-
MahdiNOVE در لوله U شکل گفته است:
یه سوال از کجا فهمیدید اون مایعی که بالای سطح هم تراز تو سمت راست کلش میره زیر سطح هم تراز ؟
منظورم اینه شاید 7 سانتی مترش بره اضافه بشه به لوله چپ 1 سانتی مترش باقی بمونه ؟
خب ببین اولین مرحله برقراری تعادل، جبران فشار ناشی از روغن در طرف دیگه س.
اول آب باید در دوطرف هم تراز بشه تا مثل ترازو عمل کنه، یه طرفش ستون روغن با چگالی
0.9 طرف دیگه اش ستون روغن با چگالی 0.8 -
MahdiNOVE با این حال اگر باز متوجه توضیحاتم نشدید( خداییش بخونید بعد اگر دیدی نشد...) بگید تا مرحله به مرحله شکل میکشم براتون
خیلی ممنون عالی توضیح دادید توی این سوال طراح میخواد با تفاوت توی سطح مقطع شاخه راست و چپ انحراف ایجاد کنه اصلا نیازی به این تفاوت نیست .
یه سوال دیگه : فقط تو این نوع سوال تفاوت سطح مقطع مهم نیست ؟
-
خیلی ممنون عالی توضیح دادید توی این سوال طراح میخواد با تفاوت توی سطح مقطع شاخه راست و چپ انحراف ایجاد کنه اصلا نیازی به این تفاوت نیست .
این تیپ تست بله اما توی تست هایی که هم ترازی سطوح مایعات مطرح نیست چرا سطح مقطع مهمه
-
این تیپ تست بله اما توی تست هایی که هم ترازی سطوح مایعات مطرح نیست چرا سطح مقطع مهمه
خیلی ممنون بابت اینکه وقت گزاشتید و کمک کردید
-
خواهش میکنم موفق باشی الایی عزیز
-
سلام به همه دوستان الایی لطفا این سوال رو حل کنید ممنون .
@فیزیک-راهنما @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
MahdiNOVE سلام مشکلتون برای این سوال حل شد؟
-
MahdiNOVE سلام مشکلتون برای این سوال حل شد؟
سلام تقریبا اگه میشه بیاید این تاپیک
https://forum.alaatv.com/topic/18391/این-سوال-از-نظر-من-اشتباس/2?page=1
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...