Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کنکور بعد از 8 سال
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
ایرپاد برای یک انسان فقیر
هویجججه
بچه ها واقعا نمیتونم بعد از اینکه 10 تومن پول ساعت هوشمند دادم ایرپاد گرون بخرم واقعا no money ایرپاد تا سقف 3 تومن چی توصیه میکنید؟ چیزی که خودتون داشتین و راضی بودین🥲
سوال مشاوره ای

کنکور بعد از 8 سال

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
44 دیدگاه‌ها 11 کاربران 418 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • HADDAD.FH HADDAD.F

@دختر-بهار چقدر سخته پست ارسال کردن

BitsyB آفلاین
    BitsyB آفلاین
    Bitsy
    تجربی اخراج شده
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@HADDAD-F

وقت بخیر خیر اونقدرا هم سخت نیست من خودم هنوز پایه دهمم و نم تونم کمکی بهتون بکنم
    فقط دوستان الان یا دارن استراحت میکنن
    یا هم سر درساشونن ایشالا شب میان و ب پرسشتون جواب میدن
    روز خوبیو براتون ارزومندم🙂

HADDAD.FH 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • BitsyB Bitsy

@HADDAD-F

وقت بخیر خیر اونقدرا هم سخت نیست من خودم هنوز پایه دهمم و نم تونم کمکی بهتون بکنم
      فقط دوستان الان یا دارن استراحت میکنن
      یا هم سر درساشونن ایشالا شب میان و ب پرسشتون جواب میدن
      روز خوبیو براتون ارزومندم🙂

HADDAD.FH آفلاین
      HADDAD.FH آفلاین
      HADDAD.F

@دختر-بهار دست گلت درد نکنه

دلتنگم و دیدار تو درمان من است

بی رنگ رخت زمانه زندان من است

بر هیچ دلی مبـاد و بر هیچ تنی

آنچ از غم هجران تو بر جان من است

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Sara ShS آفلاین
        Sara ShS آفلاین
        Sara Sh
        تجربی

من کسی رو میشناختم که سه سال پشت کنکور بود بعد دوسالش رو بانظام جدید ها کنکور داد و سوالات شما بانظام جدید ها فرق میکنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • HADDAD.FH HADDAD.F

Sara Sh سلام اگه کنکور 1400 نظام قدیم نباشه چکار کنم؟

M آفلاین
          M آفلاین
          Mohammad Javad Mo Ja
          دوازدهم

@HADDAD-F در کنکور بعد از 8 سال گفته است:

سلام احتمال زیاد نیست و باید نظام جدید کنکور بدین

1
          • M Mohammad Javad Mo Ja

@HADDAD-F در کنکور بعد از 8 سال گفته است:

سلام احتمال زیاد نیست و باید نظام جدید کنکور بدین

HADDAD.FH آفلاین
            HADDAD.FH آفلاین
            HADDAD.F

Mohammad Javad Mo Ja فدات بشم عزیز

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • HADDAD.FH HADDAD.F

درود بر همه دوستان عزیز
              بنده هفت یا هشت سال پیش کنکور دادم رتبه خوبی کسب نکردم بنا به دلایلی وارد بازار کار شدم خب خداروشکر بد نبودش اما خوب هم نبود اما توی این چند سال همش شبا خواب میبینم دارم میرم مدرسه خخخ خلاصه سوالی از دوستان داشتم میخواستم بدونم دیر نیست برای من که بخوام تو کنکور 1400 شرکت کنم یا اینکه ایا کنکور 1400 برگزار میشه؟ خودم رشته ام ریاضی واسه کنکور تجربی بخونم یا ریاضی ؟ حتما باید نظام جدید بخونم درسته؟

f.noori7979F آفلاین
              f.noori7979F آفلاین
              f.noori7979

@HADDAD-F سلام
              اینکه کنکور ریاضی شرکت کنید یا ریاضی بستگی به علاقتون داره
              ولی برای اینکه نظام جدید کنکور بدین یا قدیم باید ببینین چند درصد از مطالب نظام قدیم یادتونه و بهش مسلطین اگه به 40-30درصد میرسه بهتره نظام قدیم کنکور بدین ولی اگه از مطالب نظام قدیم چیزی یادتون نیست کنکور نظام جدید شرکت کنین بهتره
              برای رسیدن به اون چیزی که بهش علاقه دارین هیچ وقت دیر نیست و تلاش کردن برای رسیدن بهش خیلی بهتر از حسرت خوردنه

قوی باش!!
              خدا عاشق بچه پرروهاست

HADDAD.FH Infinitie. AI 2 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • f.noori7979F f.noori7979

@HADDAD-F سلام
                ولی برای اینکه نظام جدید کنکور بدین یا قدیم باید ببینین چند درصد از مطالب نظام قدیم یادتونه و بهش مسلطین اگه به 40-30درصد میرسه بهتره نظام قدیم کنکور بدین ولی اگه از مطالب نظام قدیم چیزی یادتون نیست کنکور نظام جدید شرکت کنین بهتره
                برای رسیدن به اون چیزی که بهش علاقه دارین هیچ وقت دیر نیست و تلاش کردن برای رسیدن بهش خیلی بهتر از حسرت خوردنه

HADDAD.FH آفلاین
                HADDAD.FH آفلاین
                HADDAD.F

@f-noori7979 ممنون دوست عزیز

f.noori7979F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • HADDAD.FH HADDAD.F

@f-noori7979 ممنون دوست عزیز

f.noori7979F آفلاین
                  f.noori7979F آفلاین
                  f.noori7979

@HADDAD-F خواهش میکنم
                  موفق باشین

قوی باش!!
                  خدا عاشق بچه پرروهاست

1

@HADDAD-F خواهش میکنم
                    موفق باشین

HADDAD.FH آفلاین
                    HADDAD.FH آفلاین
                    HADDAD.F

@f-noori7979 قطعا کنکور 1400 برگزار میشه مگه نه ؟

f.noori7979F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • HADDAD.FH HADDAD.F

@f-noori7979 قطعا کنکور 1400 برگزار میشه مگه نه ؟

f.noori7979F آفلاین
                      f.noori7979F آفلاین
                      f.noori7979

@HADDAD-F وقتی کنکو99 تو این وضعیت برگزار میشه بعیده که 1400 رو برگزار نکنن

قوی باش!!
                      خدا عاشق بچه پرروهاست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

@HADDAD-F سلام

Infinitie. AI آفلاین
                        Infinitie. AI آفلاین
                        Infinitie. A

@f-noori7979 یه سوتی ریز اول خرفات دادی😂😂

جلوی اغراق ذهنتون رو بگیرید.

HADDAD.FH 81Sobhan8 f.noori7979F 3 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Infinitie. AI Infinitie. A

HADDAD.FH آفلاین
                          HADDAD.FH آفلاین
                          HADDAD.F

@Infinitie-A چند بار متن رو خوندم ندیدمش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • 81Sobhan8 آفلاین
                            81Sobhan8 آفلاین
                            81Sobhan
                            فارغ التحصیلان آلاء

ببینید دوست عزیز اول اینکه باید بدونید موفق شدن یا نشدن شما همش بستگی به خودتون داره
                            و دوم اینکه کنکور نظام جدید یا قدیم بنظر من برای نظام جدید بخونید بهتره به دو دلیل یک اینکه احتمال اینکه سال دیگه هم نظام قدیم برگزار شه خیلی کمه چون حتی امسالم قرار نبود برگزار بشه که با اعتراض داوطلبا نظام قدیم مجبور به برگزاری شدن
                            دو به دلیل اینکه مطالب نظام جدید نسبت به نظام قدیم آسون تر هستن
                            در مورد کنکور تجربی یا ریاضی این صرفا به علاقه شخصی خودتون بستگی داره اگه هدفتون رشته تاپ هست اگر پزشکی یا داروسازی قبول شدید آیا با خون مشکل ندارید ؟ آیا توانایی تحمل و دیدن شخصی که پوستش سوخته رو دارید ؟ آیا میتونید بد اخلاقی ها مریض رو تحمل کنید ؟ یا اینکه میتونید چندین شب رو پشت سر هم شیفت باشید ؟
                            اگر تونستید به این چنین سوالاتی پاسخ مثبت بدید بنظرم تمام تلاشتون برای رشته تجربی بکنید

ارغوانم آنجاست/ارغوانم تنهاست/ارغوانم دارد می‌گرید..

2
                            • Infinitie. AI Infinitie. A

81Sobhan8 آفلاین
                              81Sobhan8 آفلاین
                              81Sobhan
                              فارغ التحصیلان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط 81Sobhan انجام شده

@Infinitie-A الان فکر میکنی خیلی کار بزرگی کردی که سوتی دیگران رو میگی ؟ 😐

1
                              • 81Sobhan8 81Sobhan

ببینید دوست عزیز اول اینکه باید بدونید موفق شدن یا نشدن شما همش بستگی به خودتون داره
                                و دوم اینکه کنکور نظام جدید یا قدیم بنظر من برای نظام جدید بخونید بهتره به دو دلیل یک اینکه احتمال اینکه سال دیگه هم نظام قدیم برگزار شه خیلی کمه چون حتی امسالم قرار نبود برگزار بشه که با اعتراض داوطلبا نظام قدیم مجبور به برگزاری شدن
                                دو به دلیل اینکه مطالب نظام جدید نسبت به نظام قدیم آسون تر هستن
                                در مورد کنکور تجربی یا ریاضی این صرفا به علاقه شخصی خودتون بستگی داره اگه هدفتون رشته تاپ هست اگر پزشکی یا داروسازی قبول شدید آیا با خون مشکل ندارید ؟ آیا توانایی تحمل و دیدن شخصی که پوستش سوخته رو دارید ؟ آیا میتونید بد اخلاقی ها مریض رو تحمل کنید ؟ یا اینکه میتونید چندین شب رو پشت سر هم شیفت باشید ؟
                                اگر تونستید به این چنین سوالاتی پاسخ مثبت بدید بنظرم تمام تلاشتون برای رشته تجربی بکنید

HADDAD.FH آفلاین
                                HADDAD.FH آفلاین
                                HADDAD.F

81Sobhan ممنون از شما دوست عزیز خیلی ممنون

81Sobhan8 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • 81Sobhan8 81Sobhan

@Infinitie-A الان فکر میکنی خیلی کار بزرگی کردی که سوتی دیگران رو میگی ؟ 😐

HADDAD.FH آفلاین
                                  HADDAD.FH آفلاین
                                  HADDAD.F

81Sobhan من که هنوز متوجه سوتی نشدم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • HADDAD.FH HADDAD.F

81Sobhan ممنون از شما دوست عزیز خیلی ممنون

81Sobhan8 آفلاین
                                    81Sobhan8 آفلاین
                                    81Sobhan
                                    فارغ التحصیلان آلاء

@HADDAD-F خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • دانشجو شریفد آفلاین
                                      دانشجو شریفد آفلاین
                                      دانشجو شریف
                                      رتبه های آلاخونه

سلام وقتون بخیر باشد

بنظرم واقعا دیر نیست من خودم دانشجو دانشگاه صنعتی شریف هستم
                                      و افراد زیادی رو دیدم که خیلی بعد دوباره کنکور دادن
                                      افرادی که بعد از 11سال
                                      و حتی بعد از 16 سال دوباره کنکور دادن
                                      و الان یا فارغ التحصیل شدن ویا ترم های اخر هستند

وقتی باهاشون صحبت میکردم. میگفتند راهی که رفتیم سخت بود ولی خیلی ارزش داشت.
                                      و اصلا من کسی رو ندیدم که از اینکه بعد از چند سال دوباره رفته دانشگاه ناراحت باشه

2
                                      • دانشجو شریفد آفلاین
                                        دانشجو شریفد آفلاین
                                        دانشجو شریف
                                        رتبه های آلاخونه

مسیر پیش روتون سخت هست ولی قطعا خیلی ارزش دارد که دوباره برید دانشگاه و از اول شروع کنید

ماهی رو هر وقت از اب بگیرید تازه است

1
                                        • دانشجو شریفد دانشجو شریف

سلام وقتون بخیر باشد

بنظرم واقعا دیر نیست من خودم دانشجو دانشگاه صنعتی شریف هستم
                                          و افراد زیادی رو دیدم که خیلی بعد دوباره کنکور دادن
                                          افرادی که بعد از 11سال
                                          و حتی بعد از 16 سال دوباره کنکور دادن
                                          و الان یا فارغ التحصیل شدن ویا ترم های اخر هستند

وقتی باهاشون صحبت میکردم. میگفتند راهی که رفتیم سخت بود ولی خیلی ارزش داشت.
                                          و اصلا من کسی رو ندیدم که از اینکه بعد از چند سال دوباره رفته دانشگاه ناراحت باشه

HADDAD.FH آفلاین
                                          HADDAD.FH آفلاین
                                          HADDAD.F

@مهمات-شریف ممنون دوست عزیزم فدات

دانشجو شریفد 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه