مکان مناسب برای مطالعه
-
سلام .
وقت تون بخیر
برای افزایش تمرکز ، چطور درس بخوانم ؟
و چه مکانی را برای مطالعه بهتر انتخاب کنم ؟
چطور سرعتم رو در درس خوندن بالا ببرم ؟ ( متاسفانه کلا آدم ریلکسی هستم)
من متاسفانه در طول سال تحصیلی خیلی تست کار نکردم و سرعت تست زدنم هم خیلی پائینه . چطور سرعتم رو در تست زدن باللا ببرم ؟
پیشاپیش از کمک های خداپسندانه شما متشکرم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
@راهنما
همیار -
r sh توی ی اتاق روشن درس بخون اگ میز هم داری رو به دیوار یا پنجره که اگ کسی وارد شد حواست پرت نشه.
برای سرعت تست هم اینه که باید خیلی تست بزنین
سرعت مطالعه ام یه تایمر بزراین برای روز اول مثلا برای ی گفتار زیست ۱ ساعت وقت بزارین و باید طبق همون وقت هم تمومش کنین و فرداش ۱ ساعت و بکنین ۵۰ دقیقه و همی جوری ادامه بدین(البته این ساعت ها بر پایه فرضن) -
r sh توی ی اتاق روشن درس بخون اگ میز هم داری رو به دیوار یا پنجره که اگ کسی وارد شد حواست پرت نشه.
برای سرعت تست هم اینه که باید خیلی تست بزنین
سرعت مطالعه ام یه تایمر بزراین برای روز اول مثلا برای ی گفتار زیست ۱ ساعت وقت بزارین و باید طبق همون وقت هم تمومش کنین و فرداش ۱ ساعت و بکنین ۵۰ دقیقه و همی جوری ادامه بدین(البته این ساعت ها بر پایه فرضن) -
Mono خیلی ممنونم
برای افزایش تمرکز چه کنم . حتی اگر کسی وارد اتاق نشه باز هم به دلایل مختلف تمرکزم از بین میرهr sh تو اینترنت سرچ کنی روشهای مختلفی رو گفته هر بار ک میخونی یکیشونو بکار بگیر ببین کدوم جواب میده
مثلا من خودم حواسپرتی هامو رو ی کاغذ مینوییسم و سعی میکنم هرچی حواسمو پرت میکنه حذفش کنم/// -
سلام .
وقت تون بخیر
من متاسفانه در طول سال تحصیلی خیلی تست کار نکردم و سرعت تست زدنم هم خیلی پائینه . چطور سرعتم رو در تست زدن باللا ببرم ؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
@راهنما
همیارr sh در مکان مناسب برای مطالعه گفته است:
سلام .
وقت تون بخیر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
@راهنما
همیارسلام بسگی به خودتون داره بعضیا تو فضای اروم نمیتونن بخونن ویه سریام توی فضای اروم باید ببینی خودت کجا ارامش داری هیچکس بهتر از خودت تورو نمیشناسه
-
خیلی ازتون ممنونم fatemeh8181 و Hoorieh sh
به نظرتون برای سرعتم چه کنم ؟ -
به نظرتون برای سرعتم چه کنم ؟r sh در مکان مناسب برای مطالعه گفته است:
به نظرتون برای سرعتم چه کنم ؟سلام خب نیازمند حل تست های زیاد و تسلط و تمرین و حل تست های زمانداره
-
کاملا صحیح .
اما بنده متاسفانه هر کار که می کنم باز هم با آرامش عجیب و سرعتی کند درس می خوانم -
کاملا صحیح .
اما بنده متاسفانه هر کار که می کنم باز هم با آرامش عجیب و سرعتی کند درس می خوانمr sh پایه چندمی
-
r sh پایه چندمی
fatemeh8181
دهم -
fatemeh8181
دهمr sh من فک کردم کنکوری 1400 اصلا فکرتو مشغول نکن
-
fatemeh8181
دهمr sh روش درست تست زدن یاد بگیر تمام انرژیتو جوری صرف کن که تو این تابستون یاد بگیری تست بزنی
-
fatemeh8181
دهمr sh تابستون 1400 اونوقت رو سرعت کار کن تازه تو اگه از الان حتی تست بدون زمان بزنی انقدر جای پیشرفت داری که
-
به نظرم همینکه از الان به فکری خودش بهترین نتایج برات داره فقط امسال باید دهم و تقریبا یازدهموببندی تا اوکی بری واس کنکور
-
به نظرم همینکه از الان به فکری خودش بهترین نتایج برات داره فقط امسال باید دهم و تقریبا یازدهموببندی تا اوکی بری واس کنکور
fatemeh8181 خب مشکل من همین جاست
از بس کندم که تا الان فقط تونستم زیستو عالی و درجه یک کار کنم . بقیه دروسم هنوز مونده -
از بس کندم که تا الان فقط تونستم زیستو عالی و درجه یک کار کنم . بقیه دروسم هنوز موندهr sh در مکان مناسب برای مطالعه گفته است:
از بس کندم که تا الان فقط تونستم زیستو عالی و درجه یک کار کنم . بقیه دروسم هنوز موندهالبته از حدود 14 تیر شروع کردم .
و این جای تاسف داره که هنوز زیست کامل تموم نشده -
r sh روش درست تست زدن یاد بگیر تمام انرژیتو جوری صرف کن که تو این تابستون یاد بگیری تست بزنی
fatemeh8181 همه مطالب رو بلدم ولی موقع تست زدن خیلی کندم
همین منو ناراحت و غم زده می کنه -
از بس کندم که تا الان فقط تونستم زیستو عالی و درجه یک کار کنم . بقیه دروسم هنوز موندهr sh مشکلی نیست شما ادبیات و شیمی ریاضی و فیزیک روهم اگه بتونی حتی نصفه ببندی تا اخر تابستون
-
fatemeh8181 همه مطالب رو بلدم ولی موقع تست زدن خیلی کندم
همین منو ناراحت و غم زده می کنهr sh اصلا تست زمان دار نزن
-
r sh اصلا تست زمان دار نزن
بله حتما
پس سعی خودمو بکنم که روی همون تست سرعتم رو ببرم بالا ؟