Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
-
pooria7878
واقعا برات متاسفم.خیلی بی ادب هستی.دریغ از یکم فهم و شعور.مگه اقا از الا طلبکاری؟کسی بهت زور نکرده که بیای از این سایت درس یاد بگیری.به قول دوستمون اینجا چاله میدون نیس که دهنتو باز میکنی و هرچی دلت میخواد میگی.واقعا جای تاسف داره که ادمایی مثل تو میخوان برن دانشگاه و تحصیل کنن -
avishan77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسی بهت زور نکرده که بیای از این سایت درس یاد بگیری
کسی بهت زور نکرده که بیای از این سایت درس یاد بگیریآخ دلم مونده وبد این حرف.لایک
-
روز مرد رو به بزرگ مرد فيزيك ايران زمين تبريك ميگويم كه با اين سبك و شيوه جذاب تدريسش ما رو عاشق فيزيك كرد و مني كه سالها متنفر بودم از فيزيك الان فيزيك خوندن برام لذت بخشه و اميدوارم با بالاترين درصد فيزيكي كه كسب ميكنم قدر اين زحمات استاد و الا رو جبران كنم با رتبه برتر شدن
درود و هزاران درود بر آلا و اساتيد الا -
دکتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر طلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوعی نازنین روزتون مبارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
-
سلام دوستان.
وقتتونو از دست ندین عزیزان. به کنکور خیلی کم مونده رقیبا دارن تست میزنن پپیشرفت میکنن لطفا شماهاهم وقت از دست ندین...شماها میتونید با کارنامه کنکور الا,پدر و مادرتونو شاد کنید..اگر تاحالا نخووندین و وقت از دست دادین,دیگه از دست ندین براتون شده تجربه..این روزای اخری هم تلاش کننید دست از تلاش برندارین...وقتتونو با چیزای الکی از دست ندین -
سلام بچه ها ~ دکتر طلوعی حرکت دایره ای رو از مبحث دینامیک تدریس نکردن؟
-
سلام ببخشید فیلمهای فیزیک دیگه ضبط نمیشن؟!
-
سلام استاد مباحث پیش ۲ را اگه میشه بگید چون دیگه وقت پایه خوندن نیست
-
سلام استاد مباحث پیش ۲ را اگه میشه بگید چون دیگه وقت پایه خوندن نیست
-
سلام. دوستان لطفا در مورد جزوه نویسی از فیلم ها پیشنهاد بدید که چیکار کنم.. از صفحه اکرین شات بگیرم یا خودم دست نویس بنویسم نکته های شفاهی زیادی که میگن چی اونا رو هم مو به مو بنویسم یا فقط بعضی هارو یا شایدم اصلا ننویسم و فقط اسکرین شات بگیرم؟؟؟ و اینکه شما ها چیکار میکنید با این فیلم ها؟ ایا جزوه دست نویس مو به مو دارید یا فقط اسکرین شات میگیرید لطفا راهنمایی کنید
-
mmoohhaammaadd77 ببینید تدریس و حل مسائل دکتر طلوعی فرق میکنه با بقیه اساتید واس خاطر این بهتره مو به مو بنویسی که بعدا اومدی جزوه رو بخونی دیگه لازم نباشه دوباره بری سراغ فیلم . حتی توضیحاتی که واسه حل مسائل میدنم بنویسی بهتره.
-
mmoohhaammaadd77 من ک هر چی میگن رو مینویسم ینی واسه سوالا ک حل میکنن مینویسم از کجا شروع کن یا با چی حل میشه ،یجوری بنویس ک هر وقت خوندی کامل متوجه بشی !
-
اقای طلوعی خواهشا مقاومت رو بزارید >....
-
سلام دکتر طلوعی عزیز.خواهشا فصل الکترو مظناطیس و فیزیک اتمی رو هم تدریس کنین<خواهشا بچه ها هم نظر بدین تا پیش 2 رو تموم کنن چون پیش 2 خیلی مهمه>
-
مبحث <<<حرکت دایره ای >>>هم از فصل دینامیک جا افتاده است
-
همچنین <<<اثر دوپلر>>> از فصل صوت هم جا افتاده است