکنم